2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

o zaman benim evi görsen bayılırsın:))))
kocam da yoğun çalışıyo bu ara,toplamıyo evi :))))
kadın çağırmam lazım yoksa kokcaz valla:))))))
kız çocuğa laf ediyorum ama ben de 38 giyiyorum:))
kesin kaynanasına çekecek ama :))))))))

ben gidiyorum kızlar.. iyi hissetmiyorum kendimi. görüşürüz yarın öptüm hepinizi

uyuyup uyanınca bişeyin kalmayacak inşallah,allah rahatlık versin canım..

çok güzel lafmış alkisalkisalkis

blac ne yapıyorsa haketmiştir o kociş.. :mymeka: kocişin helvasını yapıyo olmasın :roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol:
netten kalıp bakma nedeni çıktı ortaya:))))))

ben gidiyorum kızlar.. iyi hissetmiyorum kendimi. görüşürüz yarın öptüm hepinizi
Canim yat dinlen hadi insallah uyuyunca gecer hemen iyi geceler dikkat et kendine opuyorumnanaktan
iyi akşamlar güzel anişler
Hosgeldin guzel annisss a.s.
Terzi kendi sokugunu dikemezmis zatenn sempatiksalakcinni
bende kalkıyom kızlar iyigecelermirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir

Tamam canim hadi iyi gecelerr dikkat et kendinee opuyorumnanaktan

Gelinime öyle deme kissss klava:
Yesin kaynanasi onun ayaciklariniii zemuszemus

ayyyyyyyyyyyyyy kalbime tuhaf bişey oldu yaaaaaa ölüyom sandım çok korktumbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

Deli deli konusma kiss gece gece kalp falan korkutma benii hadi git yat dinlen iyi geceler canimm opuyorumnanaktan

kız şaka yapmıyorum yaaa kalbim sıkışır gibi oldu çocuklarımı düşündüm valla neyse ben iyi değilim yatıyorum iyigecelerkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

kızlar ben de uyuyorum gözleri yanıyo valla. ilk fırsatta gelirim hepinizi öperimmmm

Iyi geceler canimmopuyorumnanaktan
EEE geriye kim kaldi bi ben kaldim sanirimm bende yatim bari zaten cok yoruldum bugun bilmiyorumkismile
Iyi geceler herkeseeeopuyorumnanaktan

Sedefim korkutma beni gece gece aklim sende kalcak bakeyvahedigeldismile
Hadi yat dinlen yarina biseyin kalmaz insallah kötü kötü seyler de getirme aklinaa öpüyorum canimopuyorumnanaktan

öprim kıslarımmmmmmopuyorumnanaktan
bizi ihmal etme,özlüyoruz seniii..
iyi geceler canımmm
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Gelinime öyle deme kissss klava:
Yesin kaynanasi onun ayaciklariniii zemuszemus

yesin hatta azıcık alsın taşısın karnında,anası da rahat etsin biraz:roflol::roflol:

[
yesin hatta azıcık alsın taşısın karnında,anası da rahat etsin biraz:roflol::roflol:

Du kiss simdi erenin yanina koyarsak zeynebi bide torun olur eder 3 nasi tasicam ben onlarin hepsinii :roflol:

Du kiss simdi erenin yanina koyarsak zeynebi bide torun olur eder 3 nasi tasicam ben onlarin hepsinii :roflol:

:roflol::roflol::roflol:
bi taşla 3kuş olur ne güzel:)))))
ama senin durumun ne olur onu bilemicem:)))
bi de mert gelir yanına,allah sılaya sabır versin:)))))))))

:roflol::roflol::roflol:
bi taşla 3kuş olur ne güzel:)))))
ama senin durumun ne olur onu bilemicem:)))
bi de mert gelir yanına,allah sılaya sabır versin:)))))))))

Heee sen ne yapcan sormasi ayip ben cocuklarla ugrasirken bu arada delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…