kızlar ya benim sağ ayağım acayip ağrıyo üzerine basamıyorum, bi hafta oldu geçmedi incimedi de ama sanki incimiş gibi ağrıyo kilodan mı ödemlerden mi anlamadım söylemesi ayıp ben 20 kilo aldım ohaoldumsmile şimdiye kadar ondan mı acaba mafoldumben
valla hasret kaldım kacama ya uzaktan aşk yaşıyoruz kaydirigubbakcemile3 ama gönderdim bugün kaldım oğlumla başbaşa :sinifsinif:
hosgeldin canim.nasilsin?
selam sen de hosgeldin Silacim.ya benim de kizim dogsun buyusun de parka gidelim istiyorum
merhaba anişler iyi akşamlar muhabet catlak bende yok diyecek kadar
dalin bebeyagı süper tavsiye ederim
merhaba anişler iyi akşamlar muhabet catlak bende yok diyecek kadar
dalin bebeyagı süper tavsiye ederim
sağol canım hoşbulduk, iyi olmaya çalışıyorum kocamı gönderdiim bu gün biraz zor geçer yarın alışırım yalnızlığa kaydirigubbakcemile3
canım walla ben kıskanıyorum seni :))))
keske benımde kociş uzakta olsa da askımız hep taze kalsaaaaaa kıymetini bil derim :)
sağol canım hoşbulduk, iyi olmaya çalışıyorum kocamı gönderdiim bu gün biraz zor geçer yarın alışırım yalnızlığa kaydirigubbakcemile3
bende suana kadar agırlıklı olarak johnsons baby kullandım..
arko nem de sürdüm arada bir vazelin sürdüm şimdide kakao yağına basladım bugun
valla bizim aşkımız hep taze, hamile olmasam ayrı kalmak iyi olabilir zaman zaman ama 34. haftaya giriyoz yarın ben hala yalnızım malesef, bu anlamda çok zor oluyo :gitme:
valla bizim aşkımız hep taze, hamile olmasam ayrı kalmak iyi olabilir zaman zaman ama 34. haftaya giriyoz yarın ben hala yalnızım malesef, bu anlamda çok zor oluyo :gitme:
Canim bugun zor gecerde yarina unutur gidersin kafani dinleee bak keyfine oglusunlaa
Senin yerinde olmak icin can atanlar var unutma bunu delikafadulden
Black sen bu krem isini fazla abarmissin bence deneme tahtasina donmus kiss gobisin:roflol:
selam çatlak göbüşler:)))))
ben de konuya dahil olayım hemen çünkü yaram çok taze:)))))))
bugun göbek deliğimin sol tarafında yoğun bir kaşıntı vardı,aa bi baktım çatlamaya başlamışbilmiyorumkismile ama ilginç olan sadece solda var..en çok orda duruyor kızım ama ne alaka anlamadım..
ay bunca zaman yoktu son ayda olacak iş mi yaa!! nerdeyse hamileliğimin başından beri yağlanıp kremleniyorum yine oldu!!!
lazerle falan silinmiyor mu bu çatlaklarklava:
hoş bulduk canım cok yorgunum benim velet bugün çok huysuzdu canıma okuduHosgeldin canim nasilsin oglusun nasill :ecrin_bebek:
Dalin yaginida ilk duyuyom iste bu kesinlikle cilt meselesi herkesin cilt yapisi farkli boshayallersmile
bende suana kadar agırlıklı olarak johnsons baby kullandım..
arko nem de sürdüm arada bir vazelin sürdüm şimdide kakao yağına basladım bugun
uzaktan davulun sesi hoş gelirmiş kızlar ben önermiyorum sizlere, yaşayınca zor valla...
uzaktan davulun sesi hoş gelirmiş kızlar ben önermiyorum sizlere, yaşayınca zor valla...
iş dolayısıyla mı ayrıydınız ben unuttum da..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?