nihayet ayyyyyy ben dayanamam gecede olsa bakarım kaçak seni:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:
kızlarrrr ben geldimmmmmm huuuuuuuuuuuuuuu ???
hoşgeldin nirdesin kız:hulya::hulya::hulya::hulya::hulya:
Hosgeldin canimmm nasilsinnn görüsmeyeli anlat bakalimm neler yaptin :1hug:
ben doğurtayım seni aniden doğum sancın tutarsa evin tavanına halat bağlayın halattan tutun başla doğurmaya bebişi kocan alsın bağını kessin v.s v.s delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
test sonucun nasıl çıktııııııııııı yaptırdın mııııııı?
Hosbuldum sedefim aksamlara kadar temizlik yaptim.Temizligi bitirdim geldim ama kimsecikler yoktu:1no2:
Sonra yemek yedik oglani banyo yaptirdim yatirdim derken bu saat oldu istee boshayallersmile
Basagimin disi cikmiss hayirli olsunn canimm hadi bakalim bundan sonra durmadan dis cikarir artik :ecrin_bebek:
bana yardım ethastane arıyorum anadolu yakasında iyi bi tane.... bu gidişle yeni ufuk hast. ne gidicem senin tavsiyen üzerine.
kızlar ya ben bebek odasını da almadım hala yane alıcam nerden alıcam nerde doğurucam nası doğurucam hiç bişey bilmiyorum ne yapıcaaaammmmmmmm
evet canım iyi çıktı. darısı başına. pazartesi senin de iyi haberlerini bekliyorum opuyorumnanaktan
sağol opuyorumnanaktan çok korkuyorum canım yainşallah iyi çıkar benim de
Canim stres yapma hic senin bu yazdiklarin bu gunluk ise bakar aslinda.
Hem bebek odasinda acele etme oglusun dogduktan sonrada alabilirsin.Simdilik ufak bi besik al odana kur oglusun dogduktan sonra oglusunla begenirsin odasini.
Zaten odasini alsanda en az ilk 6 ay mecbur odanda yatircan :ecrin_bebek:
Senin ilk bebegin doktorun hersey normal diyosa son ana kadar normal dogum yapmayi bekle sezeryani aklindan bile gecirme derimlmaz:
çok şükür canım. dün şeker tanı testimiz vardı. yorucu bi sabahtı. ıyyyy. ama çok şükür istediğimiz gibi şeker yiyebilirmişiz.:sm_cool:
siz de ne var ne yok bakalım
sağol canım bende iş yaptım bugün bende oğlanı yıkadım yaaaaabilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile başak çok komik oldu :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
canım 12 saat öncesinden itibaren bişey yeme. sonucu değiştirebiliyo. bişey çıkmayacaktır stres yapma kaydirigubbakcemile2
ben normal istiyorum zaten de benim doktorum biraz hamilelik konusunda bilgisiz gibi geldi bilemiyorum düşündükçe de kuruyorum kafamda hem hastanede doğumhane de yok. zaten hastane bakmam lazım doktoru da mı değiştirsem diyorum. çok ilgili biri bilgili de ama bilmiyorum hamilelikte nasıl olacak. en son gittiğimde "sen nasıl istersen , istersen sezeryan yaparız" dedi kurt düştü içime açıkçası. ben zorunlu kalırsam sezeryan olurum. istemiyorum ameliyat olmak istanbulda iyi bi doktor bakıcam sanırım pazartesi de gideyim de şeker testim bitsin önce
Kiss bu gece gece sorulcak seymi belki ben kurabiye yapmayi bilmiyorum.Nerden bulcam simdi bu saatte elmali kurabiyeyiielmalı kurabiye seven var mı gelin oy oy oyycokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben normal istiyorum zaten de benim doktorum biraz hamilelik konusunda bilgisiz gibi geldi bilemiyorum düşündükçe de kuruyorum kafamda hem hastanede doğumhane de yok. zaten hastane bakmam lazım doktoru da mı değiştirsem diyorum. çok ilgili biri bilgili de ama bilmiyorum hamilelikte nasıl olacak. en son gittiğimde "sen nasıl istersen , istersen sezeryan yaparız" dedi kurt düştü içime açıkçası. ben zorunlu kalırsam sezeryan olurum. istemiyorum ameliyat olmak istanbulda iyi bi doktor bakıcam sanırım pazartesi de gideyim de şeker testim bitsin önce
50 likte 5-6 saat öncesinde kahve içmiştim. gece de uyumamıştım. bişey olmaz dediler yaptılar testi
kızlarrrr ben geldimmmmmm huuuuuuuuuuuuuuu ???
sılam sen de hoşgeldinopuyorumnanaktanSlm kislarr ben geldimmm Şeniz
Blac sakin aselden vazgecme cok guzel isim eminimki ilerde aselde anne bana ne guzel isim koymussunuz dicek.
Pisman olmassin canim kesinlikle cunki pisman olunacak bi isim degill zemuszemus
çok şükür canım. dün şeker tanı testimiz vardı. yorucu bi sabahtı. ıyyyy. ama çok şükür istediğimiz gibi şeker yiyebilirmişiz.:sm_cool:
siz de ne var ne yok bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?