Canim yanliz benimkinin icinde araba koltugu yok o yuzden fiyati böyle.Araba koltuguyla bir olanlar daha pahali tabi.Ben önceden almistim koltugu o yuzden cocuk arabasini koltuksuz aldim.Aslina bakarsan burayla turkiye fiyatlari hemen hemen ayni canimbilmiyorumkismile
:roflol::roflol::roflol:
kız kucağımda bebişim vardı yazarken koluma doğru yattı öyle uyudu az önce uyumadı cadı kıyamadım hareket edemedim yaniii :sm_confused::sm_confused::sm_confused::sm_confused::sm_confused::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:klava: klava: klava: klava: klava: klava:
ben daha hazırlamadım :))
tahmin edebiliyorum,al benden de o kadar!!
damadım rahat edecek,içim rahatladı,çok güzelmiş arabası:)
allahım otomobilllerle gezdiği günleri de göstersin inşallah:)
helal annenealkisalkisalkisalkisalkisalkis
iyi kayınvalide yok galiba!! hepsi mikrop!
ben geçen yaz psikiyatri uzmanına gittim bu kadınla nasıl başa çıkcam diye,kaldı ki ben felsefe okudum ve rehberlik öğretmenliği yapıyordum evlenmeden evvel,yani psikolojiden anlayan bi insan olarak başa çıkamadım,siz düşünün..
ama göörsen bu kadın sana tapıyor dersin,o kadar sinsi!!! eşime inandıramıyordum,kanıtlamak epey zamanımı aldı..
gittiğim doktor çok sağlam taktikler verdi,artık ben onu kullanıyorum ama konu maddiyat olunca yapacak bişi yok,kadın cimrinin önde gideni kötükedihüso
bu arada esracım güldireyim bu aksamda seni pas gecmeyeyım esimi yoldum demiştim ya :))
bugun eve bir geldim saclarını uzattırıyordum ona zorla zarla gitmiş 3 numaraya kestirmiş :):):))))))))))))))
Anacimm ne oklava cikardin gene tam eli masalisin valla delikafadulden
Uyudu yattimi yerine simdi mavisss yesin onu sila teyzesii olumunekankayizsmile
sılam arabanız var mı gııııııı atlayıver ben ehliyet alcam birgün fırsat bulursam:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:
esraaaaaaaa bana da söyle taktikleri benim kayınvalde de esime bir aglıyor bir melek oğlum siz mutlu olun ben öleyim falan diyor kadın ya öyle palavracı bana da öğret bari :)))
bu arada erkek anaları bak size sesleniyorum düzgün kayınvalde olun lütfennnnnnnnnn gelinleriniz de ana baba evladıııııııııı
esraaaaaaaa bana da söyle taktikleri benim kayınvalde de esime bir aglıyor bir melek oğlum siz mutlu olun ben öleyim falan diyor kadın ya öyle palavracı bana da öğret bari :)))
bu arada erkek anaları bak size sesleniyorum düzgün kayınvalde olun lütfennnnnnnnnn gelinleriniz de ana baba evladıııııııııı
alakaya maydonoz.sempatiksalakcinnihayatım o bebek arabasından bahsediyo delikafadulden delikafadulden delikafadulden
Araba var canim benim adam utanmasa tuvalete bile arabayla gider.Hayati arabasi benim esimin.Ama bende ehliyet yok malesef sur söferrr diyom adama bendeesılam arabanız var mı gııııııı atlayıver ben ehliyet alcam birgün fırsat bulursam:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:
Insallah canim insallahhtahmin edebiliyorum,al benden de o kadar!!
damadım rahat edecek,içim rahatladı,çok güzelmiş arabası:)
allahım otomobilllerle gezdiği günleri de göstersin inşallah:)
hadi anlatın bakiim doğum çantasına ne koydunuzCADIARZUCADIARZUCADIARZUCADIARZUCADIARZUCADIARZUCADIARZUşakkıdışakkıdışakkıdışakkıdışakkıdı
çok haklısın biz bari bunlar gibi yetiştirmeyelim bi istanbula gittim eşim sandalyede oturuyo bende yer kalmadı yere oturdum kaynanam geldi elinde minderle al yavrum otur dedi bende bana söylüyo sandım ki ben kuru yerde oturuyorum oğlu da sandalyede hava soğuk kayınpederimin cenazesi vardı yani kimin umrundayım sadece anne ve babamınguclubacismileguclubacismileguclubacismileguclubacismileguclubacismileguclubacismileguclubacismileguclubacismileguclubacismileguclubacismile
mrb kızlar hayırlı geceler bende bebek arabası almadımda kraftın ii bir arabasını bileniniz varmı??
kızım araba koltuğundan bahsedince aklıma geldi sordumlaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:
Araba var canim benim adam utanmasa tuvalete bile arabayla gider.Hayati arabasi benim esimin.Ama bende ehliyet yok malesef sur söferrr diyom adama bendee
Ehliyet bende istiyorum ama ne zaman alicamm kimbilirr boshayallersmile
Insallah canim insallahh
Bugun mertim bana diyo anne ben buyucem seni alisverise ben goturcem babam evde yatsin diyoo oyyy yerim onu bennn yaaaolumunekankayizsmile
Benimki coktan hazir kaydirigubbakcemile2
Akliniza gelcek ne varsa var benim cantanin icinde.Esim diyo valizin buyuklugunu gören doguma degil tatile gidiyon sancakk :roflol:
Benimki coktan hazir kaydirigubbakcemile2
Akliniza gelcek ne varsa var benim cantanin icinde.Esim diyo valizin buyuklugunu gören doguma degil tatile gidiyon sancakk :roflol:
ne vuruyon kız parmak kadar göbüşlüye delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?