Sevindim canim testin sonuclarinin iyi cikmasina
Bizde ne olsun biraktigin gibi ayni agrilar sancilar oluyo iste arada.Bende bidaki kontrolumu bekliyorum iste doktoru dogumu sezeryan yapma konusunda ikna etmek icinn :kedi:
Kiss banada cok tatli geliyo yeni disi cikmis bebeklerr bayanssulusmile
ben gittim bugün doktora...bebiş sağlıklıymış.kilosuda 2776gr....boyuda 48cm...10 gün önden gidiyömuş.kilosu 37+0 la uyumluymuş..
yesicacım ben gittim bugün doktora...bebiş sağlıklıymış.kilosuda 2776gr....boyuda 48cm...10 gün önden gidiyömuş.kilosu 37+0 la uyumluymuş..
canım benim görümcem acıbademde doğum yaptı çok memnu kaldı..
aama onun özel sağlık sigortası vardı..ssklı nasıl olur bilmiyorum..
eğer istersen doktorunun adını öğrenirim..
Kiss bu gece gece sorulcak seymi belki ben kurabiye yapmayi bilmiyorum.Nerden bulcam simdi bu saatte elmali kurabiyeyiiklava:
O zaman sen biran önce dogum yapican hastaneye karar ver ve ordaki doktorlardan birine kontrole gitmeye basla canim.
Hem dogum yapican hastaendeki doktora kontrole gidersen sana dogumda cok faydasi olur.
Kesinlikle sezeryan dusunmee son ana kadar normal dogumu bekle boshayallersmile
özel sigortam yok ki canımsigortasız da tuzlu olur orası
50 likte öyle canım ama bunda açlık şekerini de ölçüyolar. aman sen her türlü önlemi de al da sonra aklımızda soru işareti kalmasın
sılam sen de hoşgeldinopuyorumnanaktan
damadım napıyo:asigim:
bu doktoru inadın yüzünden istifa ettirecenn sempatiksalakcinni
benim açlık şekerimi de ölçtüler 50likte bilmiyorumkismile ama midem boş değildi işte kahve vardı
zannedersem o söylediğim hastahane normal doğumu 160 yapıyodu sezeryanda 400 dü bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
Hosbuldum canimm damadin ne yapsin bugun hic ilgilenemedim onla aksama kadar temizlik ev isi yaptim.Yorgunluktan oda kipirdamadi hic.
Simdi uzandimda oda debelenmeye basladi yeni yenii
Benim guzel gelinim napiyo bakimm yerimseniben
Napim canim ya ilki normal olsa hic teklif bile etmem sezeryan hatta son ana kadar normal olcak diye ben inat ederim.
Ama ilki sezeryan olunca beklemeninde bi anlami yokki sezeryan olucagi kesin benim doktor inat ediyo iste.Ilkindede normal dedi dedi beni 41 hafta bekletti yine sezeryan oldumm ohaoldumsmile
Simdi yine bekletir yine sezeryan olursamm ben istifa ettittiririm zaten onu gercektenklava:
doğrudur canım..zaten hangimizin özel sigortası var ki sempatiksalakcinniözel sigortam yok ki canımsigortasız da tuzlu olur orası
esracığım ben de özledim. normal olduğunu biliyordum ama gitmek daha normal olur diyeeee
o yanlış olmuşş canım. kaç çıktı açlık?
adres ver yapayımda yollayayımdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:
doğrudur canım..zaten hangimizin özel sigortası var ki sempatiksalakcinni
sen en iyisi bi topik aç,anket yap bi fikrin olsun:)
:))) normalmiş işte:)))))
annenler nasıl? aile saadeti yaa ne güzell boshayallersmile
Beklicem zaten baska carem yok canim insallah ugrastirmazda bidakine verir hastaneye sevkimii :Saruboceq:sonuçta artık seni tanıyo. bu defa aynı hatayı yapmaz. bii dahaki kontrole karar veririz demişti. bekle canım şimdi bunlarla yorma kendini:asigim:
bu gidişle orası olacak gibihastane bulamıyorum... şeytan diyo gir bodoslama en yakın hastaneye...doğur çık... offf
açlık 99 tokluk 150 çıktı.... 100 lük tarama istedi işte
naniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknanik:kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?