2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

alır mutlaka sen bi sor yine sonra farklı bişeylerle karşılaşmayasın

bencede kızlar herşeyi ayrıntılı olarak sorun neye para verdiğinizi bilin yani benim eltim aynı hastanede 2 sene önce 1.500 e sezeryan olmuştu biz şimdi sorduğumuzda normal doğum 500 epiduralde ayrıdan fark ödüypsun sezeryanda 750 veya 800 küsürlarda diyorlar e 2 sene ye kadar ne değişti :uhm: kanpamyamı var acaba biz denk gelirmiyi:uhm:z bu kampanyaya kafam çok karışık benim hastane doğum konusunda yoksa böle diyipte doğum olucağı gün yüklü bi miktar çıkarmazlar inşallah ben bursa medicalparka gidiyorum

alır mutlaka sen bi sor yine sonra farklı bişeylerle karşılaşmayasın

sezeryan olursan bıçak parası biraz alır canım ama normal doğumda için çok büyük bi rakam alıcağını sanmıorum

sezeryan olacak benim mutlaka bıçak parası alacaktır. çarşamba onuda öğreneyim ben hazırlıklı olalım. öğrenincede benim sancılarda başlarmış haaaa:roflol:

ya zaten internette de yazıyo ayrıntılı herşeyi sorun diye kaç doktor girecek doğumu kdv yi falan herşeyi sorun diyo sonrdan bi dünya fark çıkyo yazıyodu onun için iyice ayrıntılı öğrenmek lazım

hastaneye fark ödeniyo o tamam. peki ben dışarda özel doktora gidiyorum kendi doktorum girecek doğuma. kendi doktorumda ayrıca para alacak ama dimi kızlar acaba ne kadar isterkiii

baştan bişi söylemedi mi canım? mutlaka konuş bu konuyu sonra sürpriz olmasın..
hastane fiyatına yakın bişey istiyorlar diye biliyorum ama doktoruna göre değişir..
eğer devlet hastanesinde olacaksa ve doktorun oranın doktoruysa çok az bi farkla kurtarırsın..
ilk fırsatta konuşmalısın canım..

loooooooooooooo ben 5 seneden beri gurbetteyim :umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz:

ben ankaraya geleli 8 sene olmuş,yazık bana,19 yaşında gelmiştim,okulumu okuyup dönecektim ama kök saldım

çok saol esracım valla duygulandırdın beni senağlama :hulya:ama ağlamıcam bebeğimide üzmiyeceğim .evet canım doğru hatırlıyosun bel fıtığıı ameliyatı ama baya ilerdei onun bel fıtığı bide tansiyo var ondan korkuyorum ama ALLAHIN izni ile iğleşicek inşallah :Saruboceq: evet nasıl ve ne durumda olduğumuz önemli doğru sölüyosun iyiki varsınız kimse ile paylaşamasam iyice bunalıcam saolun ilginiz için :1hug: :1hug:

olumunekankayizsmile

[[/QUOTE]

slm kıslar muhabbetiniz bol olsun banada yer var mı?:jeyyar:

hehe senin yerine mi bakam seherimvereliniortak

dal muhabbete hemen a.s.

bu yemek derdide bizi öldürecek yaa hergün aynı şeyler hergün yemek derdi de pek zor işbenneyaptımki

hele bugün ne yapsam yok mu akannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehir

kızlaaar doktora gittim bu gün. oğluşumu gördüm. 1739 gr olmuş.doğum tarihi kaydı yine22 hazirandı 28i dedi doktor amcası. sonra cildiyeye gittim güzel göbüşümü gösterdim. alerjik reaksiyon olmuş stresten de çoğalmış dedi adam. krem verdi.şimdi de okula gidiyooorum sınavım var 7 de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…