2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

nası gitsin wallahi bazen ağrılı bazen de sıkıntısız gidiyo.ben çalıştığım için mi bilmiyorum.bana çok zor geliyo
canım ben evde olmama ragmen çok zorlanmıştım mevlam yardımcın olsun
neden memnun değilsin ki bilmiyorumkismile

bebişin yönünü bana dogru cevirdigimde arabanın dengesi bozuluyor sola dogru cekiyor
dikat edersenin cikonun cift taraflısı yoktur sıf denge yüzünden haklılarmış

Uykusu gelenler parmak kaldirsinnn :lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:

kızlar ben kalkıyom saat geç oldu zaten uykumu tam alamıyorumbilmiyorumkismile:1ninca::1ninca::a015:

canım benim haberim yok annesinin geldiğinden bir de ben dunde konusamadım onunla da o yuzden 2 gun dedimm :)

Kislarr benden bu kadar artik göz kapaklarim isyan bayragini cekmis durumdamirmirmirmir
Dun geceki tost olma durumundan sonra bugun guzel bi uyku cekmek istiyorumm tabi oglus yine uyanip gelmesse sempatiksalakcinni
Iyi geceler herkese opuyorumnanaktan

şimdi arabada chico mu en iyisi oluyor bir de anladıgım kadarıyla çift yönlü almak lazım.. ya kızlar bilen duyan yokmu su 3 tekerliklileri farkı ne

len hem tüm gün yoktunuz hem erken kaçıyosunuzklava:
ben kaçta yatarsam yatayım sabahın köründe pörtlüyorumnoolcak bu halim..
özledim öğlene kadar deliksiz uykuyuboshayallersmile
bu saatten sonra da olmaz artık..

böcük canım,noolsun aynı işte,yat yat yat şeklinde geçiyor günler:)

iyi geceler canım

bende yatıyom kızlar iyigeceler sılam iyigecelerzemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…