2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba bebegin aynı benm oglum gibi oturma konusunda her doktora götürdüm ortopedi,endokrin,cocuk uzmanı hepside oturmak istemedigi icin desteksiz oturmuo dedi huyuyla alakalıymıs bazı bebekler oturmak istemezlermiş cok hızlı emeklio benmkide yürütecle nerdeyse ucuo oturmasını sorun etme ben aylardır ona takmıstım ama şimdi rrahatım. bizimde altta 2 dişimiz var üst cıkmadı bir türlü.boyumuz 74 cm kilomuz 10.cok kilolu olması önemli deil bence bebişin gayet ii masallah ona annesi.

kızlar size bi sorum olcak cok önemli beenm icin yardımcı olursanız sevinirim.biz baston puset arıyoruz her markayı arastırdım ama karar veremedim. daha önce kullandıgımız bebek arabamız şimdi agır oluo ve yazlık hafif ama güsel bişi istiorum.maclaren die bir marka uydu istedğm tarza. sizin önerilriniz neler kızlar?

naveacım bizden ayrı bir face daha mı var yoksa.haftalardır kıpırdamıyor yapraklar face de...
CNM ŞEYDANIN GRUBU VAR EKLİ DİĞİLMİİSN ORDA,DUR EKLER SENİ O.

CANIM BİZ İLKBAŞLARDA CHİCCO TRAVEL SİSTEM ARABA ALDIK,1500LİRAPARA VERDİMN BOŞUNA,BEBEĞİM 6AYLIK OLUNCA MACLAREN BASTON PUSET ALDIM,ÇOK RAHAT KULLANIYORUM TAŞIYORUM,TAVSİYE EDERİM LİNKİNİ VERİYİM İNCELE İSTERSEN:

Maclaren Quest Sport Bebek Arabası - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!

ben de büyük kızımda bunun gibi kullandım.büyük araba kapıcıya gitti.çok kullanışlı oluyor.şimdi biraz daha arabaya benzer bir puset aldım.hafif ve rahat.ama biraz büyük tabii.

e yani...herkesin her yaptıgı dogrumu canım

benim midem bile mahvolurgelde kaynanama anlat

amannn.onlara kalsa isimlerinden bez markasına kadar karışacaklar...şimdi internet varken bilgisiz anne mi kaldı...yine de sağolsunlar da,biraz da kendi işlerine baksınlar...

cnm baston pusette en iyisi maclaren diye biliyorum çevremde herkes onu kullanıyor ve çok memnunlar

CANIM BİZ İLKBAŞLARDA CHİCCO TRAVEL SİSTEM ARABA ALDIK,1500LİRAPARA VERDİMN BOŞUNA,BEBEĞİM 6AYLIK OLUNCA MACLAREN BASTON PUSET ALDIM,ÇOK RAHAT KULLANIYORUM TAŞIYORUM,TAVSİYE EDERİM LİNKİNİ VERİYİM İNCELE İSTERSEN:

Maclaren Quest Sport Bebek Arabası - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey![/QUOTE]

evet tatlım bu işte benm baktıgımda kılıfı terletmio dimi ada'yı bizim daha önceki maxi-cosi di acaip terliodu emir.maclaren quest begenmiştim terletmiosa bugn gidip alalım tasıması kolay mı semracım.ben tasıyamıorum emirle birlikte arabayı

evet tatlım bu işte benm baktıgımda kılıfı terletmio dimi ada'yı bizim daha önceki maxi-cosi di acaip terliodu emir.maclaren quest begenmiştim terletmiosa bugn gidip alalım tasıması kolay mı semracım.ben tasıyamıorum emirle birlikte arabayı[/QUOTE]
taşıması kolay cnm kulpu var omzuna takabiliyosun.hafifede,tavsiye ederim,terletmiyor.maxicosi bizim otokoltuğumuz var yazlık kılıfıda var terletmiyor ondanda memnunm.
bu grup ne bizi de ekleyin eksik kalmayalım ondan da :)))

cnm sen fac.de bende eklimisin.fac.in varsa beni ekle sana özelden msj atıyorum ismimi.

taşıması kolay cnm kulpu var omzuna takabiliyosun.hafifede,tavsiye ederim,terletmiyor.maxicosi bizim otokoltuğumuz var yazlık kılıfıda var terletmiyor ondanda memnunm.

cnm sen fac.de bende eklimisin.fac.in varsa beni ekle sana özelden msj atıyorum ismimi.[/QUOTE]

ekledim tatlım seni ve bikac tanıdıgım arkadasıda:) bugün o kadar arastırmadan sora alabildim nihayet :) bunu aldım bak bende

Maclaren Quest Mod Bebek Arabası - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
umarım arastırmalarıma deger ve maxi cosi gibi cıkmaz :79:

ekledim tatlım seni ve bikac tanıdıgım arkadasıda:) bugün o kadar arastırmadan sora alabildim nihayet :) bunu aldım bak bende

Maclaren Quest Mod Bebek Arabası - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
umarım arastırmalarıma deger ve maxi cosi gibi cıkmaz :79:[/QUOTE]

hayırlı olsun cnm çok güzel bir seçim yapmışsın hayır maxicosinin arabası ağır oluyor,ve biliyosunki ayrı ayrı tak çıkar sorun oluyordu artık bebeklerimiz büyüdü baston puset çok daha kullanışlı ve konforlu olucak.hemen ekliyorum grubaseni tatlım..

bebişlerimizin yeni eşyaları hayırlı olsun arkadaşlar.iyi günlerde kullanın.kesinlikle katılıyorum, büyük bebek arabaları başta çok iyi ama 6.aydan sonra oturup etrafa bakınmak istiyorlar ayrıca rahat kullanışlı ve taşıması kolay ürünler biz anneler için daha iyi oluyor.bende haftasonu bir puset,birde gardolap aldım.birde salıncak beğenip ayırtmıştık ama eve gelince vazgeçtim.evimiz 2+1 koymaya yer olmayınca iptal ettim. öyle işte hafta sonu yine elif'e alışveriş yaparak geçirdik.arkadaşlar benide eklermisiniz guruba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…