2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

cnm dönem dönem olabiliyor böyle diştende olabilir sık sık bişeyler vermeyi dene istersen en çok ne yemeği seviyor ondan dene mesela

cnm dönem dönem olabiliyor böyle diştende olabilir sık sık bişeyler vermeyi dene istersen en çok ne yemeği seviyor ondan dene mesela

sağol cnm benim... annemi arayıp söyledim buğün balık yapacaktı yapma dedim yoğurdu çok seviyor yoğurt yedirmeeye çalışsın bakalım...of off offf

cnm üzülme benim oğlumda bi ara öyleydi hiç bişey yemiyodu..diş çıkartmak iştahsızlık yapıyomuş ve okadar zormuş diş çıkartmak biz anlamıyoruz tabi bebişler çekiyo

benim doktoru aradık bugün avrupadan geliyo salgın yaptırın bi sorun olmaz demiş.
birazdan gdicez yaptrmaya. :S

Bu arada İpeğin beşiğini yanıma sıfırladık ön kısmını çıkarıp. Yan yana yatıyomuş gibi oldu. 10 günden sonra ilk defa rahat uyuduk :S Benden ayrı yatmak istemiyo. Okadarda dikkat ettim yanıma almadım. Ama dişten sürekli ağladığında hep kucağımda uyudu . Ondan mı alıştı acaba..
Bu saatten sonra ayıramam artık. Napıcağımı bilmiyorum

valla cnm bende 3 aylık ken bi alıştırdım kalkıp emzirmek zor geliyor diye hala beraber yatıyoruz.aslında pek şikayetçi değilim nasılsa eninde sonunda kendi yatağına alışıcak tadını çıkarmaya bakıyorum

kızlar bu arada daha gecen aşında dr dedi yenidoğan işitme testi yapıldımı bende bilmiyorum dedim hastaneyi ara sor dedi ben de unuttum aramayı ama sanki tüm tesleri yapıldı gibi geliyo bana hastaneden çıkmadanmı yapılıyo yoksa sonradanmı

canım bızed dogumdan sonrakı ılk kontrolde yapıldı ısıtme testıı..

1 haftalıktı ata..

bu arada bende drumuzu aradım kızamık asısı ıcın suan korkulcak boyutta degıl ama haftaya yaptır asıyı dedı haftaya 9 aylık olucaz

en iyisini yapıyorsun cnm.sabaha karşı bende yanıma alıyordum benimkide alıştı şimdi her sabah babasının yanında yatıyor bende prensesin ayak ucuna kıvrılıyorum.

ay ayberk de bizimle yatıyor ya... Çok fena alıştı ne yapacagız bilmem.. tam odasını ayıracagız derken bize alıştı çok fena oldu çok...ama uyumuyor başka türlü ...

ay ayberk de bizimle yatıyor ya... Çok fena alıştı ne yapacagız bilmem.. tam odasını ayıracagız derken bize alıştı çok fena oldu çok...ama uyumuyor başka türlü ...
slm arkadaslar
benim zuzuda yanimizda yatiyor.ne zamana kadar gidecek böyle bilmiyorum cok alisti uyandiginda hemen beni görmek istiyor ayiriken zor olacak.

benım kızımda bizimle yatyo zaten cok sık uyandıgı ıcın baska turlu olamazdı.ama sabah uyandıgında yataktan düşecek die çok korkuorum çünkü hiç yerinde durmuo....

canım bızım işitme testımız daha hastaneden cıkmadan yapılmıştı hatta sol kulagı duymuyor bıdaha test yapılcak dendi 1 ay sonraya randevu verıldı gıttık kulagı acılmış dogum kalıntıları tıkamış ogluşumun kulagını:)

benım kızımda bizimle yatyo zaten cok sık uyandıgı ıcın baska turlu olamazdı.ama sabah uyandıgında yataktan düşecek die çok korkuorum çünkü hiç yerinde durmuo....

canım benim dikkat et düşebilir yataktan..bende kızımı sabahları yanıma yatırıyordum uyanmış ve hareket ederken yere düştü yastık da vardı yanında düşmesin diye ama onuda atmış aşağıya...

canım biz 3 günlüktü işitme testi yapıldığında..ayrı bir odada yapılıyo test...

ben de neredeyse 1 haftadir annemlerdeyim..su borularimiz akittigi icin baya is cikti evde...yenilediler..evimiz kalinacak gibi degildi,bu yuzden annemlere geldik..Nilayla ilk defa baska bi yerde uyuyorz dogdugundan beri )))
kardesimle benim yatagimi birlestirdik oyle yatiyoruz Nilayla...onceleri hep yerinde uyudu...cok deli yatar cunku.korkarim duser diye onun icin yanimiza almam.
haa bide yastikta sallayarak uyutuyorum...en nefret ettigim olay ama baska turlu surekli agliyor uyumuyor...milletin cocugu 9 ayligindan artik sallamadan kendi kendine uyur...bizde kendi kendimize uyurken simdi sallanniyoruzzzz napicam ben yaa...puuuufff

hmm hiç hatırlayamadım yaaa o aralar çok acım vardı malum sezeryan dikişi hiç bişeyi gözüm görmüyodu hastaneye gidip sormam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…