canım sona bırakırsan zor olabilir ama sen bilirsin tabi..hem senin ikinciymiş,biz acemiyiz:) ben seneye giyebileceği şeyleri bile yıkadım,mis gibi kokunca çok hoşuma gidiyor:)
kıyafet için tulum yerine takım almak cazip geldi bana çünkü kusarsa ya da çiş falan yaparsa tek parçayı değiştirmek daha kolay,tulum olsa komple değiştirmek gerekir..
sayısı da bizim ihtiyaç anlayışımıza göre belirleniyor galiba:)))
12 yaşındaki çocuğun kardeşinin şansını görünce erken doğmuşum diye hayıflanacak kesin:)))
canım topik açmışsın doğum fotoğrafçısıyla ilgili..bende geçen muayenede tolga beyin orda bi fotoğrafçıyla karşılaştım melek çelik diye kartını verdi gerçi ben başka birine yaptırıcam ama istersen onunda numarasını verebilirim..[/QUOTE
ben burayı çözemedim henüz:) sürekli yenilemek mi gerekio sayfayı?
evt sürekli yeniliyosun ben f5 e basıorum yenilio
esracım malesef hala oğluşumun ismine karar vermiş değiliz ya çıldırıcam sabah akşam düşünüorummafoldumben benan la berktuğ yada bertuğ arasında gidip geliorum sen kesin benan mı diosun?kafamçokkarıştı
esracım malesef hala oğluşumun ismine karar vermiş değiliz ya çıldırıcam sabah akşam düşünüorummafoldumben benan la berktuğ yada bertuğ arasında gidip geliorum sen kesin benan mı diosun?kafamçokkarıştı
selam kızlar nasılsınız bende oyun oynamaktan anca yazdıklarnızı okuyorum.
canım topik açmışsın doğum fotoğrafçısıyla ilgili..bende geçen muayenede tolga beyin orda bi fotoğrafçıyla karşılaştım melek çelik diye kartını verdi gerçi ben başka birine yaptırıcam ama istersen onunda numarasını verebilirim..
Hosgeldin canim ne oyunu oynuyosun kiz bakimm zemuszemus
Gecen esim bana diyo playstainda istedigin oyun varsa yukleyelim oynarsin bende dedim oyuna gerek yok benim oyuncak geliyo 1 ay sonra onla gece gunduz bol bol oynarim nasilsa kaydirigubbakcemile
Slm fistik anneler ve annelerin göbislerindeki fistik bebislerr sila teyzeniz geldii eren kardesinizle beraberr
Canim bence benan ismi biraz kiz ismine kaciyorbilmiyorumkismile
Berktug erkek ismi icin daha guzel bencee gamyoncuiremsu
selam canım,ne oynuyorsun kız bu kadar?selam kızlar nasılsınız bende oyun oynamaktan anca yazdıklarnızı okuyorum.
Slm fistik anneler ve annelerin göbislerindeki fistik bebislerr sila teyzeniz geldii eren kardesinizle beraberr
Canim bence benan ismi biraz kiz ismine kaciyorbilmiyorumkismile
Berktug erkek ismi icin daha guzel bencee gamyoncuiremsu
esracım bu arada bebişinin odası süper olmus.iyi günlerde kullansın bebişinnn
selam kızlar nasılsınız bende oyun oynamaktan anca yazdıklarnızı okuyorum.
ben 101 oynuyorum yaaa sapık oldum artık lülülülülülü ama dogru sölüyorsun 1 1.5 ay sonra bebişlerle oynucaz fırsatımız olmucak o yuzden kendimi oyuna verdimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?