aman esra onu alıcağıma hemen elektirıkli saç kurutma yada süpürgeyi açarım susar böylelikle işe yaramıiş olurkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
günaydın kıslar ay bugün kendimi cok güzel hisediyorummmm sefam olsunnn ohh
hoşbulduk canım bende iyiyim ,yarın randevun var dimi unutma
öyle de,bu ağlama krizleri gece yarısı tutuyormuş,o gürültüye komşular beni vurur delikafaduldendelikafadulden
netten indirmek en sağlıklı olanı galiba :roflol:
evet canım :roflol:eğer yarın akşam nete gelip size haber vermezsem bilin ki randevumu unutmuşum
slm kıslar ben geldim:ecrin_bebek:
tubicik resimdekiler kim gıııı:uhm::uhm:
hosbulduk anacım..resimdekileri bilmiyom anacım pembiş saclı kıs hosuma gitti ölesine koydum...tam çingane:)
sen kocanada söyle oda uyarsın seni bide telefondan ayarlayın son dakika olmasındelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
a.s. hoşgeldinnnn
tubicik sen de hoşgeldin. dönencelere dalmıştım ben de
hosbuldum hosbuldummmmm ayyy bendemi saclarımı pembeye boyatsam napsammm
kocam bni vurur yahuukaydirigubbakcemile3
ikizler burcu zor bi burçmuş ben inanmıyom yaaaaaaaohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmilebnmki ikizlerrrrrr
ayy azıcık kaldıııı
kırmızıyı severim kız ben şebnem ferah gibi şebom benim sen cırtlak kırmızıya boyatdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
ikizler burcu zor bi burçmuş ben inanmıyom yaaaaaaaohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?