merhaba bende ankara dayım. dogum fotografcısı ile ne kadara anlastınız.bizim bir arkadas 600 tl ye cektirmiş de.
bu arada sizde benim gibi izmirli olupta ankara da ikamet edenlerdensiniz herhalde :))
selam canım,ne oynuyorsun kız bu kadar?
hoşgeldinizzz,sefalar getirdiniz a.s.
mertimizi uyuttun gibi bir geliş oldu,yanılıyor myum?:))
ben oyumu benandan yana kullandım,anne ve babasının isimlerinin birleşimi..bzimkinden bişi olmuyor ondan böyle anlamlı isimler çıkınca hoşuma gidiyor:)
çook teşekkürler berrak teyzesi,daha da güzelleri sizin olsun inşallah:1hug:
Benan anlam olarak baktim parmakla gösterilcek kadar guzel yaziyo yani anlam olarakta kiza yakisir bi isim canim bence yaa boshayallersmileewt canım ya benan unisex bi isim o yüzden bende kararsız kaldım hatta başına babamın ismini eklemeyi düşündüm ayırt edilsin diye behiç benan olarak ama bilmiorum ya önerin için tşk..
hoşgeldinizzz,sefalar getirdiniz a.s.
mertimizi uyuttun gibi bir geliş oldu,yanılıyor myum?:))
ben oyumu benandan yana kullandım,anne ve babasının isimlerinin birleşimi..bzimkinden bişi olmuyor ondan böyle anlamlı isimler çıkınca hoşuma gidiyor:)
selam kızlarrr ben geri geldimmmm
isim konusu tam bir felaket oldu bizde kararsızıs
Benan ismini çok severim bennnnnn
bir de Benerrrr
eşiinin görevi gereği siz sık sık yer değiştiriyorsunuz sanırım canım,yerinde olsam hiç oda yapmazdım:)) koca ev yetmiyor bi de bebek odası topla yerleştir iişi çıkmasın:))tesekkür ederim. ama biz henüz bebek odası yapamayacagız.bu sene tayinciyiz.doguya gidicez.mayısın 15 inden sonra acıklanacak tayin yerimiz ..eylülde esyaları yollayacagız yollamadan burdan alıp göndericem insallah.esracım sen nerden ve ne kadara aldın bebişin odasını :???
bir de Benerrrr
gel hemşo,hoşgeldin:))merhaba kızlar iyi akşamlar
canım eşim asker demiştinesracım 6 yıldır ankara daydık.eşim subay.doguya gidcez oyüzden ama heveslendim yapıcam yaa
gel hemşo,hoşgeldin:))
canım eşim asker demiştin
ondan dedim ya sık yer değiştiriyorsunuz diye:)
kuzucuğuna oda yapmak en doğal hakkın canım..koca ev taşınıyor da onun üç parça eşyası mı zor gelecek, dimi:))
allah içine sindirsin,gönlüne göre olsun inşallah
Slm canim hosgeldinn a.s.
:)))))))))))))
Nasi kararsizsin kiss asel ismi cok guzel kafani karistircak bi isim degilki.
Bence super bi isim asel anlamida bi okadar guzel tabi vazgecme asel isminden derimmbayanssulusmile
merhaba kızlar iyi akşamlar
eşiinin görevi gereği siz sık sık yer değiştiriyorsunuz sanırım canım,yerinde olsam hiç oda yapmazdım:)) koca ev yetmiyor bi de bebek odası topla yerleştir iişi çıkmasın:))
bi beşik işinizi görür şimdilik..
biz özelcan bebeden aldık canım,uyku seti perdesi,cibinliği ve tavan lambasıyla birlikte 2000lira tuttu.
bencede esraca.. :))))
kızlar kuzenım aradı 25 dk konustuk sağ olsun neler kacırdımmmmmmmm
aa niye hayatım,asel çok güzel isim..
sağol hayatım.amin insallah genelde lojmanlar geniş oluyor burası hariç. bakalım öbür ay belli olacak ben evlenipte izmir gibi yerden hakkari şemdinliye gelin gittim.ötesi yok :))
walla asker eslerine pek bi bayılıyorum eşimin 7 sülale asker hakim annemim dayısı emekli tuğgeneral ohh ne güzel imkanlarınız var canım ya
bi benimki fos cıkmıs koskoca sulaleden
askerlerin forsu eskidendi.inan artık eşimin subay oldugunu sölerken utanıyorum.çekinerek sölüyorum.malum askerler yerlerde geziyor :)))
Benan anlam olarak baktim parmakla gösterilcek kadar guzel yaziyo yani anlam olarakta kiza yakisir bi isim canim bence yaa boshayallersmile
Ama bertug cok guzel anlam olarakta söylemek acisindanda
Bertug = Engel tanımayan, güçlükleri aşan
Tam erkek ismi bencee :lepi:
Hosbulduk canim.Hehe evet mertimiz uyudu bizde topigimize kostuk geldik hemen erenimle.
Yaww canim isim birlesimi falan olabilir tamam ama bu cocukla ilerde dalga gecerlerse kiz ismi gibi adin var diye anlami cok onemli unutma bunudaboshayallersmile
sağol hayatım.amin insallah genelde lojmanlar geniş oluyor burası hariç. bakalım öbür ay belli olacak ben evlenipte izmir gibi yerden hakkari şemdinliye gelin gittim.ötesi yok :))
askerlerin forsu eskidendi.inan artık eşimin subay oldugunu sölerken utanıyorum.çekinerek sölüyorum.malum askerler yerlerde geziyor :)))
ankarada yaşayan izmirli haziran anneleri diye topik açsam epey uğrayanı olacak galiba :roflol::roflol:
Olur mu canım ya gurur duy bence hatta kesinlikle duymalısınız
Ne olursa olsun bazılarının boş karalama cabasına ragmen bizim askerimiz dünyanın en kıymetli, en asil askeridir.. Rütbesi ne olursa olsun ayyıldızımı bizi koruyan askerlerin önünde saygıyla eğilirim ben..
turkbayragiturkbayragiturkbayragi
bir de Benerrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?