canım ben de labne verıyorum ama bulamaçta daha kolay oldugu ıcın ama bır suredır tek tek verıyorum kahvaltısını o yuzden ben de normal peynıre gececegım.. beyaz peynır aksamdan suda bekletılmıs ...
cevizi rondoda cektim her hafta azıcık cekiyorum kahvaltısına bazen meyve püresinin içine 1 tatlı kasıgı loyuyorum.birde bugun ilk defa tahin verdim severek yedi.siz tahin verdiniz mi???
selam canım.saç dökülmen durmadı herhalde.demek ki bioblas ı kullanmadın.ben de 4 ay boyunca avuç avuç attım saçlarımı çöpe.bu çok uygun fiyatli ürünü bulana kadar.bayağıdır dökülmüyor artık.dökülenlerin de yenisi geldi.
anladım canımm. ama geceden suya koyuyorsun herhalde
bizim kahvaltı karışımımız şöyle : yumurta veya peynir,pekmez,tereyağ,devam sütü, 1 çorba kaşığı bebelacın çavdarlı karışımında. bende ceviz koymak istiyorum. cevizi hergün havanda dövüpte mi koyuyorsun canım
biz de sebze çorbasını seviyoruz başka birşey yemiyor ya.. dolma köfte dedi doktor sulu köfte ama ayberk yemıyor .. ama sebzze corbasını ıcıyor.. ben de ıcıne kıyma sebzeler ve baklıyatlardan koyoyorum.. bazen yeşil mercımek bazen sarı bazen de kırmızı.. yanına bazen bulgur ya da pirinç .. karısık kurusuk yani...:)
cevizi rondoda cektim her hafta azıcık cekiyorum kahvaltısına bazen meyve püresinin içine 1 tatlı kasıgı loyuyorum.birde bugun ilk defa tahin verdim severek yedi.siz tahin verdiniz mi???
anladim canim Allah sana kolaylik versin ne diyeyim.düzelicek anneside biraz zaman.iste o devam sütünü iciverse bayagi bir faydasi olacak.geceleri falan cok rahat ederdin.ögürüyorsa zor almaz artik.benim kizim dogdugundan beri onu iciyor sütüm yetmeyince hemen ona basladik,simdi günde 2 yada 3 kez 200 cc iciyor arti emiyor arti ek gida.diyorum ya böyle iken yarini düsünüyorum ben yarin ne yedirsem diye.o yüzden senin icin zor dedim,simdi ne yese kabiz olacak diye korkuyorsundur.kiyamam ben ona ya,drunuz ne diyor bu durumacanım ben ek gıdaya yeşille başlamadım, yoğurtla falan başladım.ama başladığımdan beri kaka yeşil. bi de yüzünde atopik dematit olunca alerjiden şüphelendim.zeytinyağını aç karna verdiğim bile oluyor.sen hesap et.şuan emziriyorum(uyanıkken reddediyor.uyurken emiyor 3. aydan beri).devam sütü vermeye çalıştım kahvaltıda.öğürüp durdu.gerçi yoğurt dışında herşeyi öğürüyor.yulafla karıştırmayı da denedim.yok işte
ben de çok çekerim.bana çekmiş canım ya:) dediğin gibi bi yaz gelse.ellerine emeğine sağlık tarifler süper. yiyen çocuk olsa ah bunlar çok lezzetli.bi de bunlar pütürlü.sizinkiler yiyebiliyor mu kızlar?
bende denettiriyorum hosuna gidiyor.hatta bugün nutella bile taddirdim cok sevdi tuzlu peynir taddirinca surati cok komik oluyor sekilden sekile giriyorben bazen kendimize tahin pekmez hazırlayıca parmak ucumla tattıryorum yalanıyo çok komik
ay bunlarin reklam tutkusu nedir ya,benim kizin arkasi dönük olsun sesini duydugu an deliriyor dönmeye calisiyor,ve reklama bir dalsin kesinlikle bizi duymuyor daha dogrusu isine gelmiyor ben yüksek sesle sesleniyorum kizim baksana falan diye benimle dalga geciyor resmen,ben seslendikce gülüyor ama kafasini cevirip bakmiyor bana. reklam bitince yarim biraktigi oyun falan varsa oyununa devam ediyoraslında haklısın valla ayrı ayrı vermek daha iyi ama böyle acıkcası benimde kolayıma geliyor.zaten sırf yesin diye kanal kanal reklam arıyoruz anca öyle yiyiyor yoksa agzına bir sey koymuyor.benim oglum daha diş cıkarmadı sanırım o yüzden huysuzluk yapıyor.sırf yesin diye reklamda bulduk çareyi.
