2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kız ben sabah namazından sonra yatmadım 2 velette uyutmadı uykulu uykulu gezdim :uhm:

slmmmmm güzel annişlerrr. bugün giremedim(( doğuran var mı?????
selam hosgeldin canim.opuyorumnanaktan

sana da iyi geceler canim opuyorumnanaktan

korkaım doğuracan bizim yüzümüzden :roflol:

ayyyyyyyyyy bugün bu konu konu konuşuldu yoksa ben.....................delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

lülülülülülüsılamlülülülülülülülülülülülü:umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz:

hoşbulduk leylacım opuyorumnanaktan bizim tavukçuklar nerde :roflol:

yesoş geç kaldın tatlum sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

ayyyyyyyyyy bugün bu konu konu konuşuldu yoksa ben.....................delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

:roflol: :roflol: hıh olacağı buydu

koca bebeği zorla uyuttum yaffff:icecream:

pış pışlasaydın ninni söyleseydin acemilik çekmezdin kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

pış pışlasaydın ninni söyleseydin acemilik çekmezdin kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yok gelip seni pışpışlıycam şimdiiiikkaydirigubbakcemile3

yesicaaaaa kız bize haber vermeden gittin alışverişlere,merak ettik seniii klava:klava:klava:
bize karşı sorumlulukların var,yok öyle habersiz bi yere gitmek :roflol:

kimse bu topiğe haber vermeden gidemez yoksakötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsoklava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:

yok gelip seni pışpışlıycam şimdiiiikkaydirigubbakcemile3

ayağına minder koyamda beni salla eeeeeeeeee eeeeeeeeee eeeeeeeeeee eeeeeee nenni yavrumdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

yesicaaaaa kız bize haber vermeden gittin alışverişlere,merak ettik seniii klava:klava:klava:
bize karşı sorumlulukların var,yok öyle habersiz bi yere gitmek :roflol:

herife hesap vermiyorum size verdiğim kadar :roflol: eee sorumluluk bi ay sonra artmaya başlıycak. bi de çocuklar olacak. alllaaahh :roflol:
kimse bu topiğe haber vermeden gidemez yoksakötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsoklava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:

bunun cezası var de mi.. klava: klava: klava: yeter zaten yoruldum. ahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…