kızım geç kaldınız ben kaçıyom mavişim de uyandıguclubacismileguclubacismileguclubacismileguclubacismileguclubacismileguclubacismile
sedeffffffffffff aynennnnnnnnnnnnnnn,dökülmeye basladi bunlar anliyacagin biraz daha burdayizanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehir
hoşgeldin fıstık a.s.
nereye kızzzzlmaz:
hoşbuldum canım,tamam ekleyelim birbirimizi,sen de bak teyzesi kızımın cicilerineopuyorumnanaktan
Nereye kiss ben geldim yeniiklava:
tamam canimopuyorumnanaktanhoşgeldin fıstık a.s.
nereye kızzzzlmaz:
hoşbuldum canım,tamam ekleyelim birbirimizi,sen de bak teyzesi kızımın cicilerineopuyorumnanaktan
alatariell babaanniş geldimi sende hoşgeldin:icecream::icecream:
canimmmmmmmmmmmmmmmmmm hosgeldinopuyorumnanaktan.nasilsin iyimisin.kac gündür görüsemedikSlm kislarr ben geldimmmm hihoyyyt
ritimden anliyosun demi hickirdigini,benimkiside öyle yapiyooo,maasallah bu hallerinide cok özliyecegizayy benim oğlan yine hıçkırıyo :) çok tatlııııı
Iyi gec kaldin git hadii :umursamaz:banane geç kaldınız:umursamaz:
canimmmmmmmmmmmmmmmmmm hosgeldinopuyorumnanaktan.nasilsin iyimisin.kac gündür görüsemedik
ritimden anliyosun demi hickirdigini,benimkiside öyle yapiyooo,maasallah bu hallerinide cok özliyecegiz
ben ağustos ayında doğum yapmıştım sıcak bi yerden dolaşamıyodum uyuyamıyordum anaaaam çok kötüydü o zamanlar yaaaaa bi sıcak da doğum yaptım bi de şubat soğundaguclubacismileguclubacismileguclubacismileguclubacismileguclubacismileguclubacismileguclubacismileguclubacismileguclubacismile
zeyhatcim hosgeldinnn canim.nasilsin,iyimisin
baktimm canim hepsi cok güzel maasaallahhhhhhhh,Rabbim iyi günlerde kullanmyai nasip etsin.hoşgeldin fıstık a.s.
nereye kızzzzlmaz:
Slm kislarr ben geldimmmm hihoyyyt
ayyyyy bilirim canimmmm,benim enistede aynisi cok zor oluyor.ay ben dayanamam,ablaminda isine geliyor acikcasi.ablamda aynisini yapiyor.yazik benim esim hic bilmez böyle seyi.ben böyleyken yardim etmeye calisiyor,bunu nasil yapacam,böylemi söylemi,hep sorar.yazik cok bunaldi.hic sevmez kadin isine,hem yapmasini,hem karismasini.Allah yardimcin olsun canim.
evet canım ben onun hıçkırık olduğunu bilmiyodum hatta bi kere sormuştum sizinki ritimli tekme atıyomu diye kaydirigubbakcemile3
ne biliyim ben hıçkırıkmış onlar kuzum kıyamam paralanıyo içerde
zeyhat sana kesinlikle katılıyorum,kasılmalar için kramplar için çok faydalı..
erken doğumu falan da önlediğini söylemişti doktorum..
ayrıca kabızlığı da önlüyor..
az kaldı kızlar,bitecek tüm sıkıntılar..bebişlerimiz gelince hiçbirini hatırlamayacağız:)
hoşgeldin canımmmmmmopuyorumnanaktannasılsın bugun,eren ve mert nasıllar annesi?
benimki de yıllarca yalnız yaşamış,benden iyi temizlik yapıyor vallakaydirigubbakcemile3
esracığım bende bakayım bebişin kıyafetlerine nerden bakıyosunuz
Hosgeldin canimm a.s.kızlar ben geldim nasılsınız
Cok sukur iyiyim canim erenimde mertimde cok iyi teyzesiihoşgeldin canımmmmmmopuyorumnanaktannasılsın bugun,eren ve mert nasıllar annesi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?