aslında çok hassas değilimdir ama işte bu su mahvediyo beni. 50 grlık yüklemede de böyle olmuştum ama tutmuştum kendimi. o biraz yüksek çıktı diye 100 lük yapılcaktı bugün. hem de 3 saat sürüyo . bilmiyorum çok moralim bozuldu. 23 yaşında hamileyim şekerle bilmemneyle uğraşıyorum yakilolu da değilim neden böyle oluyo anlamıyorum
kızlar ben biraz dinlenicem öpüyorum sizi görüşürüz
Canim bende 23 yasinda almistim ilk oglumu kucagima.Aslinda genc anne olmak daha iyi.Gencken insan daha dayanikli oluyo herseye.Bak ben simdi 27 yasindayim ilk hamileligimdeki kadar sis degilim ödemim yok kilom cok fazla degil ama bu sefer bana daha zor geldi hamilelik.Bundan sonra bi hamilelik daha dusunemiyorum zatenn aklinialirimsmile
aynen canım ya ilki bu kadar zor geçmemişti ama bu hamileliğim mahvetti beni yaşlanıyomuyuz kıs yoksa :sinifsinif:
kızlar ya birgüne hangi işi sığdıracağım perşembe günü arkadaşlarla günümüz vardı cumartesi günü de doktora gidecektim doktor cumartesi ameliyata girecekmiş perşembeye verdiler saat üçe randevuyu hadi dedim bir iki saat arkadaşta oturur öyle gecerim doktora dedim ana yenide arkadaşın biri aradı başka bi şehirde yarın bana geliyolarmış bir gecede yatacaklarmış hepside perşembeye denk geldi napacaksamakannehirkafamçokkarıştı
canım ya dün 31 yaşıma bastım her zaman derdim doğurursam 30 yaşında doğururum diye bu tüp olayına gelince sezeryan olsam olabilirdi o da aradan çıkardı ama benimki normal doğum ayrıca onun için de operasyon olmam gerekiyo onun için dursun bakalımValla ben 27 im pes ettim simdiden hamilelik isinden.45 inde doguranlar nasi beceriyo bu isi anlamadim gitti kaydirigubbakcemile3
Senin yasin kac canim istersen dpgumdan sonra tuplerini baglatabilirsin.Burda 3 cocuktan sonra istenirse bagliyolar tupleri.Benim 2 oldugu icin yapmazlar.Yapsalar hemen baglatirim herhaldee boshayallersmile
aşkolsun kıs beni beğenmiyomusun adamdan saymıyomusun benimde daha yemek sofrası ortada ama senle iki çene yapalım dedik küstüm işte banane:CüvCüv:Oyy yogun bi persembe gunu seni bekliyo desene canim.
Simdiden Allah kolaylik versin isin zorr bilmiyorumkismile
Neyse talarcim senle benden baska kimsecikler yok zati gidim de biraz isyapim bende.Öpüyorum seni iyi bak kendinee opuyorumnanaktan
Canim bende 23 yasinda almistim ilk oglumu kucagima.Aslinda genc anne olmak daha iyi.Gencken insan daha dayanikli oluyo herseye.Bak ben simdi 27 yasindayim ilk hamileligimdeki kadar sis degilim ödemim yok kilom cok fazla degil ama bu sefer bana daha zor geldi hamilelik.Bundan sonra bi hamilelik daha dusunemiyorum zatenn aklinialirimsmile
Haklisin biz surmeye baslayalimda belkide faydasi olur denemekte fayda var yerimseniben
Yarin doktoruma onuda sorim bari belki onerdigi bi krem olurr
aşkolsun kıs beni beğenmiyomusun adamdan saymıyomusun benimde daha yemek sofrası ortada ama senle iki çene yapalım dedik küstüm işte banane:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?