ben solgarın magnezyumunu içiyordum hapşeklindeydi ama diasporalın daha çok faydasını gördüm
meyve suyunu falana karıştırıp içrbilirsin prespektüsünde yazıyordu
bende iyiyim cok sükür canim.olsun zeyhatcim,daha cok güzel baharlar gecireceksin yavrunla birlikte.az kaldi bizde yazin salina salina gezicez insaallah.her istedigimizi yiyip icicez.bende söyle doya doya yemegi icmeyi en cokda kola ve hamburgeri özledim.tatlilari hic saymiyorummafoldumbenhoşbulduk canım iyiyim sen nasılsın şuı güzel bahar günlerini yataka geçiriyorum aynyım
yat dinlen hayatım,allahın izniyle bişi olmaz,kesin şartla kendini zamanında doğacak diye,malum herşey beyinde..
magnezyum hakkaten mucize gibi,ben doğuştan kabızdım ama şu magnezum sayesinde kabızlık nedir unuttum delikafaduldendelikafadulden
maşallah hepinize
odamızı beğenmenize çok sevindik olumunekankayizsmile
daha eksiklerimiz var ama teyzeleri görsün istedik:)
hele kayınvalidemiz ve damadımız beğendiyse daha ne isteriz zemuszemus
yerimiz çok,sizi de bekleriz evimize:)
canım dur ekliyorum seni
aminnnnn canim cümlemizeeeeaynı durumdayız,tatil gözüyle bak canım:)
bak bizim kızlara yatmak zorunda olmadıkları için hergün ev işi yapmak zorunda kalıyorlar,biz yırtıyoruz:))
yatmak zorunda olmasak da yapsaydık diyeceksin ama iyi teselli olmak için öyle düşün:))
hoşgeldinnn a.s.
amiin canım,çok teşekkürler,allahım kat kat güzellerini sizin kuzularınıza nasip etsinolumunekankayizsmile
ekle beni o zaman profilimde görürsün canım
bende çok çektşm kabızlıktan günlerce çlkamadığım oluyordu şimdş kurtuldum
bende baştan beri diasporal kullanıyorum.ama içerkenki o kokusu beni öldürüyo.sanki metalimsi bi koku .:sinifsinif: artık burnumu kapatıp zorla içiyorum napiym
ay çok şükür benim hiç kabızlık sorunum olmadı şimdiye kakadar
evet hamilelikde kabızlık artıyo bu yönden baya çekende var. bende allaha şükür magnezyum sayesinde hiç kabızlık çekmedim.
bende iyiyim cok sükür canim.olsun zeyhatcim,daha cok güzel baharlar gecireceksin yavrunla birlikte.az kaldi bizde yazin salina salina gezicez insaallah.her istedigimizi yiyip icicez.bende söyle doya doya yemegi icmeyi en cokda kola ve hamburgeri özledim.tatlilari hic saymiyorummafoldumben
bende yoktu ama tahillilara baslayinca,ekmek makarna gibi bende de basladi o sorun.kabak cekirdegi iyi geliyor.bagirsak calistiriyor.her gün bir avuc yiyiyorum bende.iyide geldi.bendede kabızlık problemi var benneyaptımki
Kabizlik sislik ve kiloda yapiyo ayrica bol bol sivi tuketmek en kolay ve basit yolu bence.
Ayy kilo dedimde dun tartildim 74.5 kilo olmusumm bilmiyorumkismile
57 kilo olan ben tam 17.5 kilo aldimm boshayallersmile
aynen canimmm inanirmisin hayalini bile kuruyorum artik.hakikatten bende hep öyle diyorum,Rabbim kimseyi ac birakmasin,aclikla terbiye etmesin.cok zor ama deger.annelikte bu iste,yemeyip yedirmek,giymeyip giydirmek.biz kendi istedigimiz degil onlarin saglikli beslenecegi gidalari yiyiyoruz.su anda ben sagliki beslenmeye basladigimdan beri kilo alimi durdu zeyhatcim.hatta 1 kilo vermisim.bende bende tatlıları kolaları çok özledim
karnımı şöyle tıka basa kalorili şeylerle doldurup hareket edemeyeceğim günleri bekliyorum
bebekler için herşey değer canım ama allah kimseyi açlıkla terbiye etmesin
Kabizlik sislik ve kiloda yapiyo ayrica bol bol sivi tuketmek en kolay ve basit yolu bence.
Ayy kilo dedimde dun tartildim 74.5 kilo olmusumm bilmiyorumkismile
57 kilo olan ben tam 17.5 kilo aldimm boshayallersmile
Doktorum cok kilo aldiriyo sisiriyo diye 6 inci aydan sonra vitamini falanda kesti vitamin falan kullansan halim ne olurdu kimbilirr laelaelaelaelae
Simdi hamilelik icin hicbi hap vs kullanmiyorum :ecrin_bebek:
aynen canimmm inanirmisin hayalini bile kuruyorum artik.hakikatten bende hep öyle diyorum,Rabbim kimseyi ac birakmasin,aclikla terbiye etmesin.cok zor ama deger.annelikte bu iste,yemeyip yedirmek,giymeyip giydirmek.biz kendi istedigimiz degil onlarin saglikli beslenecegi gidalari yiyiyoruz.su anda ben sagliki beslenmeye basladigimdan beri kilo alimi durdu zeyhatcim.hatta 1 kilo vermisim.
kan hapıdamı kullanmıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?