oh black teyzemiz de görmüş sonunda:)
çoook teşekkür ederiz canımmm..sizinki bizden kat kat güzel olsun inşallah..
sağlıkla gelsinler de odalar eşyalar hikaye..
ama beğenilince de mutlu oluyor insan:))
evet yan korumayı dışa bağladım çünkü beşiğin yanı asansörlü ya,ilk zaman aşağıda duracak,içeri bağlayınca yamuk yumuk oluyordu..görümcemden görmüştüm,ilk aylarda öyle yapmıştı..bebek hareketlenip korkuluk yukarı kalkınca içeri bağlıyosun..
ben neden göremiyorum yaaa
canım geçmiş olsun,idrarda protein çıkmış sanırım..bebekle ilgili deil gebelikte yada gebelik öncesi benim böbreklerimle ilgili bi sorun varmış idrarda protein çıkıyo böbrek süzmüyomuş bende zehirlenme yapıyomuş tansiyonun yükseldimi dilin pelteleşir havale gecirirsin dedi o zaman gebelik sonlandırılır dedi gidebildigim yere kadar gidicez az daha kilo alsa bebek sorun çok olmazda bakalımallah hayırlısını versin hepimize resim inşallah koyarım açamıyorum beşigi cadı kızım kıskançlık krizlerinde onun eskilerini giyermis babamın parasını bitiricek bana bisey alamıcanız diye kafamın etini yiyo offf annelik ne zor zanaaaattt:uhm:
allah rahatlık versin sedefim opuyorumnanaktanben yatıyom iyigeceler:a015:
ayyy kız kıyamam ne o mendiller öyle depo yapmıssın :)
amannnn çirkin çirkinn o patıkler masallah yeriiiiiimmm ben onlarııııııı
Amin canım sağlıklı olsunlarda bak senden de bir şey öğrenmiş oldum..
canım bende cok zor gördummm
canım arkadaş listemde olanlar görsün diye bi seçenek var onu seçtim ondan göremiyorsun:)ben neden göremiyorum yaaa
canım çok teşekkrler,ne güzel dilekler bunlar,aminnn:)ellerine saglık yorgunluguna deymiş bence odasıda cicileride çok güzel mevlam yavruna saglıklı uzun ömür nasip etsin ki odasının ve cicilerini o keyfini anneside onun keyfini sürsün
odayı gördümmm ohhhhhhhhh içim rahat uyuyabilirm artık :)))))))))
hepinizeee iyi geceler..
esracım tekrardan emeklerine saglık gercekten cok begendımmm
canım arkadaş listemde olanlar görsün diye bi seçenek var onu seçtim ondan göremiyorsun:)
eklersen beni görürsün:)
canım çok teşekkrler,ne güzel dilekler bunlar,aminnn:)
hepimizin yavrusuna uzun ve sağlıklı ömürler versin rabbim..
canım ya çok mutlu oldum bunları duyduğum için:)
allah rahatlık versinopuyorumnanaktan
çok güzeller canım saglıkla kullanın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?