2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

öyle de,bu ağlama krizleri gece yarısı tutuyormuş,o gürültüye komşular beni vurur delikafaduldendelikafadulden

netten indirmek en sağlıklı olanı galiba :roflol:

öyle de,bu ağlama krizleri gece yarısı tutuyormuş,o gürültüye komşular beni vurur delikafaduldendelikafadulden

netten indirmek en sağlıklı olanı galiba :roflol:

gece vurmazlar mı ki gıııııııııııı kız boşver ona verecen parayı oyuncak al hem bebekler ilk zamanlar çok uyuyo benim ki bi uyuyodu gece 3 yatıyodu sabah 9 da uyanıyodu o zamanlar

evet canım :roflol:eğer yarın akşam nete gelip size haber vermezsem bilin ki randevumu unutmuşum

sen kocanada söyle oda uyarsın seni bide telefondan ayarlayın son dakika olmasındelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

hosbulduk anacım..resimdekileri bilmiyom anacım pembiş saclı kıs hosuma gitti ölesine koydum...tam çingane:)

haaaaaaaaaaaolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

sen kocanada söyle oda uyarsın seni bide telefondan ayarlayın son dakika olmasındelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

yarın annemler de geliyo zaten 3 günlüğüne ama

bebişlerinizin burcu ne olcak kız benim kızımın aslan:icecream:

bnmki ikizlerrrrrr

ayy azıcık kaldıııı

hosbuldum hosbuldummmmm ayyy bendemi saclarımı pembeye boyatsam napsammm

kocam bni vurur yahuukaydirigubbakcemile3

kırmızıyı severim kız ben şebnem ferah gibi şebom benim sen cırtlak kırmızıya boyatdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

oldu cnmm tam paylanco olıyimmm

yok vzgectim maviye boyatcam:=)

ikizler burcu zor bi burçmuş ben inanmıyom yaaaaaaaohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile

aman oglusum sonucta yetiştirmeninde etkisi varrr...ben onu harmanlarım

kızlar ben yavaş yavaş toz alıyorum. yarın annemler geliyo rezil olmayım::::::::::::)))))))))))))))))))

ikizler burcu en sevdiğim burçtur,inşallah zamanında gelir de ikizler olur benim zilli..
ben kova,kızım ikizler ooh terazi babamız düşünsün kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…