2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ilk yardım sedef :))

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:

slm kızlar bu kitabı mayıs annelerin de bir arkadaş baya övmüş..ben de almayı düşünüyorum

ilk yardım sedef :))

benimde bi kitap var evde bazen çocuklar denilen şeylere uymuyo mesela uykuyu esra ceyhanın programında izlemiştim 3 saatte bir bebeği emzirmek yanlış keyfi bozuluyo diyo du bebek zaten karnı aç ise uyanır demişti bilmiyorum yaabilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

emmeyen bebek uykudan zor ayılıyor tabi bazı çocuklar için söylüyorum.halsizlik yapnca daha da uyuyorlar.ilk zamanlar bol emmezlerse sarılık riskleri de daha yüksek.kitabı alırsam ben de bir karşılaştırma yapıcamç.

bende hatayda bugün kitapcıları gezicem olmadı mecbur netten alıcaz

ne kadar ödüyosun kargo parası?

ne kadar ödüyosun kargo parası?

ufacık bir şeye bile 8 tl den baslıyor.. e kitap gene 12 den fazla tutar..

dun de gıda kalemi almıstım
ondan önceki gün desenli merdaneyle kalıp almıstım
bilmiyorum artık aldıklarım kadarda kargoya veririm artık.

Evet canım bende senin gibi düşünüyordum 3 saate çekmek çok zor oluyor ama oluyor bu şekilde yapabilirsen eğer çok rahat edersin .
3 saate emzirirsen eğer bebeğinin uykuları otomatik düzeliyor hiç uğraşmana gerek kalmaz.
Benim oğlum çok huysuzdu işin aslı uykusuzluktan dolayı böyleymiş geç anladım.
Ve evet çoğu çocuk kitabı uymuyor bencede ama trayc hoogg bi istisna bence çok hümanist bir kitap yazar diyor ki ben bebeklerinizin avukatıyım: )
Canım 7 ay dile kolay 7 ay uykusuz gezdim ve çoğu annede böyle. Emin ol hiç böyle sıkıntı çekmenizi istemem o yüzden gelip bilmişlik yapıyorum ne olur kızmayın bana lütfen.
Ve bunu sana söylemiyorum genel söylüyorum ön yargılı olma bi araştır istikrarlı şekilde deneyenler memnun .Bi iki tane itiraz eden var onlarda itiraf ediyor zaten fazla uğraşmadıklarını..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…