2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldin nirdesin kız:hulya::hulya::hulya::hulya::hulya:

Hosbuldum sedefim aksamlara kadar temizlik yaptim.Temizligi bitirdim geldim ama kimsecikler yoktu:1no2:
Sonra yemek yedik oglani banyo yaptirdim yatirdim derken bu saat oldu istee boshayallersmile

Basagimin disi cikmiss hayirli olsunn canimm hadi bakalim bundan sonra durmadan dis cikarir artik :ecrin_bebek:

Hosgeldin canimmm nasilsinnn görüsmeyeli anlat bakalimm neler yaptin :1hug:

çok şükür canım. dün şeker tanı testimiz vardı. yorucu bi sabahtı. ıyyyy. ama çok şükür istediğimiz gibi şeker yiyebilirmişiz.:sm_cool:

siz de ne var ne yok bakalım

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

sağol canım bende iş yaptım bugün bende oğlanı yıkadım yaaaaabilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile başak çok komik oldu :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Canim stres yapma hic senin bu yazdiklarin buyuttugun kadar zor seyler degil.Hastane konusuyla ilgili sitede bi yazi yazabilirsin tavsiyeleri ve önerileri almak icin eminimki daha önce dogum yapanlar bicok önerdide bulunacaktir senin icin.
Hem bebek odasinda acele etme oglusun dogduktan sonrada alabilirsin.Simdilik ufak bi besik al odana kur oglusun dogduktan sonra oglusunla begenirsin odasini.
Zaten odasini alsanda en az ilk 6 ay mecbur odanda yatircan :ecrin_bebek:
Senin ilk bebegin doktorun hersey normal diyosa son ana kadar normal dogum yapmayi bekle sezeryani aklindan bile gecirme derim lmaz:

elmalı kurabiye seven var mı gelin oy oy oyycokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ben normal istiyorum zaten de benim doktorum biraz hamilelik konusunda bilgisiz gibi geldi bilemiyorum düşündükçe de kuruyorum kafamda hem hastanede doğumhane de yok. zaten hastane bakmam lazım doktoru da mı değiştirsem diyorum. çok ilgili biri bilgili de ama bilmiyorum hamilelikte nasıl olacak. en son gittiğimde "sen nasıl istersen , istersen sezeryan yaparız" dedi kurt düştü içime açıkçası. ben zorunlu kalırsam sezeryan olurum. istemiyorum ameliyat olmak istanbulda iyi bi doktor bakıcam sanırım pazartesi de gideyim de şeker testim bitsin önce

çok şükür canım. dün şeker tanı testimiz vardı. yorucu bi sabahtı. ıyyyy. ama çok şükür istediğimiz gibi şeker yiyebilirmişiz.:sm_cool:

Sevindim canim testin sonuclarinin iyi cikmasina

Bizde ne olsun biraktigin gibi ayni agrilar sancilar oluyo iste arada.Bende bidaki kontrolumu bekliyorum iste doktoru dogumu sezeryan yapma konusunda ikna etmek icinn :kedi:
sağol canım bende iş yaptım bugün bende oğlanı yıkadım yaaaaabilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile başak çok komik oldu :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Kiss banada cok tatli geliyo yeni disi cikmis bebeklerr bayanssulusmile

sen gülşen ebeye git:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:

yesicacım ben gittim bugün doktora...bebiş sağlıklıymış.kilosuda 2776gr....boyuda 48cm...10 gün önden gidiyömuş.kilosu 37+0 la uyumluymuş..

elmalı kurabiye seven var mı gelin oy oy oyycokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Kiss bu gece gece sorulcak seymi belki ben kurabiye yapmayi bilmiyorum.Nerden bulcam simdi bu saatte elmali kurabiyeyii klava:

O zaman sen biran önce dogum yapican hastaneye karar ver ve ordaki doktorlardan birine kontrole gitmeye basla canim.
Hem dogum yapican hastaendeki doktora kontrole gidersen sana dogumda cok faydasi olur.
Kesinlikle sezeryan dusunmee son ana kadar normal dogumu bekle boshayallersmile

kızlarrrr ben geldimmmmmm huuuuuuuuuuuuuuu ???

hoşgeldin özledikkkk opuyorumnanaktan
Slm kislarr ben geldimmm Şeniz
Blac sakin aselden vazgecme cok guzel isim eminimki ilerde aselde anne bana ne guzel isim koymussunuz dicek.
Pisman olmassin canim kesinlikle cunki pisman olunacak bi isim degill zemuszemus
sılam sen de hoşgeldinopuyorumnanaktan
damadım napıyo:asigim:

gözünaydın canımm,dedik sana bişi çıkmaz diye:))
fahri doktorlarına güvenmeyip test yaptırıyorsun delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

canım benim görümcem acıbademde doğum yaptı çok memnu kaldı..
aama onun özel sağlık sigortası vardı..ssklı nasıl olur bilmiyorum..
eğer istersen doktorunun adını öğrenirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…