bagirma zaten annesi nolur onun elinde degilki kiyamam.cokmu yiyiyor belki doyuyor ama yemeye devam ediyor sende devam ettigi icin veriyorsan belki o yüzden kusabilir fazla geliyor olabilir yani.ben kendi adima söyleyeyim tabagi bitene kadar vermek istiyorum ama bazen tabagi bitirmeden ögürebiliyor o anda vermeyi kesiyorum.midesi hassas o zamanbugün oğluma çok bagırdım tam 4 kere kustu yani her öğünde bende çok kötü bağırdımokadar içleniyoki o dudaklarını büzmezi bi doluyo bi doluyo aglamadan sonra hemen seviyorum öpüyorum bazende çok korkuyo ağlıyo çok pişman oluyorum ama o anda daraltı geliyo bağrıyorum çocuğun piskolojisini bozucam bidaha yapmıycam diyorum ama yine bagrıyorum offf sonradanda çok pişman oluyorum öpüyorum seviyorum cici yapıyorum oyunlar oynuyorum unutturmaya çalışıyorum ama bidaha bağırmıycam
öyle geriledik falan diye düşünüp kendini üzme.evladın sağ ve sağlıklı yanında ya,şükür.benim hiç bir gelişim problemi olmayan büyük kızım tam 14 aylıktı yürüdüğünde.hiç kendimi üzmedim.eninde sonunda yapmaları gerekenleri yapıyorlar.bana da yürümedi diye bir ton laf sayanlar oluyordu.hatta bir tanesi geç yürüyen çocuklar okulda da geç öğrenir diye saçmalamıştı.kızım 2. sınıfta ve süper zeki.her işini kendi gören ,akıllı ve duygusal bir çocuk.iyi ki kimsenin evladıyla kıyaslayıp o güzel günleri zehir etmemişim kendime.
bugün oğluma çok bagırdım tam 4 kere kustu yani her öğünde bende çok kötü bağırdımokadar içleniyoki o dudaklarını büzmezi bi doluyo bi doluyo aglamadan sonra hemen seviyorum öpüyorum bazende çok korkuyo ağlıyo çok pişman oluyorum ama o anda daraltı geliyo bağrıyorum çocuğun piskolojisini bozucam bidaha yapmıycam diyorum ama yine bagrıyorum offf sonradanda çok pişman oluyorum öpüyorum seviyorum cici yapıyorum oyunlar oynuyorum unutturmaya çalışıyorum ama bidaha bağırmıycam
kızlar 8 ay 12 günlük kızım 80 cm,12 kilo olmuş.ben de neden hep bel ağrısı yaşıyorum diyordum.tosuncuk sağlam yoruyor beni.
yemesi ablasının bebekliğinin yarısı kadar ama bu kilo tutuyor herhalde.boy da ablayı geçecek gibi duruyor.o dokuz aylıkken 75 cm miş.şu anda 8 yaşına girecek 140 cm.bu gidişle 180 cm lik kızlarım olacak galiba.ben de onlara aşağıdan bakacağım..:44::44::44:
sağol canım. tam tersi bir çok kolaylığı var.daha anlayışlı ve yardımcı oluyor ilk çocuk büyük olunca.ben büyüğüme kıyamadığım için bu kadar ara verdim yaşıma rağmen.7 sene sonra gelen armağanımdı çünkü.üzülüp,içlenmesini istemedim.her anımın tadını çıkardım yavrumla ve içimde hiç ukde kalmadı hiç bir konuda. yaş ilerleyince artık gecikmeyelim dedik.şu an bile kararımın doğruluğundan çok memnunum.az yaş farkı hem anneyi hem çocukları yoruyor.maşallah kızınaaa...biraz daha hareketlenseler yürümeye başlasalar kilolarını atarlar herhalde.aralarındaki 8 yaş fark olmasının zorluğu oluyormu???
