casper sen diasporalmı kullanıyosun ?
canım bende 62 kiloydum.....en son tartıldığımda 73 geldim yaa :sinifsinif:
Valla helal olsun sana canim nasi becerdin kilo vermeyi birak almam dursa yeter ya ohaoldumsmile
canimmm bende 55 dim,71 olmusum.ama gören hic kilo almamissin diyor.sadece göbisim büyüdü,yanlarda yok,hatta diyorlarki göbek erkege yüzüne bakinca kiza benziyor.sen kiz icin pek hazirlik yapma pembelerle doldurma her yerini.diyorlar.bence göbekten falan belli olmuyor.ama insan böyle duyuncada tuhaf oluyor.ki ben ayrintili ultrosona girdim birde biri yanilsa biri yanilmaz herhalde cinsiyet konusunda.bilmiyorumkismileKabizlik sislik ve kiloda yapiyo ayrica bol bol sivi tuketmek en kolay ve basit yolu bence.
Ayy kilo dedimde dun tartildim 74.5 kilo olmusumm bilmiyorumkismile
57 kilo olan ben tam 17.5 kilo aldimm boshayallersmile
Doktorum cok kilo aldiriyo sisiriyo diye 6 inci aydan sonra vitamini falanda kesti vitamin falan kullansan halim ne olurdu kimbilirr laelaelaelaelae
Simdi hamilelik icin hicbi hap vs kullanmiyorum :ecrin_bebek:
Vitamin hapini biraktigimda 70 kilo olmustum zaten.6 ayliktim o zaman.
6 inci aydan bu yana 4 bucuk kilo aldim vitamin cok ama cok sisiriyo bunu birakinca daha iyi anladimm boshayallersmile
aynen canimmm inanirmisin hayalini bile kuruyorum artik.hakikatten bende hep öyle diyorum,Rabbim kimseyi ac birakmasin,aclikla terbiye etmesin.cok zor ama deger.annelikte bu iste,yemeyip yedirmek,giymeyip giydirmek.biz kendi istedigimiz degil onlarin saglikli beslenecegi gidalari yiyiyoruz.su anda ben sagliki beslenmeye basladigimdan beri kilo alimi durdu zeyhatcim.hatta 1 kilo vermisim.
sılacım bende de oldu aynısı,bi ara tartılıyordum 12 kg almış görünüyordum sonra 1 kg gerileri ve bir ay hep aynı kiloda kaldımdelikafadulden
doktorum bu ara yavaşlar dedi..
bir de vitamini günaşırıya indirdi belki ondandır..
kaldı ki iştahım nerdeyse ikiye katlandı,öküz gibi yiyorum kaydirigubbakcemile3
içtiğim su miktarını hergün arttırıyorum onun da faydası olmuş olabilir..
eskiden 3litre içiyordum şimdi 3ü geçiyorum..m.suyu,ayran vs hariç..
canimmm bende 55 dim,71 olmusum.ama gören hic kilo almamissin diyor.sadece göbisim büyüdü,yanlarda yok,hatta diyorlarki göbek erkege yüzüne bakinca kiza benziyor.sen kiz icin pek hazirlik yapma pembelerle doldurma her yerini.diyorlar.bence göbekten falan belli olmuyor.ama insan böyle duyuncada tuhaf oluyor.ki ben ayrintili ultrosona girdim birde biri yanilsa biri yanilmaz herhalde cinsiyet konusunda.bilmiyorumkismile
Canim göbek meselesi vucut yapisina bagli bi olay bence.Benimde ilk oglumda herkes ayni kiz göbegi demisti.Cunki heryanimdan kilo almistim ve genislemistim.canimmm bende 55 dim,71 olmusum.ama gören hic kilo almamissin diyor.sadece göbisim büyüdü,yanlarda yok,hatta diyorlarki göbek erkege yüzüne bakinca kiza benziyor.sen kiz icin pek hazirlik yapma pembelerle doldurma her yerini.diyorlar.bence göbekten falan belli olmuyor.ama insan böyle duyuncada tuhaf oluyor.ki ben ayrintili ultrosona girdim birde biri yanilsa biri yanilmaz herhalde cinsiyet konusunda.bilmiyorumkismile
sılacım bende de oldu aynısı,bi ara tartılıyordum 12 kg almış görünüyordum sonra 1 kg gerileri ve bir ay hep aynı kiloda kaldımdelikafadulden
doktorum bu ara yavaşlar dedi..
bir de vitamini günaşırıya indirdi belki ondandır..