birde ben elazıgdayım henüz iyi bir cocuk doktoru bulmadık. o yüzden sizleri takip ederek arada ankara daki doktorumuzu arayarak çare buluyorum
cnm kız kardesim kullandı o şampuanı dökülmesi durmadı şimdi zeytinyağlı sabunla yıkıyo uçlarında bioblasın saç kremini kullanıyo bende basladı öyle yapıyorum ama yine çok dökülüyo hamileyken çok sıklasmıştı saçım saç derim gözükmüyodu şimdi gözüküyo iyice seyreklesti hamilelikten önce bu kadar dökülmüyodu normaldi dökülmesi kansızlık olduğunu biliyorum ama kan hapı kullanöak istemiyorum çünkü kilo yapıyo ama ben yinede bi deniyim belki bana iyi gelir sağol cnm yarın hemen alıcam saçta çıkarıyo demek baska bişey yapıyomusun peki bakım falan
bende böyle yapıyorum cnm kahvaltı mamalarını çeşit çeşit alıyorum..ben cevizde koyuyorum rondodan geciriyorum...off kızlar yaa oğlum her sabah kusuyo yediriyorum bazen uyutuyorum hemen uyanınca kusuyo bazende yedikten yarım saat sonra arada gün içindede kusuyo bıktım vallahi kusuk temizlemekten çokta kötü kokuyo yaaa
aynen kanaryacım yaa.yanlış olduğunu bile bile ben de ablasıyla ilgilenebilmek için baby tv yi açıyorum.öyle zevkle izleyip onlara cevap veriyor ki.önde bir çocuk daha olunca ilgi bölünüyor maalesef.ama el mahkum.en azından süresini kısa tutmaya çalışıyorum.bazen vicdanım sızlıyor.ay bunlarin reklam tutkusu nedir ya,benim kizin arkasi dönük olsun sesini duydugu an deliriyor dönmeye calisiyor,ve reklama bir dalsin kesinlikle bizi duymuyor daha dogrusu isine gelmiyor ben yüksek sesle sesleniyorum kizim baksana falan diye benimle dalga geciyor resmen,ben seslendikce gülüyor ama kafasini cevirip bakmiyor bana. reklam bitince yarim biraktigi oyun falan varsa oyununa devam ediyor
ay bunlarin reklam tutkusu nedir ya,benim kizin arkasi dönük olsun sesini duydugu an deliriyor dönmeye calisiyor,ve reklama bir dalsin kesinlikle bizi duymuyor daha dogrusu isine gelmiyor ben yüksek sesle sesleniyorum kizim baksana falan diye benimle dalga geciyor resmen,ben seslendikce gülüyor ama kafasini cevirip bakmiyor bana. reklam bitince yarim biraktigi oyun falan varsa oyununa devam ediyor
sanki benim oğlumu anlattın kanarya ,aynı sizinki gibi oğlum bak bana tık yok resmen pür dikkat kesilmiş bir şekilde izliyoraynen kanaryacım yaa.yanlış olduğunu bile bile ben de ablasıyla ilgilenebilmek için baby tv yi açıyorum.öyle zevkle izleyip onlara cevap veriyor ki.önde bir çocuk daha olunca ilgi bölünüyor maalesef.ama el mahkum.en azından süresini kısa tutmaya çalışıyorum.bazen vicdanım sızlıyor.
canım ben ek gıdaya yeşille başlamadım, yoğurtla falan başladım.ama başladığımdan beri kaka yeşil. bi de yüzünde atopik dematit olunca alerjiden şüphelendim.zeytinyağını aç karna verdiğim bile oluyor.sen hesap et.şuan emziriyorum(uyanıkken reddediyor.uyurken emiyor 3. aydan beri).devam sütü vermeye çalıştım kahvaltıda.öğürüp durdu.gerçi yoğurt dışında herşeyi öğürüyor.yulafla karıştırmayı da denedim.yok işte
ben de çok çekerim.bana çekmiş canım ya:) dediğin gibi bi yaz gelse.ellerine emeğine sağlık tarifler süper. yiyen çocuk olsa ah bunlar çok lezzetli.bi de bunlar pütürlü.sizinkiler yiyebiliyor mu kızlar?
canım ben de labne verıyorum ama bulamaçta daha kolay oldugu ıcın ama bır suredır tek tek verıyorum kahvaltısını o yuzden ben de normal peynıre gececegım.. beyaz peynır aksamdan suda bekletılmıs ...
İyi günler arkadaşlar
Nasılsınız?
Hoşgeldin diyen arkadaşlar teşekkürler...
Bir arkadaş yağız ismini çok severim demiş,allah gönlüne göre versin arkadaşım.
Benim oğlum prematüre doğdu teyzeleri,34 haftalık,1.800 de kilomuzdu ve boyumuzda 44 cm.
Şimdi yaşıtlarını yakalamış dr.öyle söylüyor
cnm benim kızımda prematüre doğdu.34+4 günlüktü. boy ve kilo olarak doktorumuz bizede ay guruplarına yetişti diyor.ancak motor gelişimi olarak halen geriden geliyor.mesela emeklemek namına daha hiçbir gelişimi yok.gerçi her çocuk yapısı farklı üstelik bizim kzıda kalça çıkıklığından dolayı bandaj vardı.10 gün önce çıkardık.zaten hareketler geridendi hepten geriledik yani
kızlarrr kahvaltıda bebişlere ne peyniri veriyorsunuz? Ben genelde labne veriyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?