2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım ben de labne verıyorum ama bulamaçta daha kolay oldugu ıcın ama bır suredır tek tek verıyorum kahvaltısını o yuzden ben de normal peynıre gececegım.. beyaz peynır aksamdan suda bekletılmıs ...

aslında haklısın valla ayrı ayrı vermek daha iyi ama böyle acıkcası benimde kolayıma geliyor.zaten sırf yesin diye kanal kanal reklam arıyoruz anca öyle yiyiyor yoksa agzına bir sey koymuyor.benim oglum daha diş cıkarmadı sanırım o yüzden huysuzluk yapıyor.sırf yesin diye reklamda bulduk çareyi.
birde ben elazıgdayım henüz iyi bir cocuk doktoru bulmadık. o yüzden sizleri takip ederek arada ankara daki doktorumuzu arayarak çare buluyorum

cnm kız kardesim kullandı o şampuanı dökülmesi durmadı şimdi zeytinyağlı sabunla yıkıyo uçlarında bioblasın saç kremini kullanıyo bende basladı öyle yapıyorum ama yine çok dökülüyo hamileyken çok sıklasmıştı saçım saç derim gözükmüyodu şimdi gözüküyo iyice seyreklesti hamilelikten önce bu kadar dökülmüyodu normaldi dökülmesi kansızlık olduğunu biliyorum ama kan hapı kullanöak istemiyorum çünkü kilo yapıyo ama ben yinede bi deniyim belki bana iyi gelir sağol cnm yarın hemen alıcam saçta çıkarıyo demek baska bişey yapıyomusun peki bakım falan

bende böyle yapıyorum cnm kahvaltı mamalarını çeşit çeşit alıyorum..ben cevizde koyuyorum rondodan geciriyorum...off kızlar yaa oğlum her sabah kusuyo yediriyorum bazen uyutuyorum hemen uyanınca kusuyo bazende yedikten yarım saat sonra arada gün içindede kusuyo bıktım vallahi kusuk temizlemekten çokta kötü kokuyo yaaa

Son düzenleme:

bende genelde böyle yapıyorum

cevizi rondoda cektim her hafta azıcık cekiyorum kahvaltısına bazen meyve püresinin içine 1 tatlı kasıgı loyuyorum.birde bugun ilk defa tahin verdim severek yedi.siz tahin verdiniz mi???

ben bazen kendimize tahin pekmez hazırlayıca parmak ucumla tattıryorum yalanıyo çok komik

anladim canim Allah sana kolaylik versin ne diyeyim.düzelicek anneside biraz zaman.iste o devam sütünü iciverse bayagi bir faydasi olacak.geceleri falan cok rahat ederdin.ögürüyorsa zor almaz artik.benim kizim dogdugundan beri onu iciyor sütüm yetmeyince hemen ona basladik,simdi günde 2 yada 3 kez 200 cc iciyor arti emiyor arti ek gida.diyorum ya böyle iken yarini düsünüyorum ben yarin ne yedirsem diye.o yüzden senin icin zor dedim,simdi ne yese kabiz olacak diye korkuyorsundur.kiyamam ben ona ya,drunuz ne diyor bu duruma

ay bunlarin reklam tutkusu nedir ya,benim kizin arkasi dönük olsun sesini duydugu an deliriyor dönmeye calisiyor,ve reklama bir dalsin kesinlikle bizi duymuyor daha dogrusu isine gelmiyor ben yüksek sesle sesleniyorum kizim baksana falan diye benimle dalga geciyor resmen,ben seslendikce gülüyor ama kafasini cevirip bakmiyor bana. reklam bitince yarim biraktigi oyun falan varsa oyununa devam ediyor

valla ben de işe yaradı.ama anladığım kadarıyla siz bu sorunu aile boyu yaşıyorsunuz.benim ki doğum sonrası kaynaklıydı.
bakıma gelince öyle kür falan uygulamıyorum ama kaliteli bir fırça kullanıyorum,saçlarımı asla topuz vb gibi sıkıştıracak işlemlere tabi tutmuyorum.yani saçlarım hep açık.bir de sık kestirmek çok faydalı.

ben tüm çorba ve yemeklerine kuru nane koyuyorum güzelim.mideye iyi geldiği herkesçe malum.bir dene bakalım.inşallah faydasını görürsün.dediğin gibi çok zor bir durum.

