2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hepsi çok güzelzemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus

Haklisin canim sirf tup baglatmak icin ameliyat masasina yatilmaz zatenohaoldumsmileSende baska kalici yontemler bulursun artik kendinee

kıslar cok sıkılıyorum yaaaa..esim evde yalnız olmıyayım diye kayınvalidemlere getirdi 4 aydır burdayız ama ben cok sıkılıyorummmm yapacak bşi yokkk pöffffffff
Canim sikildikca takil iste burayaa seni sik göremiyoruz zaten burdaa olumunekankayizsmile
aşkolsun kıs beni beğenmiyomusun adamdan saymıyomusun benimde daha yemek sofrası ortada ama senle iki çene yapalım dedik küstüm işte banane:CüvCüv:
Oyy kuzum olurmu öyle sey hic yaa bak simdi böyle diúsundun diye bende uzuldumm :gitme:Isim vardi bitanem yoksa saatlerce sohbet etsem yinede bikmam olumunekankayizsmile
bende 22 yaşında kızımı kucağıma aldım.şuan 27 yaşındayım.ama hamileliğim çok zor geldi banada.
Demekki sorun bende degilmisss kaydirigubbakcemile3
sılamcım yarın sorarsan doktoruna banada ismini ver.ilkinde biraz cahil kaldım kullanmadım ama çatlaklar oluştu sonradan.
Tabiki yazarim canim yanliz ben almanyada yasiyorum turkiyede varmidir bilmiyorum doktorun bana yazacagi krem bilmiyorumkismileTabi doktorum da yazarsaa sempatiksalakcinni
ya bi kuaföre gidip geldim,toplanmış hatta gene dağılmışınızklava:
geri gelinnnnnnnnn :çok üzgünüm:
Geldim ama cok kalamicam canim ben ya :kedi:
Naber suslu ne yaptin kuaforde zemuszemus

slm millettttttttttttttttttttt

Slm canim hosgeldinn a.s.

yesica sen yaz ben geliyorum az yemekle işim var ok:lepi::lepi::lepi::lepi:

esracığım lanolin içeren kremler için erkan topuz kanserojen demişti. yanlış mı hatırlıyorum?

hoşgeldin canım,geçti mi yorgunluğun:)
kim nerden para kazanıyorsa ona iyi başkasına kötü diyor,bu önerilerin kaynağı para gibi gelmeye başladı artık kafamçokkarıştı
koca kış hormonlu çilek yedim,kim korkar lanolinden :roflol::roflol:

Geldim ama cok kalamicam canim ben ya :kedi:
Naber suslu ne yaptin kuaforde zemuszemus

gitme sılaaaaa :a015:

duştan çıkınca saçlarımla uğraşmak zor geldi,gidip fön çektireyim dedim,zaten kaşlarım çıkmıştı,kara böcek gibi olmuştum,kaşımı falan aldırdım..insana benzedim valla :)))))))

kızlaaar bişi söylücemm,ben bir doğum fotoğrafçısıyla görüştüm,
benim kızımın da doğum fotoğrafı olacak inşallah zemuszemus:asigim:

çektiği fotoğrafları görünce hemen doğurasım geldi:)))
çok heyecan vericii:))

merhaba yesica attığın linkteki pijama takımı çok hoşmuş.tam benim istediğim gibi çok sade değil.süsüde abartılı değil

a dagiden diye yazmışsın görmedim ama çok güzel bi model bitanede ben alayım

yok o resimdeki benim aldığım değil. onu bi sitede gördüm. nasıl diye fikirlerinize sundum. fiyatı uygun geldi. ama önden düğmeli daha rahat olur diyorlar

çilek konusunda aferim mi deyim sana. lmaz: ama fotoğraf olayı çok hoş bişey. nasıl yapıyolar yani organizasyon nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…