2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım walla ben kıskanıyorum seni :))))

keske benımde kociş uzakta olsa da askımız hep taze kalsaaaaaa kıymetini bil derim :)

merhaba anişler iyi akşamlar muhabet catlak bende yok diyecek kadar
dalin bebeyagı süper tavsiye ederim

Hosgeldin canim nasilsin oglusun nasill :ecrin_bebek:
Dalin yaginida ilk duyuyom iste bu kesinlikle cilt meselesi herkesin cilt yapisi farkli boshayallersmile

merhaba anişler iyi akşamlar muhabet catlak bende yok diyecek kadar
dalin bebeyagı süper tavsiye ederim

bende suana kadar agırlıklı olarak johnsons baby kullandım..
arko nem de sürdüm arada bir vazelin sürdüm şimdide kakao yağına basladım bugun

sağol canım hoşbulduk, iyi olmaya çalışıyorum kocamı gönderdiim bu gün biraz zor geçer yarın alışırım yalnızlığa kaydirigubbakcemile3

Canim bugun zor gecerde yarina unutur gidersin kafani dinleee bak keyfine oglusunlaa
Senin yerinde olmak icin can atanlar var unutma bunu delikafadulden

canım walla ben kıskanıyorum seni :))))

keske benımde kociş uzakta olsa da askımız hep taze kalsaaaaaa kıymetini bil derim :)

valla bizim aşkımız hep taze, hamile olmasam ayrı kalmak iyi olabilir zaman zaman ama 34. haftaya giriyoz yarın ben hala yalnızım malesef, bu anlamda çok zor oluyo :gitme:

Black sen bu krem isini fazla abarmissin bence deneme tahtasina donmus kiss gobisin:roflol:

selam çatlak göbüşler:)))))
ben de konuya dahil olayım hemen çünkü yaram çok taze:)))))))
bugun göbek deliğimin sol tarafında yoğun bir kaşıntı vardı,aa bi baktım çatlamaya başlamışbilmiyorumkismile ama ilginç olan sadece solda var..en çok orda duruyor kızım ama ne alaka anlamadım..
ay bunca zaman yoktu son ayda olacak iş mi yaa!! nerdeyse hamileliğimin başından beri yağlanıp kremleniyorum yine oldu!!!
lazerle falan silinmiyor mu bu çatlaklar klava:

valla bizim aşkımız hep taze, hamile olmasam ayrı kalmak iyi olabilir zaman zaman ama 34. haftaya giriyoz yarın ben hala yalnızım malesef, bu anlamda çok zor oluyo :gitme:

Haklisin canim ya hamile olmasan bu kadar zor gelmezde hamilelikte yanliz olmak zor olsa gerek bilmiyorumkismile

Black sen bu krem isini fazla abarmissin bence deneme tahtasina donmus kiss gobisin:roflol:

evet canım ya ama oyle pahalı kremler almadım ben 1 defa hariç onuda annem kullanma dedi annem vazelin sürmüş taş gibi walla

o yüzden buldugu kremi aldı getirdi ben hep unuturdum sürmesi o yüzden işte salonda 2 tane tv yanında 1 tane wc de 1 tane anlayacagın her odada bir tane kremim var gördükçe kullanıyorum

ya ben cok hırs yaptım doğumdan sonra kusursuz bir vucudum olsun istiyorum kocamla abime cok kızdım :))

hatta dediğim gibi gerekirse estetik bile olucam..

Hosgeldin canim a.s.
Kizin nerde cok duruyosa tabiki orda catlak olucak canim gerilen yer orasi cunki.Birde bebek ne kadar cok tekme atarsa ve hareketliyse catlaklar o kadar cok olurmuss boshayallersmile
Olsun be kizindan sana hatira kalicak o catlaklar gobegine baktikca kizini hatirlarsinn kaydirigubbakcemile3

Hosgeldin canim nasilsin oglusun nasill :ecrin_bebek:
Dalin yaginida ilk duyuyom iste bu kesinlikle cilt meselesi herkesin cilt yapisi farkli boshayallersmile
hoş bulduk canım cok yorgunum benim velet bugün çok huysuzdu canıma okudu
sana katılıyorum cilt yapısıylada alakalı dogru bneim ailemde zaten pek catlak olmuyor

aman boş verin kızlar bu yavrucaklar catlatıp patlatmadan dogmuyor ne yapalım

uzaktan davulun sesi hoş gelirmiş kızlar ben önermiyorum sizlere, yaşayınca zor valla...

Haklisin canim yasamadan bilinmez tabi bakma sen bize bilmiyorumkismile
Peki niye ayrisiniz canim ben konuyu tam bilmiyorum aslinda CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…