aynen kanaryacım yaa.yanlış olduğunu bile bile ben de ablasıyla ilgilenebilmek için baby tv yi açıyorum.öyle zevkle izleyip onlara cevap veriyor ki.önde bir çocuk daha olunca ilgi bölünüyor maalesef.ama el mahkum.en azından süresini kısa tutmaya çalışıyorum.bazen vicdanım sızlıyor.

sanki benim oğlumu anlattın kanarya ,aynı sizinki gibi oğlum bak bana tık yok resmen pür dikkat kesilmiş bir şekilde izliyor
oynarken yerde arkasını dönderiyorum tv ye reklamın sesini duydupu an kendini geriye atıp izliyo ,müzikli olanda dans ediyo ama bizle alakası yok sesleniyoz hiç cvb vermiyo.babası geçen şişşştt dedi önüne geçti gülerek senmisin şişttt diyen dudakları büzdü üüüüü nasıl ağladı gelde engelle şimdi .kapalı tutuyorum yemek yerken bazen bu kezde yemek yemiyor .mama sandelyesine oturduğu anda gözü buzdolabının üstünde tv hemen oraya bakıyor.

pütürlü veriyom artık ben bööqq diyo bazen ama aldırmıyom alışması lazım.pirnç plavı falan yiyor simit bile yedirdim ,bizimkininde cildi hep kızarık sivilce gibi oluyordu canım.alerji şurubu verdi ben bir hafta kullandım geçti .krem sürdük birde isimlerini hatırlamıyorum şimdi.bilmem onlar faydalı oldu bilmem geçme zamanı gelmişti.bir yaşına kadar sürer demişti doktor öpülünce daha çok oluyordu ama.şimdi öpsekte bişe olmuyo ,kızarıkığı hafif var ,beyaz tenlimi seninkide

canım ben de labne verıyorum ama bulamaçta daha kolay oldugu ıcın ama bır suredır tek tek verıyorum kahvaltısını o yuzden ben de normal peynıre gececegım.. beyaz peynır aksamdan suda bekletılmıs ...

bende labne peyniri veriyorum,bulamaçta kolay oluyo.ben cicibebe pekmez tereyağı peynir yumurta karışımı( bıldırcın yumurtası veriyorum)sıcak su ile ,ama her zaman yemiyor zaen toplamı bir çay bardağı bazen löp löp götürüyo bazen azını kitliyo ilk kaşıktan sonra.bende ısrar etmiyorum emdiriyorum .beyaz peyniri ilk günlerde yedi sonra sevmedi labneyi yoğurta benzetti sanırım ondan yiyor

cnm benim kızımda prematüre doğdu.34+4 günlüktü. boy ve kilo olarak doktorumuz bizede ay guruplarına yetişti diyor.ancak motor gelişimi olarak halen geriden geliyor.mesela emeklemek namına daha hiçbir gelişimi yok.gerçi her çocuk yapısı farklı üstelik bizim kzıda kalça çıkıklığından dolayı bandaj vardı.10 gün önce çıkardık.zaten hareketler geridendi hepten geriledik yani

cnm geçmiş olsun merak etme en kısa zamanda yakalar.benim oğlumda emeklemiyor sürünüyor yerlerde her bebek farklı gelişim gösteriyor.

kızlarrr kahvaltıda bebişlere ne peyniri veriyorsunuz? Ben genelde labne veriyorum da

canım bende kahvaltıya başladığımızdan beri labne veriyordum.geçenlerde kipa da labne benzer keçipeynirini gördüm denedim.şimdi 1 hafta labne 1 hafta keçi peyniri veriyorum.

cevizi rondoda cektim her hafta azıcık cekiyorum kahvaltısına bazen meyve püresinin içine 1 tatlı kasıgı loyuyorum.birde bugun ilk defa tahin verdim severek yedi.siz tahin verdiniz mi???

evet cnm bende ya meyvasına yada pirinç unun içine koyuyorum.bende rondodan çekiyorum.daha önce fındıkta denedim ama çok sert olduğu için yutamadı,öğürdüğü için yediremedim.ceviz daha yumuşak oluyor. Ceviz çekilincede ufalandığı için bebişler içinde yemesi rahat oluyo.bazne annem havanda dövüpte yediriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…