2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

valla ya :roflol:

al kız onlardan dönence halı falan sen bebişi beşiğe yatırırsın işini yaparsın oda orda oynar amcamın kızı almıştı iyi oluyo çocuklar için bizim dönencemiz abisi o yüzden almadım:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

ohaa hakkaten bu dönence ve halıların yanında kaç külçe altın veriyorlar acabaohaoldumsmile
miras kaldı derken isabet etmişim:)))))

aklımdayken bişi söylücem,
kolikli bebekler için hep fön makinası sesi falan dinletirler ya,dün o tarz bi kayıt ararken buldum,
orhan osman diye bi adam kolik albümü yapmış..
anlamsız ağlama krizleri için her ihtimale karşı bi tane almak lazım..
benim kafamı şişirdi çok gürültülü bi albüm ama bebeklerde işe yaradığı bilimsel olarak onaylanmış..

:roflol: gerçekten mi hiç duymamıştım.

hoşbulduk canım bende iyiyim ,yarın randevun var dimi unutma
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:

slm kızlar nasılsınız

hoşgeldin canım,iyilik senden naber?

:roflol: gerçekten mi hiç duymamıştım.

elektrikli süpürge,araba sesi ama en çok fön makinasının sesi anne karnındakine benziyormuş,ondan hemen sakinleşiyorlar..

orhan osman kolik yaz google a,bi dinle,adam resmen bunlarla uğraşıp albüm yapmış:)))
hatta sık kullanılanlara al,bi gün lazım olursa açarsın..inşallah ihtiyacımız olmaz ama önlem işte:))

bu arada sılanın randevusu vardı 10da gelmedi hala..

kız sen daha önce gelmemişmiydin hoşgeldinkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3a.s.a.s.a.s.

günaydın kıslar ay bugün kendimi cok güzel hisediyorummmm sefam olsunnn ohh

aman esra onu alıcağıma hemen elektirıkli saç kurutma yada süpürgeyi açarım susar böylelikle işe yaramıiş olurkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…