2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

göremedim sedefcim,acilmiyor......................

göremedim sedefcim,acilmiyor......................

aaaaaaaaaaa ben tıklayınca hemen açılıyo ama aceb arkadaşmı olmak lazım ondan mı acababilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

ama açılıyobilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

aaaaaaaaaaa ben tıklayınca hemen açılıyo ama aceb arkadaşmı olmak lazım ondan mı acababilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

tamam canım ben gördüm.1-2 kere takıldı geç girdi ama baktım hepside pek güzelmişş.diğer arkadaşlar girdimi bilemem

esraaaaaaaaaaaaaa kızzz sendemi topik açtın yaaaaaaa ben açacam yakındaohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile

nerdesiniz laaaaaaooooooooovvvvvvvklava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:

:roflol:ilahi emi,belkide,sitede temizlik olmus dün sanirim ondan dolayi.bazi konular silinmis.

nerdesiniz laaaaaaooooooooovvvvvvvklava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:
sorma canim ya,sansa bak bugün ben burdayim kisme yokkkk,öfffff,pöfffff.neyse biraz sonra herkes yavas yavas dökülmeye baslar.aklinialirimsmilept sendromu herhaldesositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…