2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım topik açmışsın doğum fotoğrafçısıyla ilgili..bende geçen muayenede tolga beyin orda bi fotoğrafçıyla karşılaştım melek çelik diye kartını verdi gerçi ben başka birine yaptırıcam ama istersen onunda numarasını verebilirim..

canım çok uzun zaman geçti aradan e ilk bebek anne, kayınvalide yardım edince sana pek bişey kalmıyor:) kıyafet olarak ben oğlumu zıbın ve takım tarzı şeylerle büyüttüm ilk aylardn da fakat ister istemez beli acılıyor.yeğenimde hep tulum kullandık çok memnun kaldık.kuzenlerim de aynı şeyi savunuyor tulum al illa diye o bakımdan ben 0-3 ay için 6 tulum bi takım aldım hediyede gelir.çıtçıtlı badiler de var bir sürü duruma göre devam edicem.kız bebeklerede elbise almayın diyorlar kız anneleri 1 yaşa kadar giydirilmiyor diyen de cok :) tabi herkesin görüşü farklı.ay çokmu yazdım kızlar :))

hoşbuldum canım benimolumunekankayizsmile esracım geçmişe baktımda zeynep lal in odası çok güzel olmuş canım ii günlerde kullanın prensesin sağlıklı mutlu uyusun içinde[/QUOTE]

ayy betül teyzemiz de beğenmişşşhihoyyyt
çook teşekkür ederiz canımm,inşallah olumunekankayizsmile

sen nasılsın? ne var ne yok?[/QUOTE]

canım benim iim bende işte hazırlıklara devam:CüvCüv: işim bitmio valla bi türlü..yoruluorum ama olsun oğluşum için değer perdeyi ii akıl etmişsin bu arada ya rustiğe takılan kısımları iptal edip takmışsın düğmeleri iide olmuş.. ben anneme oraları iptal etmeden taktırdım ama seninki daha ii durmuşhihoyyyt

canım benim iim bende işte hazırlıklara devam:CüvCüv: işim bitmio valla bi türlü..yoruluorum ama olsun oğluşum için değer perdeyi ii akıl etmişsin bu arada ya rustiğe takılan kısımları iptal edip takmışsın düğmeleri iide olmuş.. ben anneme oraları iptal etmeden taktırdım ama seninki daha ii durmuşhihoyyyt[/QUOTE]

fotoğrafçı konusu tamamdır canım,elçin hanımla tanıştıktan sonra tamam dedim bu iş:)
nasıl pozitif anlatamam..aklıma geldikçe heyecan basıyor..
ben acaip detaycıyım ve elçin hanım da hiç usanmadan cevap veriyor:))
bence bi tanış eğer fotoğrafçı düşünüyorsan..bi mail atınca sana detaylı bilgilendirme maili atıyor..

perdeleri de beğenmene sevindim,epey uğraştırdı o rustik çıkıntıları:)))
bizim işler bitti gibi,herşeyi kızkardeşimle eşim yaptı sayılır,ben detaylarla ilgilendim yoruldum,hepsini yapsam nolurdu bilmemsempatiksalakcinni
oğluşunun ismiyle ilgili bi gelişme var mı? kesinleşti mi?

evt sürekli yeniliyosun ben f5 e basıorum yenilio

esracım malesef hala oğluşumun ismine karar vermiş değiliz ya çıldırıcam sabah akşam düşünüorummafoldumben benan la berktuğ yada bertuğ arasında gidip geliorum sen kesin benan mı diosun?kafamçokkarıştı

Slm fistik anneler ve annelerin göbislerindeki fistik bebislerr sila teyzeniz geldii eren kardesinizle beraberr

Canim bence benan ismi biraz kiz ismine kaciyorbilmiyorumkismile
Berktug erkek ismi icin daha guzel bencee gamyoncuiremsu

valla son mailimde yazdım ya ben sert isim seviyorum..
benan da hem manidar bir birleşim hem de diğer isimlere göre sert..
bir de berk içeren isimlerden çok koyuldu son zamanlarda,sınıfında 5 tane berkcan,berke,berk falan olacak zaten..
önemli olan senin içine sinmesi..

selam kızlar nasılsınız bende oyun oynamaktan anca yazdıklarnızı okuyorum.

Hosgeldin canim ne oyunu oynuyosun kiz bakimm zemuszemus
Gecen esim bana diyo playstainda istedigin oyun varsa yukleyelim oynarsin bende dedim oyuna gerek yok benim oyuncak geliyo 1 ay sonra onla gece gunduz bol bol oynarim nasilsa kaydirigubbakcemile

merhaba bende ankara dayım. dogum fotografcısı ile ne kadara anlastınız.bizim bir arkadas 600 tl ye cektirmiş de.
bu arada sizde benim gibi izmirli olupta ankara da ikamet edenlerdensiniz herhalde :))

ben 101 oynuyorum yaaa sapık oldum artık lülülülülülü ama dogru sölüyorsun 1 1.5 ay sonra bebişlerle oynucaz fırsatımız olmucak o yuzden kendimi oyuna verdimmm

Slm fistik anneler ve annelerin göbislerindeki fistik bebislerr sila teyzeniz geldii eren kardesinizle beraberr

ewt canım ya benan unisex bi isim o yüzden bende kararsız kaldım hatta başına babamın ismini eklemeyi düşündüm ayırt edilsin diye behiç benan olarak ama bilmiorum ya önerin için tşk..

selam canım,ne oynuyorsun kız bu kadar?

hoşgeldinizzz,sefalar getirdiniz a.s.

mertimizi uyuttun gibi bir geliş oldu,yanılıyor myum?:))

ben oyumu benandan yana kullandım,anne ve babasının isimlerinin birleşimi..bzimkinden bişi olmuyor ondan böyle anlamlı isimler çıkınca hoşuma gidiyor:)

esracım bu arada bebişinin odası süper olmus.iyi günlerde kullansın bebişinnn

çook teşekkürler berrak teyzesi,daha da güzelleri sizin olsun inşallah:1hug:

ben 101 oynuyorum yaaa sapık oldum artık lülülülülülü ama dogru sölüyorsun 1 1.5 ay sonra bebişlerle oynucaz fırsatımız olmucak o yuzden kendimi oyuna verdimmm

Bende cok severim 101 oynamayi arada bende takiliyomm ama dedigin gibi bi dadandinmida insan devamli oynamak istiyosositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…