göremedim sedefcim,acilmiyor......................http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=15740 esranın tatlı kızının cicilerini görmek isteyenler tıklasınolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileesraaaaaaaa kıııız bak reklamını yapıyomaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile herkese günaydın ben açtım topiğiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
göremedim sedefcim,acilmiyor......................
gunaydın herkese bende açamadım
günaydın nasılsın nası gidiyor?
iyiyim cnm sen nasılsın ,çok şükür diyorum bu halime geceleri zor olsa uyumak yinede iyiyim
bende iyiyim çok şükür işte iş yerindeyim şuan.bildiğin gibi işte işe git git gel akannehir mayısın 30 u gibi izne ayrılacam
göremedim sedefcim,acilmiyor......................
bende mayısın 1 den itaberen ayrılıyorum , yani bu hafta sonu son
aaaaaaaaaaa ben tıklayınca hemen açılıyo ama aceb arkadaşmı olmak lazım ondan mı acababilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
tamam canım ben gördüm.1-2 kere takıldı geç girdi ama baktım hepside pek güzelmişş.diğer arkadaşlar girdimi bilemem
:roflol:ilahi emi,belkide,sitede temizlik olmus dün sanirim ondan dolayi.bazi konular silinmis.aaaaaaaaaaa ben tıklayınca hemen açılıyo ama aceb arkadaşmı olmak lazım ondan mı acababilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
:roflol:ilahi emi,belkide,sitede temizlik olmus dün sanirim ondan dolayi.bazi konular silinmis.
sorma canim ya,sansa bak bugün ben burdayim kisme yokkkk,öfffff,pöfffff.neyse biraz sonra herkes yavas yavas dökülmeye baslar.aklinialirimsmilept sendromu herhaldesositosositonerdesiniz laaaaaaooooooooovvvvvvvklava: klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava:
güldürdünde ona gülüyom gi,arkadas olunca aciliyomus ya.bize acilmiyor,sana nasil aciliyor gercekten,himmm belkide sen ekledigin icinnoldu gıııı ne gülüyonbayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?