2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

annemdede babamdada saç dökülmesi sorunu yok kardesimle ikimizde var ondada kansızlık var hep ondan oluyo zaten hamileyken kullandığım multivitamin ve demir hapını baslıycam kullanmaya...benimde saçım hep toplu fazlada kestirmek istemiyorum uzun saçı seviyorum

işte saçı sürekli toplamak hava almasını engelliyormuş.ben de uzun saç seviyorum,saçlarım da uzun.uçlarından kestir demek istemiştim.kansızlık ta ciddi bir problem.ihmal etme canım.

kızlar 8 ay 12 günlük kızım 80 cm,12 kilo olmuş.ben de neden hep bel ağrısı yaşıyorum diyordum.tosuncuk sağlam yoruyor beni.
yemesi ablasının bebekliğinin yarısı kadar ama bu kilo tutuyor herhalde.boy da ablayı geçecek gibi duruyor.o dokuz aylıkken 75 cm miş.şu anda 8 yaşına girecek 140 cm.bu gidişle 180 cm lik kızlarım olacak galiba.ben de onlara aşağıdan bakacağım..:44::44::44:

öyle geriledik falan diye düşünüp kendini üzme.evladın sağ ve sağlıklı yanında ya,şükür.benim hiç bir gelişim problemi olmayan büyük kızım tam 14 aylıktı yürüdüğünde.hiç kendimi üzmedim.eninde sonunda yapmaları gerekenleri yapıyorlar.bana da yürümedi diye bir ton laf sayanlar oluyordu.hatta bir tanesi geç yürüyen çocuklar okulda da geç öğrenir diye saçmalamıştı.kızım 2. sınıfta ve süper zeki.her işini kendi gören ,akıllı ve duygusal bir çocuk.iyi ki kimsenin evladıyla kıyaslayıp o güzel günleri zehir etmemişim kendime.

sana katılıyorum şunu kimsenin unutmaması gerek gelişimde bireysel farklılıklar vardır,birbirleriyle karşılaştırılmamalıdır çocuklar,kız çocukları erkek çocuklarına göre gelişimi öndedir hep,ergenliğe bile erken girer kızlar hiç 11 yaşında sesi kalınlaşan erkek gördünüzmü? ama 11 yaşında adet olan kızlar var,o yüzden hiç ama hiç karşılaştırmam ben,bizimki bugün tam 8 aylık oldu hala dişimiş yok :86: üzülmüyorum yeterki sağlıklı olsun yavaş olsun

Arkadaslar gecmis sayfaları araken pek cok tarif gordum ; bende artık aynı kahvaltıları aynı corbaları vermektwen sıkılmıstım bunları deniyor olacagım paylasımınız icin cok tesekkurler .
Benimde oglumun disleri bir anda cıktı ama zamanla cıkması snaırım cok daha iyi cunku o donem cok hırpaladı simdi ustte 4 altta da 2 disi var. ama su an hala elleri hep agzında yanlar kasınıyor
birde emekliyor olması cok zor surekli dusuyor kafasını bir yerlere vuruyor icim gidiyor cok uzuluyorum o dusup agladıgında allah onları korusun esirgesin

evet canim bende farkindayim yanlis oldugunun ama nasil vazgecirceksin cok mutlu oluyor reklami görünce bende kiyamiyorum reklamlari izlettiriyorum ne yapayim.
gercektenmi demek bunlarin hepsi ayni.canim o sisssssti bende bir kere yaptim ve cok agladi.sissttt den cok korkuyor benim zuzu.disarida sevmeye gelenler bilmeden sisttt yapiyor inan cok agliyor yazik insanlarin sevdigine sevmisine pisman ettiriyor.bazen uyuturken pisss pisss yapiyorum ondan bile rahatsiz oluyor.bunun gibi cok var,rondadan matkapdan cok rahatsiz oluyor ve mizliyor hemen

Herkese hayırlı akşamlar arkadaşlar.......

Geçmişe baktım da oh ne güzel tarifler verilmiş....

Bende bir tarif vereyim oğlum bayılarak yiyor......

BALKABAĞI ÇORBASI....

2 dilim balkabağı....

1 kurusoğan....

2 diş sarımsak...

1 yemek kaşığı prinç...

Kıyma(miktarı size kalmış)

Bütün malzemelri küp küp doğruyorum.
Princide ilave ediyorum,hepsini pişiriyorum.
Piştikten sonra zeytinyağı ekliyorum ve blendrdan geçiriyorum...

Dişten konuşulmuş arkadaşlar...
Bizdede daha hiiiiiiiç diş yok,ama bol bol huzursuzluğu var....
Daha emeklemeyede başlamadı,ama bende hiç takmıyorum artık,önceleri çok canım sıkılıyordu.
Ama benim oğlum prematüre doğum zamanından 1,5 ay önce doğdu.
Anne karnında geçirmesi gereken zamanı yazık uyuyarak resmen dışarıda geçirdi.
Birde üstüne 40 gün sarılık geçirdik.....
Sağlığı yerinde ya bu herşeye değer.......
TV seyretmeye gelince bizdede durumlar aynı,çok seviyor reklamları,birde geçen gün süngerbob seyretti sıpam ya

mertte elektirik süpürgesi fön makinası sesini vb olanlarda kafasını sağ sol sallıyo dans ediyo

ellerine sağlık cnm bal kabağıyla yemek yapıldığını bilmiyordum,geçenlerde aldım bende tatlısını yaptım kayısı kabak hurma karışımı yaptım çok iştahla yemedi.bende kendimize fırına sürdüm tatlı yaptım onun yerine biz yedik afiyetle
haber sunucularıylada konuşuyo benim oğlan hehe :) kendine laf anlatıyo sanıyo

Canım çok lezzetli oluyor denemeni tavsiye ederim.
Ben fazla yapıyorum sulandırıyorum eşimle bizde bayılarak içiyoruz.

aynen canım reklam varken kesinlikle sadece ona odaklanıyor.gözü başka birsey görmüyor

işte saçı sürekli toplamak hava almasını engelliyormuş.ben de uzun saç seviyorum,saçlarım da uzun.uçlarından kestir demek istemiştim.kansızlık ta ciddi bir problem.ihmal etme canım.

evet cnm haklısın ama dısarı çıkarken açıyorum saçımı evde sürekli toplu

masallahannesi manken gibi kızların olcak ne güzel

benim oğlum da aynı sizinki gibi kızlar reklamlar çıktığı an sesini duyar duymaz gözlerini kıpmadan izliyo bazende gülüyo oğlum bertuğ bertuğ diye yüksek sesle sesleniyorum yan bile bakmıyo sıpa

mertte elektirik süpürgesi fön makinası sesini vb olanlarda kafasını sağ sol sallıyo dans ediyo

bnim oğlumda elektrik süpürgesini açıyorum önce korkuyo ağlıycak gibi oluyo dudaklarını büküyo sonra alışıyo benimki allahtan hemen ağlamıyo zora kaldıkça ağlıyo çok şükür hele robotun sesini odadan duyuyo nasıl dinliyo şaşırıyo babası diyo

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…