2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar 10 gündür izindeyiz idrarda purotein çıktı ankara gatada tahlil falan gebelik zehirlenmesine sebebp oluyomuş hayırlısıyla bide yarın evime gidebilirsem iyi olacak 5 saatlik yol zor geldim gelirken inşallah rahat giderem hayırlısı sığışamaz oldum artık bol bol yürüdüm beşikmizi aldık park yatak aldık gözü dönüyo insanınvallahi

umarım sizlerde iysinizdir bebğim 1 buçuk kilo olmuş eh bende baya aldım10 kilo almışım

hoş geldin uzun zamandır haber alamadık senden.. maşallah bebişine 1.5 kg çok iyi bu haftalarda..

Allah korusun gebelk zehirlenmesi durumu yok demi şimdi?
aldıklarınıza güle güle sağlıkla kullanın canım fotolarını eklersen bakarızzz :)))))

kızlar ben yatıyorum dayanamıyorum yaaa iyigecelermirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir

canımmm,bin katı güzelleri ömür boyunca mavişin olsun inşallahopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
beğenmene çok sevindim..
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canımmm,bin katı güzelleri ömür boyunca mavişin olsun inşallahopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
beğenmene çok sevindim..
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hepimize inşaallahopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Esracımmm mukemmmeeelllllllllllllll bayıldımmm ferah ferahhhh :))))

mobilyalarınızda çokkk güzelll allah sağlıkla büyütsün canımmm güle güle kullanın
yalnız ben mi yanlıs gördüm karyolanın dısına özellikle mi bagladın yanlıkları gözüksün diye?

bebekle ilgili deil gebelikte yada gebelik öncesi benim böbreklerimle ilgili bi sorun varmış idrarda protein çıkıyo böbrek süzmüyomuş bende zehirlenme yapıyomuş tansiyonun yükseldimi dilin pelteleşir havale gecirirsin dedi o zaman gebelik sonlandırılır dedi gidebildigim yere kadar gidicez az daha kilo alsa bebek sorun çok olmazda bakalımallah hayırlısını versin hepimize resim inşallah koyarım açamıyorum beşigi cadı kızım kıskançlık krizlerinde onun eskilerini giyermis babamın parasını bitiricek bana bisey alamıcanız diye kafamın etini yiyo offf annelik ne zor zanaaaattt:uhm:

ayyy kız kıyamam ne o mendiller öyle depo yapmıssın :)

amannnn çirkin çirkinn o patıkler masallah yeriiiiiimmm ben onlarııııııı

ay kıyamam senin o tatlı kızına ben kıskanmasınnn yaffruuu

Allah korusun bu zamana kadar geldik hepimiz saglıkla kucagımıza alalım bebişlerimizi..
bebişinde sağlıkla kilosunu alsınnn

oh black teyzemiz de görmüş sonunda:)
çoook teşekkür ederiz canımmm..sizinki bizden kat kat güzel olsun inşallah..
sağlıkla gelsinler de odalar eşyalar hikaye..
ama beğenilince de mutlu oluyor insan:))

evet yan korumayı dışa bağladım çünkü beşiğin yanı asansörlü ya,ilk zaman aşağıda duracak,içeri bağlayınca yamuk yumuk oluyordu..görümcemden görmüştüm,ilk aylarda öyle yapmıştı..bebek hareketlenip korkuluk yukarı kalkınca içeri bağlıyosun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…