2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Slm kizlarr zemuszemus

Canim benim simdi yok ama ilk hamileligimde cok olmustu ödem.Doktor bile sasiriyodu ayaklarimin haline.Sker testi yapiyo bisey cikmiyo ne testlerden gecmis hic bisey cikmadi.Artik sonunda bende bekledim doguma kadar yapicak bisi yok diye.Ayaklarim normalde 39 numara 41 numara ayakkabi giymeye baslamistim som aylarda :sinifsinif:
Sabret az kaldi dogumdan sonra hepsi ucup gidecek canimm insallahh boshayallersmile

ben 37 giyiyorum normalde bir ay önce gittim 40 numara terliik ve ayakkabı aldım ve ayağım şiştiğinde terliğe bile girmiyo düşün akannehir ve ayaklarımda ve bacaklarımda
4.-5. aydan beri şişliik var daha en az bi buçuk ay var korkarım ayak numaram 42ye kadar ulaşacak o zamana kadar :roflol:

feridecim ayaklarının altına yastık koy ayaklarını yüksek tutmaya çalış böyle ara ara dinlen iyi gelir uzun süreli oturma artık biraz daha sabır canımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sılam evimin önünden mi geçiyon bi selam verip kaçıyon gel burayakaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

feridecim,sedefe katılıyorum,ayaklarını yüksek tutmaya çalış..
gerçi doktorun söylemiştir ama biz tekrar edelim:)
bir de bol bol su iç..
ha gayret 2 hafta daha sabret,sonra bolca dinlenirsin evde..

bu arada yesica nerde yaa,hiç görünmedi bugun,akşama gelir diye tahmin ediyordum ama uğramadı,merak etmeye başladımCADIARZU

selam kizlar nasilsiniz?
feridecim gecmis olsun canim,odem varmis sende?bugun dr.a gitmistim o da bakti cok sukur bende yokmus sismeler ama yuzum filan baya bir siskolasti.her goren de aaa sismissin demiyor mu sinir oluyorum.
dopplerin cevabini goturmusdum bakti dolanma varmis 2 defa.kesin sezeran dedi doktor.bu gidisle insallah mayisin sonuna 5 haftaya filan kavusacagim melegime Allahn izniyle.

hoşgeldin leylacım inşaallah sağlıklı bi şekilde kucağınıza alıp doya doya koklamak nasip etsin rabbim:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceqpuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

leylacım hoşgeldin..
sana birşey sorcam,benim kız da kordonu doladığı için aynı durumdayız ya,senin suyunun miktarıyla ilgili birşey söyledi mi doktorun?

sağol canım, neden sezeryan olcak?? ben de haftaya doğum şeklini netleştircem bakalım hayırlısıyla, sağlıcakla alırsın kucağına bebeğini inşallah ne güzel ya az kalmış bebişin gelmesine heyecan bastı şimdi beni de :teytey:

leylacım hoşgeldin..
sana birşey sorcam,benim kız da kordonu doladığı için aynı durumdayız ya,senin suyunun miktarıyla ilgili birşey söyledi mi doktorun?

hayir canim miktariyla ilgili birsey soylemedi,normal sanirim o yuzden demedi birsey.ama suda cokuntuler varmis o da kuzumun suya dokulen derisiymis :) sende kac kere dolamis kordonu bogazina?

hem kordonu bogazina doladigi icin hem de catim dar o yuzden.

insallah canim ben de bazen inanamiyorum boyle az bir zaman kaldigina :)

benimki iki tur dolamıştı ama birini çözmüştü bir hafta önceki kontrolde..
çrş yine kontrol var,bakalım ne yapmış..
inşallah çözerler yaa..
benim suyum da az olduğu için sıkı takipteyiz,10günde bir gidiyoruz kontrole..
sürekli de yatıyorum..su içip sola yatarak geçiyor günler:)
ciğer geliştirici iğnemizi de olduk,önlem olsun diye..
38.haftaya bir gelsek hayırlısıyla..

ben de ciger gelistirici ignemi oldum 29-30 haftalarda sanirim.benimki bir onceki kontrolde bir kere dolamisdi,simdi de 2ciyi dolamis.yerinde durdugu yok.ama dogum pozisyonunu almis bile.
iyi geceler kızlar ben çıkıyorum :1rolleyes:

iyi geceler canim.

iyigeceler canımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ben de ciger gelistirici ignemi oldum 29-30 haftalarda sanirim.benimki bir onceki kontrolde bir kere dolamisdi,simdi de 2ciyi dolamis.yerinde durdugu yok.ama dogum pozisyonunu almis bile.

iyi geceler canim.

benim de önce bir tur dolamıştı,çözmüş olsa bari derken 2.yi doladıklava:
geçen sefer yüreğimiz ağzımızda gittik 3.yü dolamamış olsa diye,bi baktık birini çözmüş:)
çok fena bu yumurcaklar..
seninki de çözebilir yani..
sezeryandan kaçışımız yok bu gidişle,38.haftaya da birşey kalmadı zaten..
bir ay var şunun şurasında,doğru dursunlar da zamanında doğsunlar inşallah :Saruboceq:

canım bende tuzdan cok korkuyorum tüm hamileliğim boyunca canım sadece tuz ve limon çekti avcuma dokup yiyordum.. Simdi azaldı ama hala vazgecemiyorum gerçi bende daha şişmeler olmadı şükür normalde ne zaman cıkıyor bunun acısı :)))

pamik prenses geçmiş olsun inşallah baban bir an önce sağlığına kavuşur

pamik'in babası mı hastaymıs ?? gecmıs olsun canım acil şifalar..

bebişin içinde senin içinde hayırlısı olsun canım saglıkla kucagınıza alında gerisi boş

iyigeceler canımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

iyi gecelerrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…