2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sedeffffffffffff aynennnnnnnnnnnnnnn,dökülmeye basladi bunlar anliyacagin biraz daha burdayiz

hoşgeldin fıstık a.s.

nereye kızzzzlmaz:

hoşbuldum canım,tamam ekleyelim birbirimizi,sen de bak teyzesi kızımın cicilerineopuyorumnanaktan

Nereye kiss ben geldim yenii klava:

banane geç kaldınız:umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz:

ritimden anliyosun demi hickirdigini,benimkiside öyle yapiyooo,maasallah bu hallerinide cok özliyecegiz

evet canım ben onun hıçkırık olduğunu bilmiyodum hatta bi kere sormuştum sizinki ritimli tekme atıyomu diye kaydirigubbakcemile3
ne biliyim ben hıçkırıkmış onlar kuzum kıyamam paralanıyo içerde

önceden 8 de yatıp 8 de kalkıyordum ah ah nasıl dinleniyordum

Slm kislarr ben geldimmmm hihoyyyt

hoşgeldin canımmmmmmopuyorumnanaktannasılsın bugun,eren ve mert nasıllar annesi?

benimki de yıllarca yalnız yaşamış,benden iyi temizlik yapıyor vallakaydirigubbakcemile3

evet canım ben onun hıçkırık olduğunu bilmiyodum hatta bi kere sormuştum sizinki ritimli tekme atıyomu diye kaydirigubbakcemile3
ne biliyim ben hıçkırıkmış onlar kuzum kıyamam paralanıyo içerde

ay yerim ya onların hıçkırıklarını:asigim:
ama üzülüyorum,dakikalarca pıt pıt yapıyorlar..
kızkardeşim çok üzüldü söyleyince,korkutalım da geçsin diyo :roflol::roflol:

evet canım benim ilk karnım toplanıyordu 16. haftada etraftakiler bebek toplanıyor diyordu ama o kadar küçülk bebeği benim kocaman bir balon gibi hissetmem mantıksızdı birde vajinam bile kasılıp gevşiyordu meğer erken doğum riskim artmış rahim açılmış kese rahim kanalına uzamış magneyum beni çok rahatlattı dr verdiyse sakın ihmal etmeyin

ayrıca kabızlığa birebir kesin çözüm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…