2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hoşbuldum canımmopuyorumnanaktan
hamileliğimi hatırlamak için çatlaklara gerek yoktu be,zaten unutmayacağım:))))))
çatlak harekete bağlıysa hapı yuttuk biz :))))

kızlar benım kızım eskisi kadar haraketli değil çok yavasladı..

canım yerleri daraldıkça hareketleri azalabilirmiş..
yerinden memnun herhalde küçük hanım

benimki cok haraketli....desenize o yuzden catirdiyor gobegimmm...
valla son haftalarda hic olacak is degildi...napalim.
annem diyor sen benim gobegimi catlattiginda iyiydi dimi,kizin de seninkini catlatacak aferin torunuma :)))

kızlar benim oğlum çok inatçı ya babası gelince hiç hareket etmiyo ya, gitti ya babası iki saattir dönüp duruyo, babasını şimdiden kıskanıyo galiba sempatiksalakcinni

ayyyyyyyyy kimse yok aşağıdakiler ses verinolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

neyse iyigecelerlaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

ulen tam çıkıyodum sonkez bakayım dedim ahanda bi hanımefendi geldi:icecream::icecream::icecream:

nasılsın sedef bu gece yoktun pek

vardım da arada sizi seyrettim sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni sen naaptın kocanı astın mı kestin mi öptün mü:jeyyar:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:

sılam bizi beğenmedi bak aynı benim gibi baktı baktı gitti:a015::a015:

vardım da arada sizi seyrettim sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni sen naaptın kocanı astın mı kestin mi öptün mü:jeyyar:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:

yok canım asmadım daha :)))

ama o konusmaya basladı hiçbirsey olmamıs gibi ayyy sinir bende soğuk soğuk konusuyorum..

o kadar ucuza kapatamıcak yani :)

evet kaçtılar walla.. :)

ay cok güzel bunlar bende istiyorum almayı bunlardan da yayıntı olacak yerde.. ben öyle çok eşya falan sevmem evde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…