ayyyyyyyyy başağımın dişi çıkmış çok komik yaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bayanlar bende kraft twıst modelını dusunuyorum travel sıstemlı olanı bursada 630 pesın fıyatı başka ıllerde ne kadar bilen varmı?
farketmez kız nasılsa sende tatlı hamişsin senin ki ikiz ya sen daha çok uğraşcan yaaa aboooo biri deli gibi ağlar susturursun sonra öteki başlarr anaaaaaaaaaaaammmm allah yardımcın olsun -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
derencim twisti yakından inceledin mi bilmiyorum ama ben çok kullanışsız buldum görünce..
internette çok beğenmiştim ama yakından görünce baktım ki ön barı çok garip..
çocuğun boğazına gelecek kadar yukarıda ön bar..hatta bar bile denemez sadece bir boru:)))
hatta satıcıya söyleyince o da hemen ayırdı,buna hiç bakmayın çok haklısıınız dedi..
ben matrix trio aldım hem de 600e..
bir de twist portbebeyken güzel de sonra oturma ünitesine dönüştürüken çok bi emanet duruyor..
bir de bu söylediklerimi göz önünde bulundurarak bakarsan fikrin değişebilir
ayyyyyyyyy başağımın dişi çıkmış çok komik yaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben iyiyim blacksiyacım sen nasılsın??bugün doktora gittim kontrolüm vardı
canım ben 34+3 günlüğüm.bebiş 2776 gr olmuş.sağlıgıda gayet iyiymiş.ama canım iyi pozisyonu yoktu göremedim
hu huuuuu ben geldiiiim
sendende alırız iyi haberler merak etme.nezaman gitcen
kaynanamlar gelmişti yeni gittilerkaydirigubbakcemile3
selam ben geldim ama çayımı içeyim de sonra gelicem:icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?