2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bu doktoru inadın yüzünden istifa ettirecenn sempatiksalakcinni

ben gittim bugün doktora...bebiş sağlıklıymış.kilosuda 2776gr....boyuda 48cm...10 gün önden gidiyömuş.kilosu 37+0 la uyumluymuş..

Masallah canim gercektende bebeginin gelisimi cok guzel
Bende carsamba gunu gitmistim yani 33+5 te 2.300 du oglumun kilosu benimki tam haftasina göre normal degerlerde tabi

adres ver yapayımda yollayayımdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:

esracığım ben de özledim. normal olduğunu biliyordum ama gitmek daha normal olur diyeeee

sılam sen de hoşgeldinopuyorumnanaktan
damadım napıyo:asigim:

Hosbuldum canimm damadin ne yapsin bugun hic ilgilenemedim onla aksama kadar temizlik ev isi yaptim.Yorgunluktan oda kipirdamadi hic.
Simdi uzandimda oda debelenmeye basladi yeni yenii
Benim guzel gelinim napiyo bakimm yerimseniben

bu doktoru inadın yüzünden istifa ettirecenn sempatiksalakcinni

Napim canim ya ilki normal olsa hic teklif bile etmem sezeryan hatta son ana kadar normal olcak diye ben inat ederim.
Ama ilki sezeryan olunca beklemeninde bi anlami yokki sezeryan olucagi kesin benim doktor inat ediyo iste.Ilkindede normal dedi dedi beni 41 hafta bekletti yine sezeryan oldumm ohaoldumsmile
Simdi yine bekletir yine sezeryan olursamm ben istifa ettittiririm zaten onu gercekten klava:

zannedersem o söylediğim hastahane normal doğumu 160 yapıyodu sezeryanda 400 dü bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

bu gidişle orası olacak gibi hastane bulamıyorum... şeytan diyo gir bodoslama en yakın hastaneye...doğur çık... offf

sonuçta artık seni tanıyo. bu defa aynı hatayı yapmaz. bii dahaki kontrole karar veririz demişti. bekle canım şimdi bunlarla yorma kendini:asigim:

özel sigortam yok ki canım sigortasız da tuzlu olur orası
doğrudur canım..zaten hangimizin özel sigortası var ki sempatiksalakcinni
sen en iyisi bi topik aç,anket yap bi fikrin olsun:)

esracığım ben de özledim. normal olduğunu biliyordum ama gitmek daha normal olur diyeeee

:))) normalmiş işte:)))))
annenler nasıl? aile saadeti yaa ne güzell boshayallersmile

adres ver yapayımda yollayayımdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:

Nahstr 14 65789

Yollamada görimmm klava:

Son düzenleme:
doğrudur canım..zaten hangimizin özel sigortası var ki sempatiksalakcinni
sen en iyisi bi topik aç,anket yap bi fikrin olsun:)

:))) normalmiş işte:)))))
annenler nasıl? aile saadeti yaa ne güzell boshayallersmile

güzel de sizi özlüyorummmm :umursamaz:

[

Yollamada görimmm klava:[/B][/QUOTE]

naniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknanik:kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi:

Son düzenleme:
sonuçta artık seni tanıyo. bu defa aynı hatayı yapmaz. bii dahaki kontrole karar veririz demişti. bekle canım şimdi bunlarla yorma kendini:asigim:
Beklicem zaten baska carem yok canim insallah ugrastirmazda bidakine verir hastaneye sevkimii :Saruboceq:
bu gidişle orası olacak gibi hastane bulamıyorum... şeytan diyo gir bodoslama en yakın hastaneye...doğur çık... offf

Seytana uyma sakin sen zararli cikarsinn delikafadulden

açlık 99 tokluk 150 çıktı.... 100 lük tarama istedi işte

canım benim tokluk 154 tü. bence aldığın glikoz daha önce itiğin kahvenin şekeri olmuş. dediğim gibi açlık değerini göz önüne alınmaması lazım. 100 lükte de bişey çıkmıycaktır bu durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…