2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

tsk canım kraft ve baby2go filan var alacagım magazada burada o yüzden

benim ki biraz yalaka saf yani ne doldurursan onu içiyon kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

berrak özelcan bebe ve kraft benim uzmanlık alanım oldu:)))))))
biz herşeyi özelcandan aldık,çok uygun fiyata aldık emzikten odaya kadar..
kraft matrix trio aldık..
portbebe,anakucağı ve araba..heryerde 729 dediler en uygun ama biz 600e aldıkzemuszemus
twistin ön barı çok kullanışsız,roxy güzel ama tek araaba için pahalı,fox da çok alçak..
hepsine baktık matrix'e karar verdik ama matrix 2010 model olanı güzel..
çok içimize sindi..
hem anakucağı doğrudan arabanın şasesine monte ediliyor,o büyük kolaylık..

offfffffff ekrana zor bakıyom yaamirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

Sedef seninkide seni cok seviyomus be anacimm koptum gece gece kendi kendime guluyom esimde suratima bakiyo noluyo diyee delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
valla bizde acaba onlar gibi piskopat kaynanamı olcaz acabaaaaa.olmayız dimi erkek annelerii:sm_cool:
Asla kiz evladim yok 2 gelinim olcak insallah onlari kizim gibi sevicem olumunekankayizsmile
mrb kızlar hayırlı geceler bende bebek arabası almadımda kraftın ii bir arabasını bileniniz varmı??
Hosgeldin canimmm a.s.
Ben benim arabanin resmini demin gösterdim ama dedigin markayla ilgili hicbi bilgim yok maleseffboshayallersmile

herhalde kızım balıkesirden önce kasımpaşada deniz kenarında oturuyodum
Kasimpasali eli masali korkulur anacim sendennn :roflol:
bu arada erkek anaları bak size sesleniyorum düzgün kayınvalde olun lütfennnnnnnnnn gelinleriniz de ana baba evladıııııııııı

Melek gibi bi anne olucam insallah gelinlerime ama insallah onlarda bana kendilerine verdigim gibi deger verirlerr :Saruboceq:

eeeeeeeeeee ne zaman yatıcanızmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir

kızlar ben pierkardın cift taraflısını aldım hiç menun degilim
tavsiye etmem

kasımpaşanın her tarafı çiçekçi dükkanı anacım ramazanda çok güzel olur orası beyoğlu belediyesi çok güzel şeyler hazırlardı insanlara:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif: aman sevmezse sevmesin beni sevebilmesi için duba gibi olmam lazım zaten onuda ben istemiyomboshayallersmileboshayallersmileboshayallersmileboshayallersmileboshayallersmileboshayallersmileboshayallersmileboshayallersmile

oğlan anneleri hakkaten görün de bunları yapmayın..
benim damadımın annesi kaynana nedir bildiği için kızımla anne kız gibi olacak eminim :1hug:dimi sılacım:)))

Aynen canim ben zaten kaynana olmucam ikinci anne olucam insallah gelinimee olumunekankayizsmile
merhaba kızlar iyi akşamlar
sizlerin yanına geldigim zaman anılarım canlanıyor bizde hep bu konuları konuşurduk

Hosgeldin canimmm a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…