o zaman benim evi görsen bayılırsın:))))Napim canim ya 1 gun is yapmim ertesi gune ortalik felaket oluyo.Ben alismisim derli toplu yasamaya dayanamiyorum iste canimin kiymetini bilmiyorum hicohaoldumsmile
Masallah gelinime hareketli olcak demekki kipir kipirr
Senin ayaklar kac numara benimkiler 39 kaynanasina cekcektir delikafadulden
ben gidiyorum kızlar.. iyi hissetmiyorum kendimi. görüşürüz yarın öptüm hepinizi
çok güzel lafmış alkisalkisalkiszavallının kocası tansiyonda ölçmemiş annemin bi lafı var insanın kendi evinde ustası olması iyi değildir diye:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
blac ne yapıyorsa haketmiştir o kociş.. :mymeka: kocişin helvasını yapıyo olmasın :roflol:
Canim yat dinlen hadi insallah uyuyunca gecer hemen iyi geceler dikkat et kendine opuyorumnanaktanben gidiyorum kızlar.. iyi hissetmiyorum kendimi. görüşürüz yarın öptüm hepinizi
Hosgeldin guzel annisss a.s.iyi akşamlar güzel anişler
Terzi kendi sokugunu dikemezmis zatenn sempatiksalakcinnizavallının kocası tansiyonda ölçmemiş annemin bi lafı var insanın kendi evinde ustası olması iyi değildir diye:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
bende kalkıyom kızlar iyigecelermirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir
Gelinime öyle deme kissssdeve tabanı gibi ayak var çocukta,yemin ederim canımı acıtıyor :roflol::roflol:
bir de suyum çok az olduğu için sizin hissettiğinizin birkaç katı hissediyorum hareketlerin sertliğini,direk tenime değiyo çünkü sempatiksalakcinni
ayyyyyyyyyyyyyy kalbime tuhaf bişey oldu yaaaaaa ölüyom sandım çok korktumbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
Canim yat dinlen hadi insallah uyuyunca gecer hemen iyi geceler dikkat et kendine opuyorumnanaktan
Hosgeldin guzel annisss a.s.
Terzi kendi sokugunu dikemezmis zatenn sempatiksalakcinni
Tamam canim hadi iyi gecelerr dikkat et kendinee opuyorumnanaktan
Gelinime öyle deme kissssklava:
Yesin kaynanasi onun ayaciklariniii zemuszemus
Deli deli konusma kiss gece gece kalp falan korkutma benii hadi git yat dinlen iyi geceler canimm opuyorumnanaktan
kızlar ben de uyuyorum gözleri yanıyo valla. ilk fırsatta gelirim hepinizi öperimmmm
kız şaka yapmıyorum yaaa kalbim sıkışır gibi oldu çocuklarımı düşündüm valla neyse ben iyi değilim yatıyorum iyigecelerkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
esracııımmm bende geldim haziran annesi olarakopuyorumnanaktan
Hosgeldin canim hayirdir uykumu tutmadi sen geceleri gözükmezdin pek olumunekankayizsmilemerhaba ben geldim zemuszemus ne kaynatıyosunuz kızlar?
bizi ihmal etme,özlüyoruz seniii..öprim kıslarımmmmmmopuyorumnanaktan
Gelinime öyle deme kissssklava:
Yesin kaynanasi onun ayaciklariniii zemuszemus
[
yesin hatta azıcık alsın taşısın karnında,anası da rahat etsin biraz:roflol::roflol:
Hosgeldin canim hayirdir uykumu tutmadi sen geceleri gözükmezdin pek olumunekankayizsmile
walla bugün biraz evde tadilat yaptılar eşim ve kaynım.yoruldum ama yinede uykum gelmedi bi girim dedim yerimseniben
Du kiss simdi erenin yanina koyarsak zeynebi bide torun olur eder 3 nasi tasicam ben onlarin hepsinii :roflol:
Hosgeldin canim hayirdir uykumu tutmadi sen geceleri gözükmezdin pek olumunekankayizsmile
walla bugün biraz evde tadilat yaptılar eşim ve kaynım.yoruldum ama yinede uykum gelmedi bi girim dedim yerimseniben
Iyi yapmissin canimbayanssulusmile
Bende temizlik yaptim bugun cok yoruldum hic sorma hci bitmiyo anacim bu ev isleri:jeyyar:
:roflol::roflol::roflol:
bi taşla 3kuş olur ne güzel:)))))
ama senin durumun ne olur onu bilemicem:)))
bi de mert gelir yanına,allah sılaya sabır versin:)))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?