selam annişle naber?bu aralar pek giremedim ada hastaydı,şuan öksürük dışında çokda büyük problemmimiz kalmadı çok şükür.bugün bıcı bıcı yapcazzzzz:)
canım annene sor aşı oldunmu bebbekken ,birde çıkardınmı kızamık ona göre olursun.ben kızamık çıkarmışım o yüzden gerek yok bana
canım maşallah ya ne gzel. ipekte emekl,yo gibi bişi. ama tam anlamıyla ellerini öne atmıyo ayaklarını kullanıyo karnını itiyo öne yinede bırakamıyorum. birde sallanan sandalyesinden bağlı oldgu halder ayaga kalkıyo kaplumbaga gibi sırtına geçicek sandalye yere kapancak diye çok korkuyorum fena bişi oldu bu ipekkkkk.
bu arada bende yaptırdım aşıyı aramışlardı bizi. zaten yakında bende olucam çağırırlar büyük ihtimal.
evet en hareketli çağları başlıyo artık hergün kafayı biryerlere vuruyo her adımınada müdahale edemiyorumki oda sıkılır zaten allaha emanetleri valla. örümceğede binmez oldu ama ayağa kalkıp sürmek istiyo örümceğini biraz aceleci bizim kız
Hoşgeldin Yağız ve annesiii :)
merheba güzel anneler ve bebişleriii...
kızlar oğlumun kabızlığı beni bitiriyor((
siz hangi meyveleri yediriyorsunuz?biz şeftali, elma muz vermiyoruz..
eee geriye kalan varsa bi fikir verin lütfenn
Benim bebegim bazı geceler sadece ayakta sallanarak uyumak istiyor yerine koyunca uyanıyor ??? bazende cok guzel uyuyor ?? ne yapmalı sizde de bu durumlar varmı
bagirma zaten annesi nolur onun elinde degilki kiyamam.cokmu yiyiyor belki doyuyor ama yemeye devam ediyor sende devam ettigi icin veriyorsan belki o yüzden kusabilir fazla geliyor olabilir yani.ben kendi adima söyleyeyim tabagi bitene kadar vermek istiyorum ama bazen tabagi bitirmeden ögürebiliyor o anda vermeyi kesiyorum.midesi hassas o zaman
evet lütfen bağırma annesi... onun elinde değil ki... tamam hepimizin sabrı tükeniveriyor bir anda biz de insanız ama onlara da hak vermek lazım.. ve çok etkileniyorlar yükses sesten bile...
kusması için doktorunuza danıştın mı? sonuçta sürekli oluyor diyorsun o ne diyor bu konuda?
ayberk de ek gıdalara gecmeden once cok kusuyordu emiyordu aradan fzla zaman gecmedn hemen çıkarıyordu süt seklınde hem de ve kilo zor aldı hatta.. doktor reflü dedi. ve ilaç verdi gastrit ilaçlarından ... bebişlerin mide kapakçıkları gelişmediği için reflü çok sık gözleniyor .. ama biz katı gıdalara gectiğimizden beri hatta desteksiz oturmaya başladıımızdan beri kesildi çok şükür.. bence siz de reflü olasılıgını bir düşünün .. dokturuna danış... geçmiş olsun..
Benim bebegim bazı geceler sadece ayakta sallanarak uyumak istiyor yerine koyunca uyanıyor ??? bazende cok guzel uyuyor ?? ne yapmalı sizde de bu durumlar varmı
haydi inşallah canım.inanarak kullan faydasını görürsün.banucum bugün aldım bioblas şampuanını insallah dökülmemi azaltır birde haftada 2 defa zeytinyağlı sarımsak kürü yapıcam artık sarımsağa bile katlanırım yeterki saçlarımın dökülmesi dursun ve yeni saçlar çıksın insallah hamileyken kullandığım haplarıda kullanıcam saçlarım insallah eskisi gibi gür olur:116:
kızlar günaydın kanald yi izleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?