naveacım bizden ayrı bir face daha mı var yoksa.haftalardır kıpırdamıyor yapraklar face de...
bazı sorularım olucak sizlere bayanlar cevap yazarsanız çok mutlu olucam .bende sizler gibi 2010haziran annesiyim.çalışan bir bayanım ben işteyken oğlumu annem bakıyor.etrafımda böyle küçük çocuğu olan yok doktor oğlumun gelişimi için nomal diyor.birde sizlere sorayım dedim.16 haziran doğumlu 9 aylık olmak üzere 8.700 kilosu.boyu 74 cm.6.5 aylıkken emeklemeye başladı. 2 alt dişi var.birkaç gündür kanepelere filan tutup kalkmaya başladı.aslında beni kilosu endişelendiriyor çünkü 4 kilo doğdu ama sonrasında çok kilolu olmadı hiçbir zaman.birde desteksiz oturamıyor ama müthiş hızlı emekliyor.sizinkiler neler yapabiliyor ya da yapamıyor
CNM ŞEYDANIN GRUBU VAR EKLİ DİĞİLMİİSN ORDA,DUR EKLER SENİ O.naveacım bizden ayrı bir face daha mı var yoksa.haftalardır kıpırdamıyor yapraklar face de...
kızlar size bi sorum olcak cok önemli beenm icin yardımcı olursanız sevinirim.biz baston puset arıyoruz her markayı arastırdım ama karar veremedim. daha önce kullandıgımız bebek arabamız şimdi agır oluo ve yazlık hafif ama güsel bişi istiorum.maclaren die bir marka uydu istedğm tarza. sizin önerilriniz neler kızlar?
ben de büyük kızımda bunun gibi kullandım.büyük araba kapıcıya gitti.çok kullanışlı oluyor.şimdi biraz daha arabaya benzer bir puset aldım.hafif ve rahat.ama biraz büyük tabii.CNM ŞEYDANIN GRUBU VAR EKLİ DİĞİLMİİSN ORDA,DUR EKLER SENİ O.
CANIM BİZ İLKBAŞLARDA CHİCCO TRAVEL SİSTEM ARABA ALDIK,1500LİRAPARA VERDİMN BOŞUNA,BEBEĞİM 6AYLIK OLUNCA MACLAREN BASTON PUSET ALDIM,ÇOK RAHAT KULLANIYORUM TAŞIYORUM,TAVSİYE EDERİM LİNKİNİ VERİYİM İNCELE İSTERSEN:
Maclaren Quest Sport Bebek Arabası - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
kayınvaliden kendi içsin,bebeğine bakmayı da sana bıraksın canım.hadi önerdin niye ısrar ediyorsun de miii.
bence sakın verme cnm portakalı bile az veriyorum ben asitli diye sirke mafeder bebişi
yoo benim facem alaboralık haldesen bende ekli misin benim bi grubum var orda takılıyorum çoğu zaman..
e yani...herkesin her yaptıgı dogrumu canım
benim midem bile mahvolurgelde kaynanama anlat
kızlar size bi sorum olcak cok önemli beenm icin yardımcı olursanız sevinirim.biz baston puset arıyoruz her markayı arastırdım ama karar veremedim. daha önce kullandıgımız bebek arabamız şimdi agır oluo ve yazlık hafif ama güsel bişi istiorum.maclaren die bir marka uydu istedğm tarza. sizin önerilriniz neler kızlar?
CNM ŞEYDANIN GRUBU VAR EKLİ DİĞİLMİİSN ORDA,DUR EKLER SENİ O.
CANIM BİZ İLKBAŞLARDA CHİCCO TRAVEL SİSTEM ARABA ALDIK,1500LİRAPARA VERDİMN BOŞUNA,BEBEĞİM 6AYLIK OLUNCA MACLAREN BASTON PUSET ALDIM,ÇOK RAHAT KULLANIYORUM TAŞIYORUM,TAVSİYE EDERİM LİNKİNİ VERİYİM İNCELE İSTERSEN:
Maclaren Quest Sport Bebek Arabası - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
ne gurubu kızlar bu
ANNE OLDUK grubu ttalım sen bende eklsin sanırım senide ekliyorum hemen:)
cnm baston pusette en iyisi maclaren diye biliyorum çevremde herkes onu kullanıyor ve çok memnunlar
ANNE OLDUK grubu ttalım sen bende eklsin sanırım senide ekliyorum hemen:)
bu grup ne bizi de ekleyin eksik kalmayalım ondan da :)))
taşıması kolay cnm kulpu var omzuna takabiliyosun.hafifede,tavsiye ederim,terletmiyor.maxicosi bizim otokoltuğumuz var yazlık kılıfıda var terletmiyor ondanda memnunm.evet tatlım bu işte benm baktıgımda kılıfı terletmio dimi ada'yı bizim daha önceki maxi-cosi di acaip terliodu emir.maclaren quest begenmiştim terletmiosa bugn gidip alalım tasıması kolay mı semracım.ben tasıyamıorum emirle birlikte arabayı
taşıması kolay cnm kulpu var omzuna takabiliyosun.hafifede,tavsiye ederim,terletmiyor.maxicosi bizim otokoltuğumuz var yazlık kılıfıda var terletmiyor ondanda memnunm.
cnm sen fac.de bende eklimisin.fac.in varsa beni ekle sana özelden msj atıyorum ismimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?