2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Slm kislar ben geldimm hihoyyyt

Doktora gittik oglumu gördüm gözlerimden yaslar aka aka izledim onu senağlama
Biz izlerken gözleri kapali uyuyordu ama agzini surekli acip kapiyodu ayy ekrandan cikarip yiyesim geldi onu öyle tatli gözüküyoduki anlatamam yaa olumunekankayizsmile

Yanliz ilk oglum gibi buda ayni babasi esimi izlerken takip ettim öyle mutlu oluyoki buda bana benziyo diye.Doktorda dedi yine babasina benzicek bu cocukta diye.Mertimin ilk dogdugu halini gördüm sanki ekranda :ecrin_bebek:

Sezeryan dogum yapmak istedigimi söyledim doktora daha erken hemen karar verme dedi.2 hafta sonra tekrar geldiginde konusalim dedi tamam dedim.

Oglusum 2.300 olmus kislar doktor kilosu iyi dedi

Gögsüm icinde emzirirken yara olmasin diye krem istedim bi krem adi yazdi eczaneden aldim gelir gelmez hemen surdum.Simdiden basla surmeye dedi dogumdan sonrada devam edicem tabi surmeye.Gunde 1 veya 2 kere surmek yeterliymiss boshayallersmile

Iste bizden haberler bu kadar sizler nasilsiniz bakalimm

Son düzenleme:

maşallah canım bebişine kilosu çok güzel bak kremi söylediğin iyi olmuş bende söyleyeceğim doktoruma benimde randevum yarın biz ne kadar olduk bakalım pazartesi söylerim doktordan sonra annneme gideceğim pazara kadar ordayım pazartesi günü söylerim canım

hihoyyythihoyyythihoyyyt
ooh haberler süper
kocaman olmuş maşallahhhhh
benim de 17:30da randevum,inşallah ben de güzel haberlerle gelirimmm:Saruboceq:

Sılacım Maşallah oğluşuna ayy bebişimizi görmek bizi ne kadar mutlu ediyo.hihoyyytPeki ultrason renklimiydi?

hihoyyythihoyyythihoyyyt
ooh haberler süper
kocaman olmuş maşallahhhhh
benim de 17:30da randevum,inşallah ben de güzel haberlerle gelirimmm:Saruboceq:
Canim insallah sendende guzel kizinin guzel haberlerini alirizz :Saruboceq:
Oglumu ekranda görmek beni öyle mutlu ettiki suan icim icime sigmiyo hala esiminde agzi kulaklarinda tabii kaydirigubbakcemile3

sıla canım ya bebeğin doğum kanalına girmişmi doktor bişey söyledimi
Canim oglumun kafasi zaten sezeryan dikislerinin oldugu yerdeydi.Baya bi asada yani.Doktorda o yuzden diyo ya sezeryan icin acele etme suan hersey normal gozukuyo diye.Suan hersey normal dogum yapmam icin uygun durumda ama bi ben uygun degilim normal dogum yapmaya sanirim bilmiyorumkismile
Bidaki sefere doktoru ikna edebilirsem sezeryan icin randevu alicam hastaneden :kedi:

Canim senin oglusta en az 2 kilo olmustur kesin
Kis pazartesiye kadar merakta birakma bizi annenlerde yokmu net 2 dakka girde bana özelden bari yazz kaydirigubbakcemile5

Sılacım Maşallah oğluşuna ayy bebişimizi görmek bizi ne kadar mutlu ediyo.hihoyyytPeki ultrason renklimiydi?

Evet canim renkli ultrosana girebilmek icin extra para ödedik zaten.Oyuzden her kontrolumuzde oglusumuzu renkli renkli görebiliyoruz.
Yaa zaten gercek gibiydi yuzunu net olarak gördük mertim bile gördü seviniyo kardesimi gördüm ben diyee gamyoncuiremsu
Doktor sadece yuzunu yakin plan yapiyoo birakiyo biraz biz de takip ediyoruz onu.Bu sefer uyuyodu ama agzini surekli emiyo gibi hareket ettiriyodu cok tatliydi yaaaaaaaaaaaolumunekankayizsmile

maaşallah sılacım erene darısı esraaaaaaaaaaa ya:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceqpuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

maaşallah sılacım erene darısı esraaaaaaaaaaa ya:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceqpuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Sagol annesi sana layik damat buyutmek icin ugrasiyoruz istee :roflol:

Sagol annesi sana layik damat buyutmek icin ugrasiyoruz istee :roflol:

:kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedihaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile

:kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi:

Ayy gene kizardi genemi utandin kisss utanma utanmaaa lmaz:
Benim ogluma kizmi yok istemezsen almam bende kizinii :dilcikar::umursamaz:

Ayy gene kizardi genemi utandin kisss utanma utanmaaa lmaz:
Benim ogluma kizmi yok istemezsen almam bende kizinii :dilcikar::umursamaz:

cadıya bak utandıysak öyle dedin diye utandık seni varyaklava:klava:klava:klava:klava:klava:klava::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:

ben geçen ay gittiğimde doktora epudural normal doğum yapayım dedim epudurale hiç gerek yok dedi

aaaaaaaaa niye ki daha iyi olmazmı hem normal hem bağırma yok :sm_confused::sm_confused::sm_confused::sm_confused::sm_confused::sm_confused:

sılacım doktoru yazdığı kremin ismi ne?

Panthenol-CT Creme

Ismi bu canim doktorum bunu tavsiye etti gunde 1-2 kere surmek yeter dediboshayallersmile
Insallah faydasi olurda gögüslerim yara olmaz emzirirken:Saruboceq:
Fiyatida uygun burda 3 euro aldim yerimseniben

Ben kaciyorum mert yikiyo ortaligi.SImdide corbaa istiyo yapimda karnini doyurim bari isteyince yese canim yanmicakkk guclubacismile

Öpüldunuz kizlarr opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…