ama önden düğmeli değil be güzelim. kullanışlı oluyor mu böyle kullanan varmı acaba aramızda
yok o resimdeki benim aldığım değil. onu bi sitede gördüm. nasıl diye fikirlerinize sundum. fiyatı uygun geldi. ama önden düğmeli daha rahat olur diyorlar
kızlar hangi beden olacak peki. nası tutturacaz siparişte
Bilmiyorum işte benim aldığımında gizli emzirme yerleri var.walla ben ilk bebişimde hep düğmeli kullandım.ama bu gizli bölmeli olanlarada pratik diyolar.ayyy şu pijama ve gecelik kaygısından bi kurtulsaydık akannehir
ben alırken L beden alırım
gökolukkk yakaladım seni. ya hani yazacaktın bebişin durumunu c.tesi.
e canım denedin de mi. rahat çıkıyomu göğüs. bi de çok şeker bişeymiş. güle güle kullan
düğmeli olsa sorun olmaz ama bu büyük gelise çirkin durur. kollarına dikkat et. dar gelirse de çirkin durur offfff
canım şimdi gördüm yazını ,cumartesi gittim doktora çok şükür bi sorun yoktu bebişim iyiydi kiloda almış herşey normaldi ,ama cumartesi ben giremedim nete eşimin dedesi vefaat etti kayınvalideye geçtik 2 gün orda kaldık dünde ben seni göremedim burda
maşallah bebişimize.başınız sağolsun. allah bebişinizle uzun sağlıklı bir ömür versin size.
canım bu verdiğim linktekini M beden aldım.baktım L sanki çok geniş.dediğim gibi L alsaymışım geniş olurmuş.tam geldi.Ama annem bayıldı yumuşacık penyesi varmış diyor.evet göğüs rahat çıkıyor ama yinede kullananların fikrini almak lazım kaydirigubbakcemile3
ama canım senin aldığın pijamanın kolları riskli değil. benim linktekinin kolları düşük kol yarım değil maalesef
o düğmeli alın demişti
http://www.pijamadunyasi.com.tr/main/product_detail.asp?pro_ID=166&sub_cat_ID=32&cat_ID=29
çok uygun idare etmezmi sancılanırken:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?