ben bugun kraftı kraft twist kraft roxy ve kraft fox modellerine baktım.adam roxy daha kullanıslı dedi actı kapadı.ama sadece kırmızı varmıs
fox modeli de fıstık yesli ve turuncusu varmıs.
özelcan bebe diye bir yerden baktık.
roxy modeli internette cok pahalı ama orda 599 tl idi twst 799 fox ise 650tl idi hepsi trawel sistemlerdendi canım ankara da konya sokaktaki özelcan bebeden baktık
canım meshur laf aglarsa anam aglar gerisi yalan aglar..
gerci dediğim gibi biz cok iyiydik ne zaman hamiş kaldım kadın dediki artık bu kız oğluma mecbur canına okuyayım sesini cıkaramaz :)))
walla siz öyle olmayın lütfennn
bu arada sidelyam arabalarda kraft kullananlar cok memnun ben pek bilmiyorum ama onun travel seti çok güzel
tsk canım kraft ve baby2go filan var alacagım magazada burada o yüzden
ben bugun kraftı kraft twist kraft roxy ve kraft fox modellerine baktım.adam roxy daha kullanıslı dedi actı kapadı.ama sadece kırmızı varmıs
fox modeli de fıstık yesli ve turuncusu varmıs.
özelcan bebe diye bir yerden baktık.
roxy modeli internette cok pahalı ama orda 599 tl idi twst 799 fox ise 650tl idi hepsi trawel sistemlerdendi canım ankara da konya sokaktaki özelcan bebeden baktık
merhaba kızlar iyi akşamlar
sizlerin yanına geldigim zaman anılarım canlanıyor bizde hep bu konuları konuşurduk
Sedef seninkide seni cok seviyomus be anacimm koptum gece gece kendi kendime guluyom esimde suratima bakiyo noluyo diyee delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldençok haklısın biz bari bunlar gibi yetiştirmeyelim bi istanbula gittim eşim sandalyede oturuyo bende yer kalmadı yere oturdum kaynanam geldi elinde minderle al yavrum otur dedi bende bana söylüyo sandım ki ben kuru yerde oturuyorum oğlu da sandalyede hava soğuk kayınpederimin cenazesi vardı yani kimin umrundayım sadece anne ve babamın
Asla kiz evladim yok 2 gelinim olcak insallah onlari kizim gibi sevicem olumunekankayizsmilevalla bizde acaba onlar gibi piskopat kaynanamı olcaz acabaaaaa.olmayız dimi erkek annelerii:sm_cool:
Hosgeldin canimmm a.s.mrb kızlar hayırlı geceler bende bebek arabası almadımda kraftın ii bir arabasını bileniniz varmı??
Kasimpasali eli masali korkulur anacim sendennn :roflol:herhalde kızım balıkesirden önce kasımpaşada deniz kenarında oturuyodum
bu arada erkek anaları bak size sesleniyorum düzgün kayınvalde olun lütfennnnnnnnnn gelinleriniz de ana baba evladıııııııııı
sizlerin yanına geldigim zaman anılarım canlanıyor bizde hep bu konuları konuşurduk
merhaba hoşgeldiniz kaydirigubbakcemile2
eeeeeeeeeee ne zaman yatıcanızmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir
canım hoş geldiiiiiiiiinnnnn
hoş bulduk güzelim nasılsınız hamişlik nasıl gidiyor
Sedef seninkide seni cok seviyomus be anacimm koptum gece gece kendi kendime guluyom esimde suratima bakiyo noluyo diyee delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
Asla kiz evladim yok 2 gelinim olcak insallah onlari kizim gibi sevicem olumunekankayizsmile
Hosgeldin canimmm a.s.
Ben benim arabanin resmini demin gösterdim ama dedigin markayla ilgili hicbi bilgim yok maleseffboshayallersmile
Kasimpasali eli masali korkulur anacim sendennn :roflol:
Melek gibi bi anne olucam insallah gelinlerime ama insallah onlarda bana kendilerine verdigim gibi deger verirlerr :Saruboceq:
kızlar ben pierkardın cift taraflısını aldım hiç menun degilim
tavsiye etmem
kızlar ben pierkardın cift taraflısını aldım hiç menun degilim
tavsiye etmem
oğlan anneleri hakkaten görün de bunları yapmayın..
benim damadımın annesi kaynana nedir bildiği için kızımla anne kız gibi olacak eminim :1hug:dimi sılacım:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?