kaldı ki iştahım nerdeyse ikiye katlandı,öküz gibi yiyorum kaydirigubbakcemile3
içtiğim su miktarını hergün arttırıyorum onun da faydası olmuş olabilir..
eskiden 3litre içiyordum şimdi 3ü geçiyorum..m.suyu,ayran vs hariç..
evt canim bu risk var.ama benim normalinde biliyorsun zaten.aclik 70-80 tokluk en fazla 105.belki ilerki yaslarda evt olabilir.ama normalde benim kan sekerim hep düsük.calisirken sekerli sularla kendime geliyordum.beni kimse durduramaz zeyhatcimmmmm cok fenayimmm ben tatlilarimi yiyeyimde doye doye,daha sonra dikkat ederiz.ama doğumdan sonra bu günerin acısını çıkarıp sonra diklkat etmeliyiz dr um eğer dikkat etmezsen doğumdan bir kaç yıl sonra kronik şeker hastasısın dedi hiç kilo almayacaksın ve birazda vereceksin dedi
bende o kadar çok hormon almama rağmen üstüne kortizonlu iğneler artı bünyemde kilo almaya çok müsait sadece 5.5 kilo aldım şimdiye kadar tek avantajı bu canım
bu kadar ilaç muhabbeti üstüne ilaç yazdırmaya gidiyorum kızlar:)))
akşam eşimle giderim diyordum ama hava da güzel,şurdan tıp merkezine gidip yazdırayım..
sonra da doğum yapan bi arkadaşım var ona uğrayım,gerçi çocuğu kocaman oldu 2aydır bi kere gidebildim,ayıp oldu..hem bebiş severimm:))
ay normal bir insan gibi plan yapmak ne güzelmiş,bugun izin veriyorum kendime,doktorum duysa kafamı kırar:)))))))
arabayla gitcem,arkadaşımda da uzanırım böylece yorulmamış olurum..siz söylemeden yazayım:kedi:
çoook öptüm
çok kaynatmayın opuyorumnanaktan
bencede canim.yok bir kac kisi moralimi bozduda hic belli olmaz bir tanidigimiz kiz bekliyordu,erkek geldi bütün yapilan hazirliklar bosuna gitti denilince,bir kac kez söylendi bunlar,insan ister istemez acaba diyor.ama druma güveniyorum bu konuda.neyse tatlim ben cikmak zorundayim biraz uzanicam grs silacimCanim göbek meselesi vucut yapisina bagli bi olay bence.Benimde ilk oglumda herkes ayni kiz göbegi demisti.Cunki heryanimdan kilo almistim ve genislemistim.
Simdiki göbegimse sipsivri bakan erkek dimi diyo.Ilk cocuklarda belli olmuyo vucut yapisiyla ilgili sekil alabiliyo göbek.Ama ikincisiyde rahim ilk seferinde genisledigi icin sekli daha net ve acik oluyo.
eSSen doktoruna guven doktorlarin dedikleri dogrudur boshayallersmile
Esram masallah vitaminler ayranlar iyi besliyon gelinimi aferim sana.Ben hic vitamin almiyom ya bazen korkuyom acaba bisey olurmu diye.
Doktorum almana gerek yok dedi ama icin rahat degil yinede.
Bazende dusunuyorum ulan diyorum anam sanki beni vitaminlemi dogurdu delikafadulden
Hem senin hareketsiz olmana ragmen ve kizinin kilosuna göre iyi canim kilo durumun
evt canim bu risk var.ama benim normalinde biliyorsun zaten.aclik 70-80 tokluk en fazla 105.belki ilerki yaslarda evt olabilir.ama normalde benim kan sekerim hep düsük.calisirken sekerli sularla kendime geliyordum.beni kimse durduramaz zeyhatcimmmmm cok fenayimmm ben tatlilarimi yiyeyimde doye doye,daha sonra dikkat ederiz.
evt konusan cok oluyor,böyle seylere takilmiyorum zaten.tabikii bencede biri yanılsa biri yanılmaz.benimde basenlerim filan yok.yanii 62 kilo iken 73 olmuşum ama benimde sadece göbek çıkıyo.banada iş yerindeki arkadaşlar erkek filan olabilir bir arkadaş var 8 ay boyunca kız sandığı evladı erkekmiş meğerse dediler.walla ben 3 doktora gittim 1 i tam emin konuşmadı kız gibi dedi.diğer ikiside kesin kız dediler.
bende kan hapı kullanıyorum 3 aydır. bu ayda günde 2 taneye çıkardı doktorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?