2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bebklerinizin basındaki boşluk varya hani elinizle elleyice çukur olurya kimisi zekası derler orası için benim oğlumun daha dolmadı boşluk görümcem diyo daha dolmamış boşluğu acaba dolması mı gerekiyodu ki bi bakın sizde bakalım kafama takıldı şimdi yaaa

cnm bebeklerin bıngıldaklarının kapanma süresi 18 ay diye biliyorum ben.benim oğlumunda daha kapanmadı.doktor hep kontrol ediyor ve herhangi bir şey söylemedi.normal merak etme cnm

niye kimse yok doğru dürüst bi cevap veren de yok.hani 2010 haziran annelerinin dayanışması:80:

evet yaa nerdesinizkızlar senay yok zasa yok pinky yok cocudos yanlış yazdım ama o yok daha bi sürü sürekli girenler yokkkk

burdaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!

sanırımbebecikler ayaklanınca zaman sorunu yaşamaya başladık:26:bide fac.de görüşüyoruz diye rahatız nasılolsa haber alıyoruz diye ama ihmal etmemye çalışalı burayıdaa

naber annişler nasılız bakalım,havalar ısındı biz hep geziyoruz,dün parka gittik,arkadaşında bebeği var 3 aylık.oynadık adayla,salıncakdasallandı,bayıldııısüperdi!!bugün sabahdan çıktık saĞLIKOCAĞINA GİTTİK,salam çocuk kontrolü için aradı hemşire,bizde gittik,77cm olmuş sıpacık,kilomuzda 12,çok şükür çok kilo almamış,yürüyünce vericek benim fıktıkımmhepinizi çok öpüyüruzz teyzeler.

bizde dün dısardaydık alısverişe gittik oğlumda arabasında gezdi bugünde terziye gittim parkada uğradık oğlumla etrafa bakındı hava çok güzeldi bugün sıcaktı

bingildak deniliyordu galiba.benim kizinda daha yumusak canim

kızlar peki d3 damlasını kaç damla veriyosunuz sağlık ocağında 6 damla verin dedi kan damlasınıda 8

kızlar peki d3 damlasını kaç damla veriyosunuz sağlık ocağında 6 damla verin dedi kan damlasınıda 8

cnm ben geçen cuma götürdüm doktora devit 3 (4 damla) ferrum kan damlasınıda 10 damlaya çıkardı.hemogram istedi ama laboratuvardaki bayan damarını bir türlü bulamadığı için elifte çok ağlayınca testi yaptıramadık.bıngıldağın erken kapanması iyi değil diye biliyorum.

öylemi cnm sağol bılgıldak dediklerinide ilk defa duydum...bende ozaman 4 damla veriyim 6 damla fazla gelmişti sanki bana oyüzden sizlere sordum sağol cnm

ben 2 aydır demir vermiyorum.beslenmesi iyi olan çocuklarda[özellikle her gün kırmızı et tüketiliyorsa gereksiz]önerilmiyor.yakında da bu uygulamanın kaldırılacağını öğrendim.tabii herkes kendi bildiği doğrultuda gitsin.büyük kızımda da kullanmadım.kan değerleri hep güzel çıktı..

merhaba
benim oğlumun da bıngıldağı 4*4 cm
doktorumuz biraz geniş dedi
¨d3 5 damla ver dedi
1 ay böyle devam
sizin kaç cm
elinizi koyunca kaç parmak geniş
her parmak ortaama 1cm

merhaba
¨d3 5 damla ver dedi
1 ay böyle devam
sizin kaç cm
her parmak ortaama 1cm
annesi kilo boy ölçüleriniz nasıl.bir de yeterli calsiyum alıyor mu...

merhaba
¨d3 5 damla ver dedi
1 ay böyle devam
sizin kaç cm
her parmak ortaama 1cm

vallah hiç dikkat etmedim cnm ya ama sanki işaret parmağınla dokunca okadar ama ben bi bakıyım ozaman yazarım yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…