2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sılam arabanız var mı gııııııı atlayıver ben ehliyet alcam birgün fırsat bulursam:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:

Anacimm ne oklava cikardin gene tam eli masalisin valla delikafadulden
Uyudu yattimi yerine simdi mavisss yesin onu sila teyzesii olumunekankayizsmile

esraaaaaaaa bana da söyle taktikleri benim kayınvalde de esime bir aglıyor bir melek oğlum siz mutlu olun ben öleyim falan diyor kadın ya öyle palavracı bana da öğret bari :)))

bu arada erkek anaları bak size sesleniyorum düzgün kayınvalde olun lütfennnnnnnnnn gelinleriniz de ana baba evladıııııııııı

bu arada esracım güldireyim bu aksamda seni pas gecmeyeyım esimi yoldum demiştim ya :))

bugun eve bir geldim saclarını uzattırıyordum ona zorla zarla gitmiş 3 numaraya kestirmiş :):):))))))))))))))

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ayy black her akşam bi bomba patlatıyorsun:)))))
duamı alıyorsun valla,allah da seni güldürsün:)))

adam naapsın uzatsa yolcan:)))))))))

Anacimm ne oklava cikardin gene tam eli masalisin valla delikafadulden
Uyudu yattimi yerine simdi mavisss yesin onu sila teyzesii olumunekankayizsmile

herhalde kızım balıkesirden önce kasımpaşada deniz kenarında oturuyodum bayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmile

mrb kızlar hayırlı geceler bende bebek arabası almadımda kraftın ii bir arabasını bileniniz varmı??

valla bizde acaba onlar gibi piskopat kaynanamı olcaz acabaaaaa.olmayız dimi erkek annelerii:sm_cool:

çok haklısın biz bari bunlar gibi yetiştirmeyelim bi istanbula gittim eşim sandalyede oturuyo bende yer kalmadı yere oturdum kaynanam geldi elinde minderle al yavrum otur dedi bende bana söylüyo sandım ki ben kuru yerde oturuyorum oğlu da sandalyede hava soğuk kayınpederimin cenazesi vardı yani kimin umrundayım sadece anne ve babamınguclubacismileguclubacismileguclubacismileguclubacismileguclubacismileguclubacismileguclubacismileguclubacismileguclubacismileguclubacismile

alakaya maydonoz.sempatiksalakcinnihayatım o bebek arabasından bahsediyo delikafadulden delikafadulden delikafadulden

kızım araba koltuğundan bahsedince aklıma geldi sordumlaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:

sılam arabanız var mı gııııııı atlayıver ben ehliyet alcam birgün fırsat bulursam:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:
Araba var canim benim adam utanmasa tuvalete bile arabayla gider.Hayati arabasi benim esimin.Ama bende ehliyet yok malesef sur söferrr diyom adama bendee
Ehliyet bende istiyorum ama ne zaman alicamm kimbilirr boshayallersmile

tahmin edebiliyorum,al benden de o kadar!!

damadım rahat edecek,içim rahatladı,çok güzelmiş arabası:)
allahım otomobilllerle gezdiği günleri de göstersin inşallah:)
Insallah canim insallahh
Bugun mertim bana diyo anne ben buyucem seni alisverise ben goturcem babam evde yatsin diyoo oyyy yerim onu bennn yaaaolumunekankayizsmile

hadi anlatın bakiim doğum çantasına ne koydunuzCADIARZUCADIARZUCADIARZUCADIARZUCADIARZUCADIARZUCADIARZUşakkıdışakkıdışakkıdışakkıdışakkıdı

Benimki coktan hazir kaydirigubbakcemile2
Akliniza gelcek ne varsa var benim cantanin icinde.Esim diyo valizin buyuklugunu gören doguma degil tatile gidiyon sancakk :roflol:

canım meshur laf aglarsa anam aglar gerisi yalan aglar..

gerci dediğim gibi biz cok iyiydik ne zaman hamiş kaldım kadın dediki artık bu kız oğluma mecbur canına okuyayım sesini cıkaramaz :)))

walla siz öyle olmayın lütfennn

bu arada sidelyam arabalarda kraft kullananlar cok memnun ben pek bilmiyorum ama onun travel seti çok güzel

mrb kızlar hayırlı geceler bende bebek arabası almadımda kraftın ii bir arabasını bileniniz varmı??

ben bugun kraftı kraft twist kraft roxy ve kraft fox modellerine baktım.adam roxy daha kullanıslı dedi actı kapadı.ama sadece kırmızı varmıs
fox modeli de fıstık yesli ve turuncusu varmıs.
özelcan bebe diye bir yerden baktık.
roxy modeli internette cok pahalı ama orda 599 tl idi twst 799 fox ise 650tl idi hepsi trawel sistemlerdendi canım ankara da konya sokaktaki özelcan bebeden baktık

hah benimki de öyleydi,ağlayıp ayılıp bayılıyordu!!
valla dur yarın detaylarıyla yazayım taktikleri,sana mesaj atayım..
benimki bunalıma girmiş oğlunu ondan aldım diye:)))
hayır oğlu da öyle anneci değildir ve eşim benden 12 yaş büyük,kazık kadar oğlum evde kalmaktan kurtuldu evlendi,karısı çiçek gibi bakıyor demiyor da :roflol::roflol::roflol:
ama anaları ağlayınca bunlar eriyor!!
oğlan anneleri hakkaten görün de bunları yapmayın..

benim damadımın annesi kaynana nedir bildiği için kızımla anne kız gibi olacak eminim :1hug:dimi sılacım:)))

kızım araba koltuğundan bahsedince aklıma geldi sordumlaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:

ne vuruyon kız parmak kadar göbüşlüye delikafadulden

merhaba kızlar iyi akşamlar
sizlerin yanına geldigim zaman anılarım canlanıyor bizde hep bu konuları konuşurduk

eşim araba delisi alacakda izin vermiyom sadece ehliyet al yeter şimdilik diyom lazım olunca kullanırsın bende araba korkus var ya allah korusun işte bişey olur diye istemiyombilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…