2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hımm olabilir yerimseniben

yesica kaçtı onu gören blacksiyada kaçtı bu durumda bende kaçıyom kimse yok sende çalışıyon akannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

ben geldim,aklım burda kalmıştı neler kaçırdım diye ama bişi kaçırmamışım zemuszemus
ilacımı yazdırdım,arkadaşımın bebeğini de gördüm..hiç durmadan ağlıyordu,biraz tırstım doğrusu eyvahedigeldismile
kızımı tembihlemeye başladım sakın sen böyle olma diyesempatiksalakcinni

kk yönetiminden talepte bulunalım,topiğe yeni mesaj yazılınca sesli uyarı gelsin,ne bileyim titreşim olsun sempatiksalakcinni

çok güzel fikirdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

hem türk malı hem ezel var,burası sinek avlar bugundelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

geldim de ben baktıgım da bir misafir vardı baska kimse yoktu ki

sonra bir daha girdim ama bilg. basında değildim annem geldi hemen kalktım bilg. acık kalmısss

aaaaaaa iyi rapor verdim ama demi :)))))

ben iyiyim kızlar umarım sizlerde iyisinizdirr..

birazdan öıkıcam yine ama geri gelicem

kıııııız boşver yaaa bana hesap verür gübükaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızımın ütüleri var bi cesaret ütüleyip gelicem halı almıs ananesi kızıma onu halletmem lazım iyi kötü bir sileyim tozdur..

ufak bir şy zaten
offffff bir de kaldırabilsem kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…