2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

aaaaaaaaa niye ki daha iyi olmazmı hem normal hem bağırma yok :sm_confused::sm_confused::sm_confused::sm_confused::sm_confused::sm_confused:

şimdi ben ikisinide normal doğum yaptım ya ilk olsa belki tamam derdi ama gerek yok dedi epural iğnesinide burda özelde 200 milyona yapıyorlarmış

sılacım bende eczaneden Purelan almıştım bitkisel krem güzel yara olduğunda kullandım:icecream:

şimdi ben ikisinide normal doğum yaptım ya ilk olsa belki tamam derdi ama gerek yok dedi epural iğnesinide burda özelde 200 milyona yapıyorlarmış

aferin kız ne güzel ben olsam o zaman katlanırım ahhhhhhhhhhhhhh normal doğum anam gibi bi ıkınmayla doğursayım ne olurdu yaaaaaaaa neyse bunada şükürzemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus

sılacım epidural normal doğum olmazmı istesen:uhm::uhm:
Canim normal dogum olunca onu dogum aninda gerek görüyolarsa yapiyolar sanirim.Burda her turlu igneye ilaca karsi doktorlar.Ben turkiyede olsam birinci sezeryan diye ikinciyi direkt sezeryan yaparlardi ama burda doktor bekle diyo bana.Ama ben normal istemiyorum ya bilmiyorumkismile
cadıya bak utandıysak öyle dedin diye utandık seni varyaklava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:
Hehe tamam kis tama alcam ogluma kizini aglamaa :roflol:
Yanliz sen simdiden oklava gösteriyon bana insan dunurune böyle yaparmi caduuuu lmaz:

ben geçen ay gittiğimde doktora epudural normal doğum yapayım dedim epudurale hiç gerek yok dedi
Bencede canim epidurel olduktan sonra ha normal ha sezeryan zaten.Sen ilkleri normal yapmissin bunuda hicbisey gerek kalmadan normal yaparsin insallah

:ecrin_bebek: Hosgeldin canimm :ecrin_bebek:

maşallah bebişimize. doktorun da bizden sakin mantıklı yani. biz nerdeyse geçen gün ereni doğurtuyoduk. ama belli ki doktorun senden yana. sen de at o stresi bi yana.
bi de hangi kremi verdi canım

sılacım bende eczaneden Purelan almıştım bitkisel krem güzel yara olduğunda kullandım:icecream:

Canim simdi bende yara yokya benim aldigim krem gögsü emzirmeye hazirlamak icin.Emzirmeye basladigimda yara olmasin diyee:ecrin_bebek:

Neyse kactim bu sefer lafa tutmayin beni ayrilamiyom zati sizdenn opuyorumnanaktan

laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaesositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositososito

sılanın ki 3 kilodan fazla olcakkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

maşallah bebişimize. doktorun da bizden sakin mantıklı yani. biz nerdeyse geçen gün ereni doğurtuyoduk. ama belli ki doktorun senden yana. sen de at o stresi bi yana.
bi de hangi kremi verdi canım

Doktorum ilk oglumdada ayninydi canim.Herseyin normal olmasi taraftari bi doktor.Suan hersey normal gözukuyoken niye kendini riske atiyosun diye ama gelde bunu bana anlat.
Normal dogum yapmaktan korkuyorum eyvahedigeldismile

Kremin ismi Panthenol-CT Creme canimm yerimseniben

ben almanyaya taşınmaya karar verdim
bizde sezeryan istmezsen bin bir bahaneyle ikna ediyorlar,normal doğum yapan sayısı sürekli geriliyor..
100 doğumdan sadece 35i normalmiş!!!
ben normal yapmayı koymuştum kafaya,doktorum da onaylıyordu ama benim zilli onaylamıyorklava:

sılanın ki 3 kilodan fazla olcakkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

Daha doguma 1 aydan fazla zaman var abisi gibi 4 kiloyu gecmesse iyi kaydirigubbakcemile3
4 kilo cocugu normal nasi cikarcaksammm kafamçokkarıştı
3 bucuk kilo olsun yeter fazlasinda gözüm yok zatii

Burdada tam tersi adama o kadar dil doktum sezeryan istiyom diye yok simdi erken bidaki sefere kadar iyice dusun o zaman bakariz diyosempatiksalakcinni
Bende dedim bidakine yine sezeryan istiyom dicem oda hersey noraml oldugu surece ilki sezeryan olsa bile ben onaylamam sezeryani diyo.
Bakalim kim galip gelcekkk laelaelaelaelae
Aslinda adam beni dusunuyo biliyom ama iste korkuyom yaaa eyvahedigeldismile

Gidiyomm artikkkkkkkkkkkkkk ula gidiyom diyeli yarim saat oldu hala burdayimmm delikafadulden

aferin kız ne güzel ben olsam o zaman katlanırım ahhhhhhhhhhhhhh normal doğum anam gibi bi ıkınmayla doğursayım ne olurdu yaaaaaaaa neyse bunada şükürzemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus
o da bişeymi sedefim benim hiç gıkıp çıkmadı iki doğumuuda sessiz sessiz yaptım üstelik küçük kızım 4 kilo doğmuştu ha bide evde doğurdum ben kuzum:hooray:

o da bişeymi sedefim benim hiç gıkıp çıkmadı iki doğumuuda sessiz sessiz yaptım üstelik küçük kızım 4 kilo doğmuştu ha bide evde doğurdum ben kuzum:hooray:

:hooray: :hooray: :hooray: :hooray:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…