canım ben evde olmama ragmen çok zorlanmıştım mevlam yardımcın olsunnası gitsin wallahi bazen ağrılı bazen de sıkıntısız gidiyo.ben çalıştığım için mi bilmiyorum.bana çok zor geliyo
neden memnun değilsin ki bilmiyorumkismile
canım ben evde olmama ragmen çok zorlanmıştım mevlam yardımcın olsun
bebişin yönünü bana dogru cevirdigimde arabanın dengesi bozuluyor sola dogru cekiyor
dikat edersenin cikonun cift taraflısı yoktur sıf denge yüzünden haklılarmış
kızlar bu arada yesica yoı göremiyorum 2 gundur
iyidir be güzelim ogluşla ugraşdur işteböcük hoşgeldin beya naber:icecream::icecream::icecream:
hoşbulduk gardaş nassınhoşgelsin hemşo,muhabbet koyuydu ancak yazabildim canım..
nasılsın?
Hosgeldin canimmm a.s.
Uykusu gelenler parmak kaldirsinnn :lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:
Uykusu gelenler parmak kaldirsinnn :lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:
ama ben şu linktekini aldım dediğiniz omu?
http://www.bebekceyiz.com/productDetail.aspx?lngProductID=838
canım benim haberim yok annesinin geldiğinden bir de ben dunde konusamadım onunla da o yuzden 2 gun dedimm :)
Kislarr benden bu kadar artik göz kapaklarim isyan bayragini cekmis durumdamirmirmirmir
Dun geceki tost olma durumundan sonra bugun guzel bi uyku cekmek istiyorumm tabi oglus yine uyanip gelmesse sempatiksalakcinni
Iyi geceler herkese opuyorumnanaktan
bende yatıyom kızlar iyigeceler sılam iyigecelerzemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?