2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

benim açlık şekerimi de ölçtüler 50likte bilmiyorumkismile ama midem boş değildi işte kahve vardı
benim de 50likte önce açken kan aldılar,sonra da şeker yüklemesi yapıp aldılar..

Hosbuldum canimm damadin ne yapsin bugun hic ilgilenemedim onla aksama kadar temizlik ev isi yaptim.Yorgunluktan oda kipirdamadi hic.
Simdi uzandimda oda debelenmeye basladi yeni yenii
Benim guzel gelinim napiyo bakimm yerimseniben
yormuşsun gene kendiniklava:
damadımı da yorma bak fena yaparızzzklava:
gelinin de aynı,karnımı yırtıp çıkmak için tüm gücüyle uğraştı tüm gün:)))
büyüyünce 40numara giyecek sanırım çünkü şimdiden bi ayak var çocukta aman aman:))))

inşallah canım ya diyet falan yapamam sürekli tatlı istiyo canım :Saruboceq:

ayyyyyyyyy uykum geldi benimmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir

yerim o ayakları yafff:roflol:

blac de netin derinliklerinde kayboldu ::::((((((

black kurabiye için kalıp bakmaya gitti gelmedi..

korkuyorum kocasına bişey yapmış olmasa bari:)))))))

adamı koruma altına almak lazım:)))))))

black her akşam ayrı bir komedi anlatıyor,ben gün boyu gülüyorum..

Napim canim ya 1 gun is yapmim ertesi gune ortalik felaket oluyo.Ben alismisim derli toplu yasamaya dayanamiyorum iste canimin kiymetini bilmiyorum hicohaoldumsmile

Masallah gelinime hareketli olcak demekki kipir kipirr
Senin ayaklar kac numara benimkiler 39 kaynanasina cekcektir delikafadulden

zavallının kocası tansiyonda ölçmemiş annemin bi lafı var insanın kendi evinde ustası olması iyi değildir diye:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

bende kalkıyom kızlar iyigecelermirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir

blac ne yapıyorsa haketmiştir o kociş.. :mymeka: kocişin helvasını yapıyo olmasın :roflol:

yerim o ayakları yafff:roflol:

deve tabanı gibi ayak var çocukta,yemin ederim canımı acıtıyor :roflol::roflol:
bir de suyum çok az olduğu için sizin hissettiğinizin birkaç katı hissediyorum hareketlerin sertliğini,direk tenime değiyo çünkü sempatiksalakcinni

maşallah de ulennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :mymeka:

ayyyyyyyyyyyyyy kalbime tuhaf bişey oldu yaaaaaa ölüyom sandım çok korktumbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

sılacığım hayırlısı olur inşallah. en sağlısı kolayı ne ise o olsun
Amin canim insallah hepimiz en kolayi ve sagliklisi nasilsa öyle olsun :Saruboceq:
ayyyyyyyyy uykum geldi benim
Uykucu erkenden nereye kaciyonn klava:
blac de netin derinliklerinde kayboldu ::::((((((

Canim dun seni sormustu oda yesica nerde 2 gundur göremiyom diye .
Blac esiyle ugrasiyo hala insallah en kisa zamanda affeder esinibilmiyorumkismile

kızlar ben de uyuyorum gözleri yanıyo valla. ilk fırsatta gelirim hepinizi öperimmmm

ben kendimi iyi hissetmiyorum iyigeceler kızlar:a015::a015::a015::a015::a015::a015::a015:

sılacığım tabi kocişten kesince umudu beni soruyo. ben ona kaç kere söyledim. ona vereceğin emeği bana ver. gel yeter. ama işte bak sonunda bana kaldıopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…