selam kızlar yine kimsecikler yok ben yokken çeneler düşüyo ben geliyom kimsecikler yok, benim ödem bugün yine had safhada iyice coştu tuzu tamamen kestim 20 gündür tuza hasretim dün canım çizi istedi bi paket çizi yedim tuz hasretinden ama bugün o kadar çok ağrı çektimki sanki ayaklarım incimiş gibi ağrıdı gün boyu şişlikten, benim gibi aşırı ödemi olan varmı dr bile şaşırdı görünce, benim bacaklarımda felaket şişiyo sadece ayaklarım değil, 32. haftayı geçip hala çalışan varmı, son iki hafta gün sayıyorum surahi nine gibi oldum eyvahedigeldismile
Slm kizlarr zemuszemus
Canim benim simdi yok ama ilk hamileligimde cok olmustu ödem.Doktor bile sasiriyodu ayaklarimin haline.Sker testi yapiyo bisey cikmiyo ne testlerden gecmis hic bisey cikmadi.Artik sonunda bende bekledim doguma kadar yapicak bisi yok diye.Ayaklarim normalde 39 numara 41 numara ayakkabi giymeye baslamistim som aylarda :sinifsinif:
Sabret az kaldi dogumdan sonra hepsi ucup gidecek canimm insallahh boshayallersmile
ben 37 giyiyorum normalde bir ay önce gittim 40 numara terliik ve ayakkabı aldım ve ayağım şiştiğinde terliğe bile girmiyo düşün akannehir ve ayaklarımda ve bacaklarımda
4.-5. aydan beri şişliik var daha en az bi buçuk ay var korkarım ayak numaram 42ye kadar ulaşacak o zamana kadar :roflol:
selam kızlar yine kimsecikler yok ben yokken çeneler düşüyo ben geliyom kimsecikler yok, benim ödem bugün yine had safhada iyice coştu tuzu tamamen kestim 20 gündür tuza hasretim dün canım çizi istedi bi paket çizi yedim tuz hasretinden ama bugün o kadar çok ağrı çektimki sanki ayaklarım incimiş gibi ağrıdı gün boyu şişlikten, benim gibi aşırı ödemi olan varmı dr bile şaşırdı görünce, benim bacaklarımda felaket şişiyo sadece ayaklarım değil, 32. haftayı geçip hala çalışan varmı, son iki hafta gün sayıyorum surahi nine gibi oldum eyvahedigeldismile
feridecim ayaklarının altına yastık koy ayaklarını yüksek tutmaya çalış böyle ara ara dinlen iyi gelir uzun süreli oturma artık biraz daha sabır canımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bu arada yesica nerde yaa,hiç görünmedi bugun,akşama gelir diye tahmin ediyordum ama uğramadı,merak etmeye başladımCADIARZU
selam kizlar nasilsiniz?
feridecim gecmis olsun canim,odem varmis sende?bugun dr.a gitmistim o da bakti cok sukur bende yokmus sismeler ama yuzum filan baya bir siskolasti.her goren de aaa sismissin demiyor mu sinir oluyorum.
dopplerin cevabini goturmusdum bakti dolanma varmis 2 defa.kesin sezeran dedi doktor.bu gidisle insallah mayisin sonuna 5 haftaya filan kavusacagim melegime Allahn izniyle.
selam kizlar nasilsiniz?
feridecim gecmis olsun canim,odem varmis sende?bugun dr.a gitmistim o da bakti cok sukur bende yokmus sismeler ama yuzum filan baya bir siskolasti.her goren de aaa sismissin demiyor mu sinir oluyorum.
dopplerin cevabini goturmusdum bakti dolanma varmis 2 defa.kesin sezeran dedi doktor.bu gidisle insallah mayisin sonuna 5 haftaya filan kavusacagim melegime Allahn izniyle.
selam kizlar nasilsiniz?
leylacım hoşgeldin..
sana birşey sorcam,benim kız da kordonu doladığı için aynı durumdayız ya,senin suyunun miktarıyla ilgili birşey söyledi mi doktorun?
sağol canım, neden sezeryan olcak?? ben de haftaya doğum şeklini netleştircem bakalım hayırlısıyla, sağlıcakla alırsın kucağına bebeğini inşallah ne güzel ya az kalmış bebişin gelmesine heyecan bastı şimdi beni de :teytey:
hoşgeldin leylacım inşaallah sağlıklı bi şekilde kucağınıza alıp doya doya koklamak nasip etsin rabbim:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceqpuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hayir canim miktariyla ilgili birsey soylemedi,normal sanirim o yuzden demedi birsey.ama suda cokuntuler varmis o da kuzumun suya dokulen derisiymis :) sende kac kere dolamis kordonu bogazina?
hem kordonu bogazina doladigi icin hem de catim dar o yuzden.
insallah canim ben de bazen inanamiyorum boyle az bir zaman kaldigina :)
benimki iki tur dolamıştı ama birini çözmüştü bir hafta önceki kontrolde..
çrş yine kontrol var,bakalım ne yapmış..
inşallah çözerler yaa..
benim suyum da az olduğu için sıkı takipteyiz,10günde bir gidiyoruz kontrole..
sürekli de yatıyorum..su içip sola yatarak geçiyor günler:)
ciğer geliştirici iğnemizi de olduk,önlem olsun diye..
38.haftaya bir gelsek hayırlısıyla..
iyi geceler kızlar ben çıkıyorum :1rolleyes:
ben de ciger gelistirici ignemi oldum 29-30 haftalarda sanirim.benimki bir onceki kontrolde bir kere dolamisdi,simdi de 2ciyi dolamis.yerinde durdugu yok.ama dogum pozisyonunu almis bile.
iyi geceler canim.
pamik prenses geçmiş olsun inşallah baban bir an önce sağlığına kavuşur
selam kizlar nasilsiniz?
iyigeceler canımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?