Slmmm arkadaşlar... Yaa benim kzıım 8 ay 4 günlük oldu.hiç dişi çıkmadı.ara ara iştahsızlık çekiyorduk, ancak buğün inanılmaz derecedee hiç bir şey yemiyormuş.az önce annem arayıp söyledi acaba dr. Götürsekmi??ne yapacağımı şaşırdım elim kolum bağlı kaldı.hep dişe yoruyorduk ancak keyfi yerindeymiş en son gece saat 2 de 90 cc.aptamil mama verdim.o saattten beri aç aç duruyor.ne yapacağım ben yaa...
cnm dönem dönem olabiliyor böyle diştende olabilir sık sık bişeyler vermeyi dene istersen en çok ne yemeği seviyor ondan dene mesela
Slmmm arkadaşlar... Yaa benim kzıım 8 ay 4 günlük oldu.hiç dişi çıkmadı.ara ara iştahsızlık çekiyorduk, ancak buğün inanılmaz derecedee hiç bir şey yemiyormuş.az önce annem arayıp söyledi acaba dr. Götürsekmi??ne yapacağımı şaşırdım elim kolum bağlı kaldı.hep dişe yoruyorduk ancak keyfi yerindeymiş en son gece saat 2 de 90 cc.aptamil mama verdim.o saattten beri aç aç duruyor.ne yapacağım ben yaa...
cnm benim annem fransız oğlumlada fransızca konuşmaya çalışıyorum öğrensin diye
hmm anladım cnm fransızca öğrenicek ne güzel
Doğrudur canım da dediğim gibi daha bugun gittim gittiğim doktorda hastanenin en iyisi prof. zaten, cok sevdiğimiz bi doktor o yok olmicak 1 yasına kadar diyincede cok irdelemedim zaten ben yurtdışında yaşıorum haftasonuna dönüyorum orda salgın falan yok haftasonuna kadar bişey olmazsa bizim için gerek yok
evet cnm inşallah ama severken kendimi kaybedip türkçe konuşuyorum
Bu arada İpeğin beşiğini yanıma sıfırladık ön kısmını çıkarıp. Yan yana yatıyomuş gibi oldu. 10 günden sonra ilk defa rahat uyuduk :S Benden ayrı yatmak istemiyo. Okadarda dikkat ettim yanıma almadım. Ama dişten sürekli ağladığında hep kucağımda uyudu . Ondan mı alıştı acaba..
Bu saatten sonra ayıramam artık. Napıcağımı bilmiyorum
kızlar bu arada daha gecen aşında dr dedi yenidoğan işitme testi yapıldımı bende bilmiyorum dedim hastaneyi ara sor dedi ben de unuttum aramayı ama sanki tüm tesleri yapıldı gibi geliyo bana hastaneden çıkmadanmı yapılıyo yoksa sonradanmı
valla cnm bende 3 aylık ken bi alıştırdım kalkıp emzirmek zor geliyor diye hala beraber yatıyoruz.aslında pek şikayetçi değilim nasılsa eninde sonunda kendi yatağına alışıcak tadını çıkarmaya bakıyorum
Bu arada İpeğin beşiğini yanıma sıfırladık ön kısmını çıkarıp. Yan yana yatıyomuş gibi oldu. 10 günden sonra ilk defa rahat uyuduk :S Benden ayrı yatmak istemiyo. Okadarda dikkat ettim yanıma almadım. Ama dişten sürekli ağladığında hep kucağımda uyudu . Ondan mı alıştı acaba..
Bu saatten sonra ayıramam artık. Napıcağımı bilmiyorum
slm arkadaslaray ayberk de bizimle yatıyor ya... Çok fena alıştı ne yapacagız bilmem.. tam odasını ayıracagız derken bize alıştı çok fena oldu çok...ama uyumuyor başka türlü ...
kızlar bu arada daha gecen aşında dr dedi yenidoğan işitme testi yapıldımı bende bilmiyorum dedim hastaneyi ara sor dedi ben de unuttum aramayı ama sanki tüm tesleri yapıldı gibi geliyo bana hastaneden çıkmadanmı yapılıyo yoksa sonradanmı
benım kızımda bizimle yatyo zaten cok sık uyandıgı ıcın baska turlu olamazdı.ama sabah uyandıgında yataktan düşecek die çok korkuorum çünkü hiç yerinde durmuo....
canım benim dikkat et düşebilir yataktan..bende kızımı sabahları yanıma yatırıyordum uyanmış ve hareket ederken yere düştü yastık da vardı yanında düşmesin diye ama onuda atmış aşağıya...
yaaa geçmiş olsun bişey olmamıştır umarım,bizim yatagımızda baya yüksek allah korusun valla...
canım bızed dogumdan sonrakı ılk kontrolde yapıldı ısıtme testıı..
1 haftalıktı ata..
bu arada bende drumuzu aradım kızamık asısı ıcın suan korkulcak boyutta degıl ama haftaya yaptır asıyı dedı haftaya 9 aylık olucaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?