2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hoşbulduk canım iyiyim sen nasılsın şuı güzel bahar günlerini yataka geçiriyorum aynyım
aynı durumdayız,tatil gözüyle bak canım:)
bak bizim kızlara yatmak zorunda olmadıkları için hergün ev işi yapmak zorunda kalıyorlar,biz yırtıyoruz:))
yatmak zorunda olmasak da yapsaydık diyeceksin ama iyi teselli olmak için öyle düşün:))

kızlar ben geldim nasılsınız
hoşgeldinnn a.s.
baktimm canim hepsi cok güzel maasaallahhhhhhhh,Rabbim iyi günlerde kullanmyai nasip etsin.
amiin canım,çok teşekkürler,allahım kat kat güzellerini sizin kuzularınıza nasip etsinolumunekankayizsmile
esraa canım bende bakayım nerden bakıyosunuz
ekle beni o zaman profilimde görürsün canım

hoşbulduk ta nasıl ekleyeceğim nerden

bebeklerin hıçkırması çok sağlıklıymış nefes emme ve yutma egzersizleri yapıyorlarmış tabi beceremediklerinden hıçkırık tutuyor ama garipler öğreniyor

magnezyumu ihmal etme çok önemli bir ilaç

benimde sol kasığımda oluyor ama yatınca geçiyor hareket bile edemiyorum girince

yalanci olabilir yada kramp.ama bence ara drunu canim.icin rahat olsun

magnezyum çok iyide içe içe tiksindim iyice doktordan hapını istemiştim tozu daha faydalı bunu içmeye devam et dedi ama ne yapayım öyle böyle içecem genede bırakmayayım

evet canım ben onun hıçkırık olduğunu bilmiyodum hatta bi kere sormuştum sizinki ritimli tekme atıyomu diye kaydirigubbakcemile3
ne biliyim ben hıçkırıkmış onlar kuzum kıyamam paralanıyo içerde
ayyyy canimm ya,benimkiside dün öyleydi.yavrummm ya,yerleride iyice daraldi,sorma canim benimde icim parcalaniyor,bunlari düsündükce.kendine yer yapiyor yavrum ama gidecek yeri yok kuzumun:ecrin_bebek:

yat dinlen hayatım,allahın izniyle bişi olmaz,kesin şartla kendini zamanında doğacak diye,malum herşey beyinde..
magnezyum hakkaten mucize gibi,ben doğuştan kabızdım ama şu magnezum sayesinde kabızlık nedir unuttum delikafaduldendelikafadulden
Hosgeldin canimm a.s.

Cok sukur iyiyim canim erenimde mertimde cok iyi teyzesii
Ayrica zeynebimin odasina bayildik erenle ikimiz iyi gunlerde kullanin canimm olumunekankayizsmile
maşallah hepinize
odamızı beğenmenize çok sevindik olumunekankayizsmile
daha eksiklerimiz var ama teyzeleri görsün istedik:)
hele kayınvalidemiz ve damadımız beğendiyse daha ne isteriz zemuszemus
yerimiz çok,sizi de bekleriz evimize:)

hoşbulduk ta nasıl ekleyeceğim nerden
canım dur ekliyorum seni

magnezyum çok iyide içe içe tiksindim iyice doktordan hapını istemiştim tozu daha faydalı bunu içmeye devam et dedi ama ne yapayım öyle böyle içecem genede bırakmayayım

ben solgarın magnezyumunu içiyordum hapşeklindeydi ama diasporalın daha çok faydasını gördüm

meyve suyunu falana karıştırıp içrbilirsin prespektüsünde yazıyordu

ayyyy bende severek iciyorum magnezyumu.ben tablet olarak aliyorum.almamdan 5-10 dkka sonra,nasil uyudugumu anlayamiyorum.bazen uyumamak icinde gec aliyorum acikcasi.

tamam canım bekliyorum

bebeklerin hıçkırması çok sağlıklıymış nefes emme ve yutma egzersizleri yapıyorlarmış tabi beceremediklerinden hıçkırık tutuyor ama garipler öğreniyor

ayyyy yerim ben o bebişleri. benimkinide günde mutlaka tutuyo hatta genelde gece yatarken oluyo içim gidiyo ama bişi yapamıyoruz

canım derdin bu olsun hemen çözümü söyleyeyim,ben de tiksiniyordum suyla hazırlayınca,meyve suyuna karıştır o zman tadını almıyorsun hiç..
içinde de yazıyor zaten,meyve suyu ya da çaya karıştırabilirsiniz diye
esraacım herşey çok güzel muntazam ve itinalı olmuş...iyi günlerde sağlıkla kullansın bebiş
ay canım,çok mutlu oluyorum böyle güzel sözler duyunca,çok teşekkürlerolumunekankayizsmile

ben solgarın magnezyumunu içiyordum hapşeklindeydi ama diasporalın daha çok faydasını gördüm

meyve suyunu falana karıştırıp içrbilirsin prespektüsünde yazıyordu

bende baştan beri diasporal kullanıyorum.ama içerkenki o kokusu beni öldürüyo.sanki metalimsi bi koku .:sinifsinif: artık burnumu kapatıp zorla içiyorum napiym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…