günaydın kızlar kızıma hakkatten nazar değdi yavrum sabah sabah koltuktan düştü kafasının bir tarafı kan topladı diğer tarafı morardı şimdi iyi ama çooooooooooooooook korktum ağladım yaaaaamafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben ben şimdi kahvaltı yapıcam sonra gelirim:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
günaydın kızlar kızıma hakkatten nazar değdi yavrum sabah sabah koltuktan düştü kafasının bir tarafı kan topladı diğer tarafı morardı şimdi iyi ama çooooooooooooooook korktum ağladım yaaaaamafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben ben şimdi kahvaltı yapıcam sonra gelirim:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
çok sağolun kızlar esram kııııııız sen ne yaptın ki canım yaa oluyo işte böyle şeyler düşe kalka büyüyoda düşmesinden çok allahım esirgesin beyin kanaması falan olur diye çok korkuyom sen koru bebişleriimizi rabbim:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
sonsuz,yesica hoşgeldiniz opuyorumnanaktan
sedefcim nasıl maviş,morluk arttı mı?
sağol canım sende hoşgeldinn
uyutmamaya çalışıyom şimdilik morarma çok yok ama hafif eziklik var diğer tarafı azcık kan toplamış ama şimdi iyi oynuyo acısı umrunda bile değil mor kafa oldu kızım yaaaaaaaaaguclubacismileguclubacismileguclubacismileguclubacismileguclubacismileguclubacismileguclubacismile
çok hoş gelmiştim ama mavişe üzüldüm
bugun kontrol günümüz,akşam üstü randevumuz var,acaip heyecanlıyım..
bakalım ne dolap çeviriyor bizim zilli:))
inşallah çözmüştür kordonu :Saruboceq:
sende ne var ne yok?
kızlar düşmesi sabahın 8.30 oldu durmuyo yaa gözlerini kaşıyo uyutsam mı bişey olmaz herhalde:uhm::uhm:
aman buna şükür canımm..
benim görümcemin 2 yaşında oğlu var öyle yaramaz ki,24 saat nöbet tutuyorlar başında resmen ve buna rağmen 2 kere kaşını yardı,dikiş falan atıldı,morlukları saymıyorum zaten:))
bikaç gün önce yardı en son..
kızlar o kadar yaramaz olmaz diye içim rahatlıyor ama belli de olmazmış eyvahedigeldismile
ooo 3 saat olmuş,2 saat yeterli diye biliyorum..
ara ara kontrol edersin zaten,mavişe de yazık,uykusuz kaldı yumurcak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?