2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bu arada kilomda hizla yukariya tirmaniyo kizlar:bbo:

34+2 de+17 bucuk kiloyla sanirim topikte rekor bendee :hooray:delikafadulden

Talar ordasin ne cevap yazmiyon kiss seni bekliyom 15 dk dirohaoldumsmile
Cikmam lazim simdi bekledim ama cevap yazmadin napimm:umursamaz:
Hadin ben kactimmm gelirim yinee opuyorumnanaktan

Slm canim hosgeldinn a.s.

Anlat hemen doktor kontrolun nasi gecti oglusun nasilmiss aklim hep sendeydi :ecrin_bebek:
tşk ederim canım benim nst ye soktu doktorum daha doğum şeklini almamış ayaklar aşağıda son iki defadır gittiğimizde hiç yüzünü göstermiyordu bu sefer gene göstermedi üzüldüm o zaman doktorda dedi renkli resmini vereceğim sana diye yüzünü görebilmek için bayağı uğraştı doktorumuz eli yüzünde göstermiyor bayağı uğraşları sonuç verdi renkli resmini çekti çok tatlı yaaa kilosu ise 2526 gram 3 haftada 1 kiloya yakın almış. doktorda bana sen hiç kilo almadın hiç bir yerin değişmedi sadece karnın var dedi doğumdan sonra o da gider dedi bayağı iytifatlar yağdırdı eşime diyorum şimdi doktorun gözü değecek bana diye işte böle canım iki hafta sonra tekrar gideceğiz:teytey:

herkes uyuyor anlaşılan bi sabahçı hamiş benim :)) mide yanmalarından uyuyamıyorummmmmm

Canim mide yanmasi senin haftanda noraml ama cok surmuyo merak etme 1 hafta 10 gune kalmaz gecer insallahhh :Saruboceq:

maşallah bebeğine güzel gidiyor kilosu

Canim mide yanmasi senin haftanda noraml ama cok surmuyo merak etme 1 hafta 10 gune kalmaz gecer insallahhh :Saruboceq:

teşk canım ama benim 6. ayımdan beri var bitmek bilmiyor nedense..gece gündüz mahvoluyorum sodayla idare edıyorum

Talar canım gözün aydın hadi bakalım senin az kaldıııııııı darısı basımızaaa

bendede mide eşkimesi çok ya bende sodayı hiç sevmem ama mideme iyi geliyor günde bi tane içiyorum

sana da geçmiş olsun canım..çok zor cidden ALLAH yardımcımız olsun uykusuzluk ta cabası ama buna da şükür.

slm hoşgeldin :) aynı günlerde hamile kalmışız

evet canım inş. aynı günde cabucak doğuruveririz :)))

sende hoş geldn bu arada..

Ayrıca bayanlar mide ekşimesi reflüye Dr. İbrahim Saraç vardı ya o bir programda bir yudum süt için demişti ekşidikce için geciyor demişti..

gerci ben gaviscon kullandım :)))

mide eşkimesine şurup vermişti doktorum onu kullandım bende birde süt iyi geliyormuş yatarken de bi bardak süt içiyorum

evet sütü bir yudum içip bekliyorum yandıkça aynı devam ediyorum geçicide olsa rahatlatıyor..reflü beynimi delcek nerdeyse :) az kaldı inş

kızlar beşikleri aldınız mı ? ben park yatak düşünüyorum nasipse bir daha ki ay alıcaz sizler?

Talar canım gözün aydın hadi bakalım senin az kaldıııııııı darısı basımızaaa
evet canım ya günler azaldıkça insan ister istemez biraz hececanlanıyo allahım hebimizin bebişlerini sağlıklı bi şekilde kazasız belasız kucaklarımıza almayı nasip etsin işte sayılı gün çabuk geçiyor

evet canım ya sağlıklı olsunlar yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…