tşk ederim canım benim nst ye soktu doktorum daha doğum şeklini almamış ayaklar aşağıda son iki defadır gittiğimizde hiç yüzünü göstermiyordu bu sefer gene göstermedi üzüldüm o zaman doktorda dedi renkli resmini vereceğim sana diye yüzünü görebilmek için bayağı uğraştı doktorumuz eli yüzünde göstermiyor bayağı uğraşları sonuç verdi renkli resmini çekti çok tatlı yaaa kilosu ise 2526 gram 3 haftada 1 kiloya yakın almış. doktorda bana sen hiç kilo almadın hiç bir yerin değişmedi sadece karnın var dedi doğumdan sonra o da gider dedi bayağı iytifatlar yağdırdı eşime diyorum şimdi doktorun gözü değecek bana diye işte böle canım iki hafta sonra tekrar gideceğiz:teytey:Slm canim hosgeldinn a.s.
Anlat hemen doktor kontrolun nasi gecti oglusun nasilmiss aklim hep sendeydi :ecrin_bebek:
herkes uyuyor anlaşılan bi sabahçı hamiş benim :)) mide yanmalarından uyuyamıyorummmmmm
Canim mide yanmasi senin haftanda noraml ama cok surmuyo merak etme 1 hafta 10 gune kalmaz gecer insallahhh :Saruboceq:
Selammmmm kıssslarrrrrrrrrr ben geldimm iyi pazarlarrr
bendede mide eşkimesi çok ya bende sodayı hiç sevmem ama mideme iyi geliyor günde bi tane içiyorumteşk canım ama benim 6. ayımdan beri var bitmek bilmiyor nedense..gece gündüz mahvoluyorum sodayla idare edıyorum
bendede mide eşkimesi çok ya bende sodayı hiç sevmem ama mideme iyi geliyor günde bi tane içiyorum
slm hoşgeldin :) aynı günlerde hamile kalmışız
evet canım ya günler azaldıkça insan ister istemez biraz hececanlanıyo allahım hebimizin bebişlerini sağlıklı bi şekilde kazasız belasız kucaklarımıza almayı nasip etsin işte sayılı gün çabuk geçiyorTalar canım gözün aydın hadi bakalım senin az kaldıııııııı darısı basımızaaa
ben aldım canım park yatak aldım bir ay oldu alalı zaten bi altı ay yatacak daha sonra oda yapacağım benkızlar beşikleri aldınız mı ? ben park yatak düşünüyorum nasipse bir daha ki ay alıcaz sizler?
evet canım ya günler azaldıkça insan ister istemez biraz hececanlanıyo allahım hebimizin bebişlerini sağlıklı bi şekilde kazasız belasız kucaklarımıza almayı nasip etsin işte sayılı gün çabuk geçiyor
ben aldım canım park yatak aldım bir ay oldu alalı zaten bi altı ay yatacak daha sonra oda yapacağım ben[/QUOTEgüle güle kullansın bebişin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?