2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

iyiyim canım ya ev kusu oldum cıktım bende tüm gün tv basında koltuga gömülüyorummm :)

sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabkahve:

kizlar hani gecen sefer catlamaya ufak ufak basladim demisdim yaaaa...inanin 1 hafta oldu baslayali ama her gun yenileri kizarmaya basliyor,cok cok kasiniyor.var olanlar da morariyor ve cizgileri uzuyor .... bademyagi,zeytinyagi,catlak kremleri hicbirisi fayda etmiyor.caresizlik ne kotu sey.goz gore gore ne yapsam da faydasiz.ustelik ben 12. haftadan beri duzenli olarak her gun 2 kez saah aksam catlak kremi kullaniyorum...demek ki cildim catlamaya musaitmis mafoldumben

en kuvvetli kremde al çatlıyo çatlayasıcılar gen meselesi galiba:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek: ben 2 çocuk doğurdum çatlağım var eltim de doğum yaptı kızın hiç çatlağı yok bilmiyorum vallabilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

canım hemen saf kakao yağı bul sür hatta doğumdan sonra bile devam edilcekmiş olan catlakları bile azaltıyormus

ben bir aktardan buldum 6 tl

deneyen birinden duydum iyi oldugunu

ben içine biraz zeytinyağı ve 1 şişe de susam yağı karıstırdım. bugun basladım kullanmaya benimde cok kasınmaya basladı

evet ya aynen oyle.ben de taniyorum 2 cocuk dogurmus hic catlagi yok...(

nerden bulurum bilmiyorum ki,bizim burda yalniz eczanelerden bulabirsin.badem yagini filan hep oradan aldim.simdi yarin sorarim kakao yagi var mi diye.bir de yarin mothercare-ye gidicem orda da bi krem gormusdum iceriginde kakao yagi vardi.onu da alayim...ya ben servet harcadim bu kremlere...annem istanbula gidecek mayisin ilk gunlerinde ona soyliycem bana Lierac ampul alsin.sanirim 42 gunluk kullaniliyor.

canım aklında bulunsun ben daha arama fırsatı bulamadım ama catlaklara en iyi gelen E vitaminiymiş yani o kadar cok para dokme eczanelerde ambul olarakda satılıyomus ama sen yinede danısmadan kullanma

bu arada bende kendi tarifimi uygulamaya karar verdim..

:)))))))

araştırmalarıma eşime ve etrafa göre tamamen uydurdum bastan söyleyeyim..

saf kakao yağı (bu yağ sabun gibi kalıp oluyor eritip kullanıyorsun)
zeytinyağı
susam yağı
E vitamını

bunları karıstırıp kullanmaya baslayacagım sadece e vitamini eksik onuda eşimden isteyemiyorum küs oldugum için :)))

rakip eczaneden alıcammmmm

esin eczaci mi ?:))
e vitamini iyi fikir onu da arastiririm ben.
acaba 4 hafta filan kremlerle yaglarla daha fazla catlamasini onleye bilir miyim?
bi de bende suna dumankayadan tarifler var onlari da simdi sana yazicam bekle 2 dk.

tamam canım buralardayım..

walla aklıma sana yollamak geldi burda kolay bulunan seyler ama kargo felaket tutuyor yurt dısına ptt ile de 15 gunden evvel gelmiyor işine yarar mı bilemem o zamanda..

birisinden duymustum kadın sadece e vitamin kullanmıs ampullerinden geçti demiş çogu..

bak canim sole yaziyor.Suna Hanım, hamilelikle birlikte oluşacak karın ve göğüs çatlaklarını nasıl önleyebilirim ve hangi doğal ürünlerden fayda görürüm? İlginiz için şimdiden teşekkürler.

Eşit miktarda çilek, badem yağı ve limon suyunu karıştırıp, bu karışımla cildinize masaj yapın. Yıkanırken zeytinyağlı sabun kullanın. Bir de 10 damla kayısı yağına bir E vitamini ampulü kırıp bu karışımı nemlendirici olarak kullanmanın yararı olacaktır

Merhaba, ben 28 yaşındayım. Çok çabuk kilo alıp vermekten bacak, bel ve kalça bölgemde çatlaklar oluştu. Ayrıca selülit sorunu da baş gösterdi. Bir de saçlarım inanılmaz dökülüyor.

Çatlaklarınız için tavsiyem, eşit miktarda havuç, ceviz, badem ve servi yağını limon suyu ile karıştırıp, bununla o bölgelere masaj yapmanız. Selülit için de haftanın bir günü de olsa mutlaka kese yapıp kan dolaşımınızı hızlandırın, bitki çayları için ve temiz havada yürüyüş yapın. Saç dökülmesine gelince; 150 gram eritilmiş sığır iliği ile eriyen yağ kadar Hindistan cevizi yağını karıştırın ve saç dibine boya sürer gibi sürün. Masaj yaptıktan sonra streç filmle sarın, iki saat bekletin.

saol canim dusundugun icin.
ptt kargo ile istanbuldan buraya en fazla 4 gune geliyor sitede daemon diye bi arkadasimiz vardi o bana yeniyilda hediye gondermisdi.cekilis yapmistik.parasini sana nasil yollayacagimi bilsem gonder derdim ama bilmiyorum iste (

goruyor musun e vitamini gercekten iyi geliyor mus :))
kullanicam ben kesin kafama koydum insallah kayisi yagi bulabilirim yaaa burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…