2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ellerine saglık yorgunluguna deymiş bence odasıda cicileride çok güzel mevlam yavruna saglıklı uzun ömür nasip etsin ki odasının ve cicilerini o keyfini anneside onun keyfini sürsün

Amin canım sağlıklı olsunlarda bak senden de bir şey öğrenmiş oldum..

ben neden göremiyorum yaaa

canım bende cok zor gördummm

canım geçmiş olsun,idrarda protein çıkmış sanırım..
sık kontrole gidersin,doktor gözetiminde olursan ve dikkat edersen bişey olmaz allahın izniyle..
tehlikeli sınırları geçtik artık,kocaman oldu bizim yumurcaklar,sakın stres olma..

ben yatıyom iyigeceler:a015:
allah rahatlık versin sedefim opuyorumnanaktan
ayyy kız kıyamam ne o mendiller öyle depo yapmıssın :)

amannnn çirkin çirkinn o patıkler masallah yeriiiiiimmm ben onlarııııııı

indirim vardı ebebekte stok yaptık mendilleri:))
daha yünlerimiz var ama yıkanmadan koymadım dolaba..
herkes manyadığımı düşünüyor,herşey yıkandı:))
ama alt açmaları yıkamamak lazımmış,içi yünlü ya da sünger olanlar akraba evliliğinden doğan balkabağına döndü:))))))))))))

odayı gördümmm ohhhhhhhhh içim rahat uyuyabilirm artık :)))))))))

hepinizeee iyi geceler..

esracım tekrardan emeklerine saglık gercekten cok begendımmm

ben neden göremiyorum yaaa
canım arkadaş listemde olanlar görsün diye bi seçenek var onu seçtim ondan göremiyorsun:)
eklersen beni görürsün:)

ellerine saglık yorgunluguna deymiş bence odasıda cicileride çok güzel mevlam yavruna saglıklı uzun ömür nasip etsin ki odasının ve cicilerini o keyfini anneside onun keyfini sürsün
canım çok teşekkrler,ne güzel dilekler bunlar,aminnn:)
hepimizin yavrusuna uzun ve sağlıklı ömürler versin rabbim..

odayı gördümmm ohhhhhhhhh içim rahat uyuyabilirm artık :)))))))))

hepinizeee iyi geceler..

esracım tekrardan emeklerine saglık gercekten cok begendımmm

canım ya çok mutlu oldum bunları duyduğum için:)

allah rahatlık versinopuyorumnanaktan

herekeze iyi gecelelr kızlar yarın yola gidicez az uyuyayımmm allah rahatlık versin herkeze

çok güzeller canım saglıkla kullanın inşallah

herkes gitmiş,bi biz kalmışız sidelyam:))
ben de çok yorgunum,yatayım artık..
iyi geceler canım..

http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=15740 esranın tatlı kızının cicilerini görmek isteyenler tıklasınolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileesraaaaaaaa kıııız bak reklamını yapıyomaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile herkese günaydın ben açtım topiğiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydıııııııınnn kızlaaaaaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

:ecrin_bebek: günaydın hanımlar, geçmiş olsun nursenacım inşallah gebeliğini sağlıcakla tamamlarsın, tabi bizler için de aynı şeyi diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…