merhaba ben geldimm konu cilt çatlakları galiba yasakkelime
canım okudun mu yazdıklarımı
merhaba ben geldimm konu cilt çatlakları galiba yasakkelime
evet canım sende basladı mı?
hoş geldiiinnn bu arada nasılsınn
selam hanımlar nasılsınız, haftasonu kocacım geldi giremedim maşallah döktürmüşsünüz yine...
Slm kislarr yorucu bi gunun ardindan herkese merhaba a.s.
Yorucu derken bugun temizlik yapmadim aksama kadar mertle parktaydik bugunu oglum icin ayirdimm gamyoncuiremsu
iyiyim çok sağol.walla canım çatlaklar sedefinde dediği gibi yapıyla alakası var.çünkü benim ilk bebişimde karnımda değilde basenlerimde çok oldu birde göğüslerim (doğal olarak büyüdükleri için) çatladı.yani karnımda olmadı :sm_confused:
Yorucu derken bugun temizlik yapmadim aksama kadar mertle parktaydik bugunu oglum icin ayirdimm gamyoncuiremsu
canım benım 31 hafta oldu daha aman allah korusun yok catlagım..
ama kiminin de son ay başlıyormus catlamaya offf catlaklar olmasın yaa
Catlakmi oda ne dermisimm delikafadulden
Ilk hamileligimde 3 aylik olmadan basladim krem yapmaya o kadar cok dikkat ettim ama yinede bacaklarimda ve karnimin kenarlarindaki catlaklara engel olamadim kafamçokkarıştı
Bu sefer hic bisey surmedim sadece göbek deligimin yaninda bikac catlak olustu.
Sanirim cildi kendi haline birakmak en iyisi cunki sen ne yaparsan yap cildin catlamaya msayitse engel olamiyosunn mafoldumben
Catlakmi oda ne dermisimm delikafadulden
Ilk hamileligimde 3 aylik olmadan basladim krem yapmaya o kadar cok dikkat ettim ama yinede bacaklarimda ve karnimin kenarlarindaki catlaklara engel olamadim kafamçokkarıştı
Bu sefer hic bisey surmedim sadece göbek deligimin yaninda bikac catlak olustu.
Sanirim cildi kendi haline birakmak en iyisi cunki sen ne yaparsan yap cildin catlamaya msayitse engel olamiyosunn mafoldumben
Hosbuldum canimm.hoşgeldin canım....çok iyi etmişsin çocuğa şimdi bayram olmuştur...hihoyyyt.bizde akşam üzeri götürdük kızımı parka...
canım hoş geldin nertine yaramıs bugn :)))
Hosbulduk canimm dun temizlik yaptim cikaramadim diye uzulmustum o yuzden bugun aksama kadar ona ayirdim vaktimi kaydirigubbakcemile2
selam hanımlar nasılsınız, haftasonu kocacım geldi giremedim maşallah döktürmüşsünüz yine...
Bence azıcık önlem almak gerekir..
hiç olmazsa nemlendirici kullansan catlak olcaksa olur ama daha az olur gıbı geliyor..
ben evin herkösesine krem koydum hamilelğimn 3. ayından beri kullanıyorum.
ne elime gelse kullanıyorum walla
Canim kizin bi dunyaya gelsin onunla birlikte zaman nasi geciyo anlamicaksin bile.Kizin hayatini tamamen degistircekk sanki sifirdan bi hayat yasiyomusun gibi olucakk az kaldi az daha sabir canim sonra kizinla birlikte nerelere gidiceksiniz kimbilirr hihoyyyt
selam sen de hosgeldin Silacim.ya benim de kizim dogsun buyusun de parka gidelim istiyorum
bende ortadan çattadanak çatladım ama önemsemiyorum çatlayacağı varsa hiç bir şey engellemiyomuş, bizim ailede de var, ablamlarda annemde ben de olağan karşılamaya çalışıyorum ama doğumdan sonra ne olacak bu çatlaklar, kilolar bu konular biraz içimi sıkıyo, ama şu an bebeğimin ve benim sağlığımızı düşünmek istiyorum sadece buna yoğunlaşmaya çalışıyorum... bence sizde çok takmayın kafanıza
canım ne güzel gözün aydınnn ohh miss gibi kocişinle geçirdin hafta sonunu
kızlar ya benim sağ ayağım acayip ağrıyo üzerine basamıyorum, bi hafta oldu geçmedi incimedi de ama sanki incimiş gibi ağrıyo kilodan mı ödemlerden mi anlamadım söylemesi ayıp ben 20 kilo aldım ohaoldumsmile şimdiye kadar ondan mı acaba mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?