2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldiiiiiiiiin sefa getirdin nerelerdeydin? neler yaptın?yerimseniben

valla gece çok geç yatmadım ama bu saate kadar uyumuşum. sessiz sakin çayımı demledim kahvaltımı yaptım. çay içiyorum şimdi keyifle. yalnız kaldım evde oh allahım çok şükür pazar gününe kadar bu sessizlik kalacak evimde delikafadulden

ne hastane faciası ben bişi kaçırmışım galiba guclubacismile

kız dün benim şeker testim vardı 100 lük. 50 lik fazla çıktı demişti doktor. neyse sabahtan gittim 3 saat sürüyomuş falan açım zaten bana içirdiler limonatayı. anam bi fenalık bi titreme bi anda yığıldım kaldım oturduğum yerde. sonra da limonatayı saldım dışarı

saçlarım kıyafetlerim ayakkabılarım çoraplarıma kadar limonata oldu her yer. allahtan midem boştu düşün halimi... rezil oldum oralarda. kociş heen eve getirdi yıkandım bişeyler yedim falan sonra da iki tane sınava gittim okula... sefil oldum bütün gün

o da bişeymi sedefim benim hiç gıkıp çıkmadı iki doğumuuda sessiz sessiz yaptım üstelik küçük kızım 4 kilo doğmuştu ha bide evde doğurdum ben kuzum:hooray:

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

maşallah talar

ben birazdan sohpete dalarım kıslar temizlik yapıyorum yarın doktora gideceğim ordan anneme geçeceğim hafta sonuna kadar ordayım ben gelene kadar evim temiz dursun demi ama:jeyyar:

kaydirigubbakcemile3
öp bi deeee. oğluşumu da seeeeev ööööp
kaydirigubbakcemile3sabahtan beri itiyo kız göbek yamuk geziyomkaydirigubbakcemile3
sedef nerde aşağıdakiler neden sessiz

oyy öpmem mi bi de krem sürerimm ohh. bebişin de ayağı var ya o ittiği onu yerim bensırnaşık şey

evet canım dün senin için kötü bir gündü,bugun nasılsın?
şeker yüklemeye tekrar gitmen lazım tabi

kız o limonata değil ki iğrenç bişey.benim ellilikte midem çok bulanmıştı :sinifsinif: mafolmuştum.geçmişolsun o kadar şeyin üstüne birde sınava gidiyon walla çok zor bi gün olmuş mafoldumben

ben birazdan sohpete dalarım kıslar temizlik yapıyorum yarın doktora gideceğim ordan anneme geçeceğim hafta sonuna kadar ordayım ben gelene kadar evim temiz dursun demi ama:jeyyar:
kolay gelsin sanaaaa

kaydirigubbakcemile3

oyy öpmem mi bi de krem sürerimm ohh. bebişin de ayağı var ya o ittiği onu yerim bensırnaşık şey
oyy aferim gıı ben de senin göbüşünü yerimmm

evet canım dün senin için kötü bir gündü,bugun nasılsın?
şeker yüklemeye tekrar gitmen lazım tabi
evet 3-4 gün sonra gene gel dediler gidicem tekrar aynı şey olacak... bi de salak hemşire diyo ki bana hamile olduğunu söyleseydin seni yatırırdık.. ben bakınca hamile olduğumu anlarsınız diye düşünmüştüm dedim anlaşılmicak gibi değil ki

kız o limonata değil ki iğrenç bişey.benim ellilikte midem çok bulanmıştı :sinifsinif: mafolmuştum.geçmişolsun o kadar şeyin üstüne birde sınava gidiyon walla çok zor bi gün olmuş mafoldumben

evet işte limonata yapıyo şeker yerine ölçerek glikoz koyuyo çok iğrenç bişey 50 likte tutmuştum kendimi ama bunda tutamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…