selam kızlar..naber nasılsınız?bende kısmetse haziran annesi olucam.Yazdıklarınızı takip ediyorum genelde de yazamadım pek.Eee nası gidiyo hamilelik bebişler nasıl?
Özelcancı esra sen nasılsın?:))
kızlaaar doktora gittim bu gün. oğluşumu gördüm. 1739 gr olmuş.doğum tarihi kaydı yine22 hazirandı 28i dedi doktor amcası. sonra cildiyeye gittim güzel göbüşümü gösterdim. alerjik reaksiyon olmuş stresten de çoğalmış dedi adam. krem verdi.şimdi de okula gidiyooorum sınavım var 7 de
aaa bş de yarın sabah 100 lük şeker yüklemesine giricem50 lik biraz yüksek çıkmış
selam kızlar..naber nasılsınız?bende kısmetse haziran annesi olucam.Yazdıklarınızı takip ediyorum genelde de yazamadım pek.Eee nası gidiyo hamilelik bebişler nasıl?
Özelcancı esra sen nasılsın?:))
Hoşbulduk cnım.Amin hepimize işallah.21 haziran gözüküyo şimdilik
hoşbuldum canım.İyiyim bende valla kendimle uğraşıp duruyorum işte.Bel ağrısı sırt ağrısı karın çatlağı oyyy zamanda geçmiyo hiç..Şimdide hastane çantasını hazırlamaya başladım birini koyup birini çıkarıyorum.Sende ne var ne yok?
hadi hayırlısı olsun canım , az kaldı desene benimde 12 haziran bakalım allah kısmet ederse
hoşbuldum canım.İyiyim bende valla kendimle uğraşıp duruyorum işte.Bel ağrısı sırt ağrısı karın çatlağı oyyy zamanda geçmiyo hiç..Şimdide hastane çantasını hazırlamaya başladım birini koyup birini çıkarıyorum.Sende ne var ne yok?
ay senin daha az kalmış ne güzel hayırlısı olsun cnım Allah sağsalim bebişini kucağına almayı nasip etsin 30.haftadan sonra daha zor geçiyo zaman sanki..
ee artık iyice ağırlaşıyoruz,olacak o kadar:)
ben de yiyip içip karpuz gibi yatıyorum,kızım içerde ip atlıyor kordonuyla :))))
şimdi de sofra hazırlıyorum,acıktım çok fena,eşim kapıdan girer girmez ben oturuyorum sofraya sonra da hadiii diye bağırıyorum:))))))
Hafta sonu yıkadım ütüledim valla kafama göre bişiler koyuyorum burdaki listeleri filan okuyup şimdilik oğlumun kıyafetlerini ve kendi geceliklerimi koydum okadar.Eksiklerimi tamamlayınca tam listesini yazarım cnım.Senmi gecikmişsin benmi erken başladım acaba hazırlığa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?