2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar..naber nasılsınız?bende kısmetse haziran annesi olucam.Yazdıklarınızı takip ediyorum genelde de yazamadım pek.Eee nası gidiyo hamilelik bebişler nasıl?
Özelcancı esra sen nasılsın?:))

selam kızlar..naber nasılsınız?bende kısmetse haziran annesi olucam.Yazdıklarınızı takip ediyorum genelde de yazamadım pek.Eee nası gidiyo hamilelik bebişler nasıl?

slm cnm hoşgeldin aramıza ,allah sanada hayırlı kolay doğum nasip etsin inş haziranın kaçında doğumun

aaa bş de yarın sabah 100 lük şeker yüklemesine giricem 50 lik biraz yüksek çıkmış

oy maşallah kuzuya
keyfi yerinde olsun da ayın kaçında gelirse gelsin canım..sen sata göre düşün doğum tarihini..
göbüşünü de göstermen süper olmuş,kremini sürünce geçecekk zemuszemus
sınavın için başarılar,allah zihin açıklığı versin..
100lük şekerden de güzel haberlerle dönersen daha ne isteriz:)

hoşgeldin canım a.s.
ankara nüfusu kabarıyorr heyoo hihoyyythihoyyyt
bizde keyifler süper,sen nasılsın?

hoşbuldum canım.ıyiyim bende valla kendimle uğraşıp duruyorum işte.Bel ağrısı sırt ağrısı karın çatlağı oyyy zamanda geçmiyo hiç..Şimdide hastane çantasını hazırlamaya başladım birini koyup birini çıkarıyorum.Sende ne var ne yok?

ohh ne güzel ben daha hazırlamadım daha , bu hafta sonu kısmetse başlayacağım bende ,neler koydun çantanın içine ben de ona göre alayım

hadi hayırlısı olsun canım , az kaldı desene benimde 12 haziran bakalım allah kısmet ederse

ay senin daha az kalmış ne güzel hayırlısı olsun cnım Allah sağsalim bebişini kucağına almayı nasip etsin 30.haftadan sonra daha zor geçiyo zaman sanki..

ee artık iyice ağırlaşıyoruz,olacak o kadar:)
ben de yiyip içip karpuz gibi yatıyorum,kızım içerde ip atlıyor kordonuyla :))))

şimdi de sofra hazırlıyorum,acıktım çok fena,eşim kapıdan girer girmez ben oturuyorum sofraya sonra da hadiii diye bağırıyorum:))))))

Hafta sonu yıkadım ütüledim valla kafama göre bişiler koyuyorum burdaki listeleri filan okuyup şimdilik oğlumun kıyafetlerini ve kendi geceliklerimi koydum okadar.Eksiklerimi tamamlayınca tam listesini yazarım cnım.Senmi gecikmişsin benmi erken başladım acaba hazırlığa?

ay senin daha az kalmış ne güzel hayırlısı olsun cnım Allah sağsalim bebişini kucağına almayı nasip etsin 30.haftadan sonra daha zor geçiyo zaman sanki..

sağol cnm evt zor geçio ben 2 hafta öncesine kadar çok rahattım ama şimdi artık geceleri zor oluyo ağırlaşıyorum yatakta sürekli dön dön dur ve uyanıyorum sık sık her yerim de ağrıyo özelliklle sabah kalktığımda zor kalkıyorum

En güzelini yapıyosun esracım valla..bende oyle kendimi yemeğe adadım şimdide sofra hazırlıyorum kocam gelsede gene yemek yesem diye:)

yok ben geçittim şimdiye kadar hazır olması gerekiodu ,çalıştığım için alamadım herşeyi bu hafta sonu halledeyim hayırlısıyla

ayyyyyyy buranın cadıları nerde bakiiiiiimmmmm:mymeka:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:

selam kızlar yine kimsecikler yok ben yokken çeneler düşüyo ben geliyom kimsecikler yok, benim ödem bugün yine had safhada iyice coştu tuzu tamamen kestim 20 gündür tuza hasretim dün canım çizi istedi bi paket çizi yedim tuz hasretinden ama bugün o kadar çok ağrı çektimki sanki ayaklarım incimiş gibi ağrıdı gün boyu şişlikten, benim gibi aşırı ödemi olan varmı dr bile şaşırdı görünce, benim bacaklarımda felaket şişiyo sadece ayaklarım değil, 32. haftayı geçip hala çalışan varmı, son iki hafta gün sayıyorum surahi nine gibi oldum eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…