2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızımın ütüleri var bi cesaret ütüleyip gelicem halı almıs ananesi kızıma onu halletmem lazım iyi kötü bir sileyim tozdur..

ufak bir şy zaten
offffff bir de kaldırabilsem kendimi

haaaaaaaaaa iyi zaman kolay gelsinyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimseniben

slm kızlar ütüye şimdiden başladınız mı ??ben hala yıkamadım aldıklarımı.

kıyamam talarcım yat sen bana bakma latife yapıyorum..

esraaaaaaa hoş geldiiiinnnn

Meliscim ben şimdiden bitireyim o işleride ileride zor olur diye düşünüyorum o yüzden..

slm kızlar ütüye şimdiden başladınız mı ??ben hala yıkamadım aldıklarımı.

selam canım..
bizim çoktan bitti yıkama-ütüleme işi..
son parti kuruyor şuan, o da örgüler zaten,ütülük bişi değil:)
sakın azımsama derim,yıkayıp ütülemek zaman alıyor..ki kıyafetleri kız kardeşim halletmişti ona rağmen yığınla iş yaptım:)
odasına giren herşeyi yıkadım desem yeridirsempatiksalakcinni

ben son ay yıkarım diye düşünüyordum.şimdilik 0-3 aylık olanları yıkıcam.diğerlerini nasılsa giymicek hemen.

kızlar tulum ve takım olarak 0-3 ay için neler aldınız kaçar tane? benim 2.bebeğim fakat oğlum 12 yaşında unutmuşum artık herşeyi neyi ne kadar aldığımı hem eskiden bu kadar temkinli değildik :)) doğmadan odalar yapılmaz dı mesela..şimdiki bebekler çok şanslı

kıyamam talarcım yat sen bana bakma latife yapıyorum..

esraaaaaaa hoş geldiiiinnnn

Meliscim ben şimdiden bitireyim o işleride ileride zor olur diye düşünüyorum o yüzden..

opuyorumnanaktan hoşbuldum canımmm
okudum demin gene halı falan silme planı yapıyordun,bi gün de boş otur be hayatım:))
gerçi iş yapmazsan da kocana sarıyorsun :roflol:

esracım ben geldiiimmopuyorumnanaktan herkese slma.s.

betülüm hoşgeldinn :1hug:

bu arada blackcim, betül de izmirli,böylece bir izmirli daha katıldı aramızaalkisalkisalkis

esracım ben geldiiimmopuyorumnanaktan herkese slma.s.

hoş geldinn

ben elime ne geldiyse aldım dersem yeridir hatta baya bir almısım içlerinden 3 yas bile çıktı yani tamamen şuursuzca yapılan bir alış verişti bizimki..

biz agırlık atlet gibi kısa kollu cıt cıtlı bodylerden aldık malum yaza denk geliyor..
bir de fazla almamak lazımmıs cok hediye geliyormus kiiyafet

bir arkadasım alma artık bana gelenleri koycak yer bulamıyorum dedi ki doğruymus komsum da 1 poset kıyafet getirdi..

betülüm hoşgeldinn :1hug:

bu arada blackcim, betül de izmirli,böylece bir izmirli daha katıldı aramızaalkisalkisalkis[/QUOTE]

hoşbuldum canım benimolumunekankayizsmile esracım geçmişe baktımda zeynep lal in odası çok güzel olmuş canım ii günlerde kullanın prensesin sağlıklı mutlu uyusun içinde

ben son ay yıkarım diye düşünüyordum.şimdilik 0-3 aylık olanları yıkıcam.diğerlerini nasılsa giymicek hemen.

canım sona bırakırsan zor olabilir ama sen bilirsin tabi..hem senin ikinciymiş,biz acemiyiz:) ben seneye giyebileceği şeyleri bile yıkadım,mis gibi kokunca çok hoşuma gidiyor:)

kıyafet için tulum yerine takım almak cazip geldi bana çünkü kusarsa ya da çiş falan yaparsa tek parçayı değiştirmek daha kolay,tulum olsa komple değiştirmek gerekir..
sayısı da bizim ihtiyaç anlayışımıza göre belirleniyor galiba:)))
12 yaşındaki çocuğun kardeşinin şansını görünce erken doğmuşum diye hayıflanacak kesin:)))

[/QUOTE]

hoşbuldum canım benimolumunekankayizsmile esracım geçmişe baktımda zeynep lal in odası çok güzel olmuş canım ii günlerde kullanın prensesin sağlıklı mutlu uyusun içinde[/QUOTE]

ayy betül teyzemiz de beğenmişşşhihoyyyt
çook teşekkür ederiz canımm,inşallah olumunekankayizsmile

sen nasılsın? ne var ne yok?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…