2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ben solgarın magnezyumunu içiyordum hapşeklindeydi ama diasporalın daha çok faydasını gördüm

meyve suyunu falana karıştırıp içrbilirsin prespektüsünde yazıyordu

sodaya yada meyve suyuna karıştırdım kaç kez ama yok kokusunu almam yeterli. belkide benim kusmalar falan devam ediyo ya halen ondanmı çok etkilleniyorum acaba ama zorluycam ya kendimi içmem lazım çünkü geceleride kalçalarıma kramp giriyo şunun şurasında ne kaldı zaten

hoşbulduk canım iyiyim sen nasılsın şuı güzel bahar günlerini yataka geçiriyorum aynyım
bende iyiyim cok sükür canim.olsun zeyhatcim,daha cok güzel baharlar gecireceksin yavrunla birlikte.az kaldi bizde yazin salina salina gezicez insaallah.her istedigimizi yiyip icicez.bende söyle doya doya yemegi icmeyi en cokda kola ve hamburgeri özledim.tatlilari hic saymiyorummafoldumben

bende çok çektşm kabızlıktan günlerce çlkamadığım oluyordu şimdş kurtuldum

aminnnnn canim cümlemizeeee

bende baştan beri diasporal kullanıyorum.ama içerkenki o kokusu beni öldürüyo.sanki metalimsi bi koku .:sinifsinif: artık burnumu kapatıp zorla içiyorum napiym

banada yağımsı bir tat gelişyor sankş zeytinyağına karıştırmış içiyormuşum gibi üstelik günde 3 paket burnumu kapatıpbir yudumda yutuyorum

evet hamilelikde kabızlık artıyo bu yönden baya çekende var. bende allaha şükür magnezyum sayesinde hiç kabızlık çekmedim.

bende bende tatlıları kolaları çok özledim

karnımı şöyle tıka basa kalorili şeylerle doldurup hareket edemeyeceğim günleri bekliyorum

bebekler için herşey değer canım ama allah kimseyi açlıkla terbiye etmesin

Kabizlik sislik ve kiloda yapiyo ayrica bol bol sivi tuketmek en kolay ve basit yolu bence.

Ayy kilo dedimde dun tartildim 74.5 kilo olmusumm bilmiyorumkismile
57 kilo olan ben tam 17.5 kilo aldimm boshayallersmile
Doktorum cok kilo aldiriyo sisiriyo diye 6 inci aydan sonra vitamini falanda kesti vitamin falan kullansan halim ne olurdu kimbilirr laelaelaelaelae
Simdi hamilelik icin hicbi hap vs kullanmiyorum :ecrin_bebek:

Kabizlik sislik ve kiloda yapiyo ayrica bol bol sivi tuketmek en kolay ve basit yolu bence.

Ayy kilo dedimde dun tartildim 74.5 kilo olmusumm bilmiyorumkismile
57 kilo olan ben tam 17.5 kilo aldimm boshayallersmile

canım bende 62 kiloydum.....en son tartıldığımda 73 geldim yaa :sinifsinif:

aynen canimmm inanirmisin hayalini bile kuruyorum artik.hakikatten bende hep öyle diyorum,Rabbim kimseyi ac birakmasin,aclikla terbiye etmesin.cok zor ama deger.annelikte bu iste,yemeyip yedirmek,giymeyip giydirmek.biz kendi istedigimiz degil onlarin saglikli beslenecegi gidalari yiyiyoruz.su anda ben sagliki beslenmeye basladigimdan beri kilo alimi durdu zeyhatcim.hatta 1 kilo vermisim.

kan hapıdamı kullanmıyorsun?

Valla helal olsun sana canim nasi becerdin kilo vermeyi birak almam dursa yeter ya ohaoldumsmile

kan hapıdamı kullanmıyorsun?

Yok canim hicbir hap kullanmiyorum ne yersem onunla besleniyo oglusumm:ecrin_bebek:
Belkide bu yuzden oglumun kilosu cok fazla degil ama doktorum haftasina göre kilosunun normal oldugunu söyledi.
3 kilo dogsa yeter zatenn zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…