eee ona göre bulaydın kocanı yavrum kaydirigubbakcemile3 şaka şaka kıyamam bensana ama neden uzaktan buldun hakketten bak merak ettim şimdi
slm kıslar muhabbetiniz bol olsun banada yer var mı?:jeyyar:
alır mutlaka sen bi sor yine sonra farklı bişeylerle karşılaşmayasın
bayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:icecream:
akannehir
hehe senin yerine mi bakam seherimvereliniortakgel kız olmamı benim yerime otur ben yemek yapmaya gidiyom:hulya::hulya::hulya::hulya::hulya::hulya::hulya:
alır mutlaka sen bi sor yine sonra farklı bişeylerle karşılaşmayasın
sezeryan olursan bıçak parası biraz alır canım ama normal doğumda için çok büyük bi rakam alıcağını sanmıorum
bencede kızlar herşeyi ayrıntılı olarak sorun neye para verdiğinizi bilin yani benim eltim aynı hastanede 2 sene önce 1.500 e sezeryan olmuştu biz şimdi sorduğumuzda normal doğum 500 epiduralde ayrıdan fark ödüypsun sezeryanda 750 veya 800 küsürlarda diyorlar e 2 sene ye kadar ne değişti :uhm: kanpamyamı var acaba biz denk gelirmiyi:uhm:z bu kampanyaya kafam çok karışık benim hastane doğum konusunda yoksa böle diyipte doğum olucağı gün yüklü bi miktar çıkarmazlar inşallah ben bursa medicalparka gidiyorum
:roflol: :roflol: onunla yarım kalmış bi hesabımız varda ondan üstüne gidiyorum kaydirigubbakcemile3
bu yemek derdide bizi öldürecek yaa hergün aynı şeyler hergün yemek derdi de pek zor işbenneyaptımkigel kız olmamı benim yerime otur ben yemek yapmaya gidiyom:hulya::hulya::hulya::hulya::hulya::hulya::hulya:
sezeryan olacak benim mutlaka bıçak parası alacaktır. çarşamba onuda öğreneyim ben hazırlıklı olalım. öğrenincede benim sancılarda başlarmış haaaa:roflol:
hastaneye fark ödeniyo o tamam. peki ben dışarda özel doktora gidiyorum kendi doktorum girecek doğuma. kendi doktorumda ayrıca para alacak ama dimi kızlar acaba ne kadar isterkiii
loooooooooooooo ben 5 seneden beri gurbetteyim :umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz:
hehe senin yerine mi bakam seherimvereliniortak
:roflol: :roflol: onunla yarım kalmış bi hesabımız varda ondan üstüne gidiyorum kaydirigubbakcemile3
bu yemek derdide bizi öldürecek yaa hergün aynı şeyler hergün yemek derdi de pek zor işbenneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?