2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın sedefcim,maviş nasıl?
diş çıkartacak çocuk uyutmaz tabi:)

günaydın kızlar gece muhabbetiniz uzun olmuş :)

günaydın zeyhat..uykumuz gelmese daha bitmezdi muhabbet:)))

bendede geceleri hiç uyku yok bilgisayar yatak odasında olmasa bende takılırım ama eşim uyduğu için efendi efendi yatakta oturuyorum :)

sorma yaa sabahın köründe kalkıyo cadoloz az daha dayanacam napiim:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

sanada günaydın tatlı hamiş sen napıyon bakiiimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sedefcim banamı dedin :) ne olsun sıkıldım artık evde yatmaktan kendimi depresyona sokuyorum herhalde :)))

sedefcim banamı dedin :) ne olsun sıkıldım artık evde yatmaktan kendimi depresyona sokuyorum herhalde :)))

farketmez kız nasılsa sende tatlı hamişsin senin ki ikiz ya sen daha çok uğraşcan yaaa aboooo biri deli gibi ağlar susturursun sonra öteki başlarr anaaaaaaaaaaaammmm allah yardımcın olsun -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

ben de sıkıldım yatmaktannn-tatlicadiarzu-
demin arkadaşlar aradı pikniğe gidiyorlarmış,seni de alalım dediler içim gitti ama yok ben yatmalıyım dedim..
zaman geçse de bi doğursak şu yumurcaklarımızı sağlıcakla..

sabır tatlım sabır:hulya::hulya::hulya::hulya::hulya::hulya::hulya::hulya:

dün geldim gittim kimse yook... msnde baktım annem var konuştum konuştum cevap yok. arkadaşlarıma yazdım cevap yok...

kociş de evde değildi... oturdum evde temizlik yaptım. akşam da eşim eve arkadaş getirmiş. yemek yap derken yorgun düşüp koltukta uyuyup kalmışım bi uyandım ki herkes gitmiş kaydirigubbakcemile3

cadıya bak bende msn de bişeyler yazdım yoktun cevap vermedin:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:

ayyyyyyyyy başağımın dişi çıkmış çok komik yaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

cadıya bak bende msn de bişeyler yazdım yoktun cevap vermedin:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:
kociş söyledi ben uyurken görmüş
oyyyy

kızlar bebek arabası alırken üstündekileri çıkarıp yıkayabilceğiniz tarzda olsun:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

kimse yok mu ben çıkıcam kızlar sonra görüşürüz:a015::a015::a015:

bayanlar bende kraft twıst modelını dusunuyorum travel sıstemlı olanı bursada 630 pesın fıyatı başka ıllerde ne kadar bilen varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…