2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba bende ankara dayım. dogum fotografcısı ile ne kadara anlastınız.bizim bir arkadas 600 tl ye cektirmiş de.
bu arada sizde benim gibi izmirli olupta ankara da ikamet edenlerdensiniz herhalde :))

ankarada yaşayan izmirli haziran anneleri diye topik açsam epey uğrayanı olacak galiba :roflol::roflol:

tesekkür ederim. ama biz henüz bebek odası yapamayacagız.bu sene tayinciyiz.doguya gidicez.mayısın 15 inden sonra acıklanacak tayin yerimiz ..eylülde esyaları yollayacagız yollamadan burdan alıp göndericem insallah.esracım sen nerden ve ne kadara aldın bebişin odasını :???

selam kızlarrr ben geri geldimmmm

isim konusu tam bir felaket oldu bizde kararsızıs

Benan ismini çok severim bennnnnn

bir de Benerrrr

ewt canım ya benan unisex bi isim o yüzden bende kararsız kaldım hatta başına babamın ismini eklemeyi düşündüm ayırt edilsin diye behiç benan olarak ama bilmiorum ya önerin için tşk..
Benan anlam olarak baktim parmakla gösterilcek kadar guzel yaziyo yani anlam olarakta kiza yakisir bi isim canim bence yaa boshayallersmile
Ama bertug cok guzel anlam olarakta söylemek acisindanda
Bertug = Engel tanımayan, güçlükleri aşan
Tam erkek ismi bencee :lepi:

Hosbulduk canim.Hehe evet mertimiz uyudu bizde topigimize kostuk geldik hemen erenimle.
Yaww canim isim birlesimi falan olabilir tamam ama bu cocukla ilerde dalga gecerlerse kiz ismi gibi adin var diye anlami cok onemli unutma bunudaboshayallersmile

bir de Benerrrr

Slm canim hosgeldinn a.s.

Nasi kararsizsin kiss asel ismi cok guzel kafani karistircak bi isim degilki.
Bence super bi isim asel anlamida bi okadar guzel tabi vazgecme asel isminden derimmbayanssulusmile

eşiinin görevi gereği siz sık sık yer değiştiriyorsunuz sanırım canım,yerinde olsam hiç oda yapmazdım:)) koca ev yetmiyor bi de bebek odası topla yerleştir iişi çıkmasın:))
bi beşik işinizi görür şimdilik..
biz özelcan bebeden aldık canım,uyku seti perdesi,cibinliği ve tavan lambasıyla birlikte 2000lira tuttu.

bir de Benerrrr

aa niye hayatım,asel çok güzel isim..

merhaba kızlar iyi akşamlar
gel hemşo,hoşgeldin:))
esracım 6 yıldır ankara daydık.eşim subay.doguya gidcez oyüzden ama heveslendim yapıcam yaa
canım eşim asker demiştin
ondan dedim ya sık yer değiştiriyorsunuz diye:)
kuzucuğuna oda yapmak en doğal hakkın canım..koca ev taşınıyor da onun üç parça eşyası mı zor gelecek, dimi:))
allah içine sindirsin,gönlüne göre olsun inşallah

sağol hayatım.amin insallah genelde lojmanlar geniş oluyor burası hariç. bakalım öbür ay belli olacak ben evlenipte izmir gibi yerden hakkari şemdinliye gelin gittim.ötesi yok :))

Slm canim hosgeldinn a.s.

:)))))))))))))

Nasi kararsizsin kiss asel ismi cok guzel kafani karistircak bi isim degilki.
Bence super bi isim asel anlamida bi okadar guzel tabi vazgecme asel isminden derimmbayanssulusmile

ya güzel canımda ne bilelim kafamız karısıyor bazennn

merhaba kızlar iyi akşamlar

iyi akşamlar canımmm

sağol hayatım.amin insallah genelde lojmanlar geniş oluyor burası hariç. bakalım öbür ay belli olacak ben evlenipte izmir gibi yerden hakkari şemdinliye gelin gittim.ötesi yok :))

walla asker eslerine pek bi bayılıyorum eşimin 7 sülale asker hakim annemim dayısı emekli tuğgeneral ohh ne güzel imkanlarınız var canım ya

bi benimki fos cıkmıs koskoca sulaleden

walla asker eslerine pek bi bayılıyorum eşimin 7 sülale asker hakim annemim dayısı emekli tuğgeneral ohh ne güzel imkanlarınız var canım ya

bi benimki fos cıkmıs koskoca sulaleden

askerlerin forsu eskidendi.inan artık eşimin subay oldugunu sölerken utanıyorum.çekinerek sölüyorum.malum askerler yerlerde geziyor :)))

askerlerin forsu eskidendi.inan artık eşimin subay oldugunu sölerken utanıyorum.çekinerek sölüyorum.malum askerler yerlerde geziyor :)))

Olur mu canım ya gurur duy bence hatta kesinlikle duymalısınız

Ne olursa olsun bazılarının boş karalama cabasına ragmen bizim askerimiz dünyanın en kıymetli, en asil askeridir.. Rütbesi ne olursa olsun ayyıldızımı bizi koruyan askerlerin önünde saygıyla eğilirim ben..

turkbayragiturkbayragiturkbayragi

ewt ya bende ondan korkuorum unisex isim riskli gerçekten yada başına babamın ismini koyup ayırt edilmesini sağlayabilirim behiç benan olarak? ama bertuğ risksiz dediğin doğru uff ne zormuş ya:uhm:

ay izmirden şemdinliye,çok zor olmuştur eminim..
eşinin asker olduğunu göğsünü gere gere söyle canım,askere el uzatanların elleri kırılacak,az kaldı
tayin için de şansınız bol olsun..seçenekler nereler? şemdinli faslı bittiğine göre daha kötüsü olmaz herhalde:))

Huhu kislar ekran karsisinda uyudunuzmu yoksa 1 saattir 1 sayfa ilerleyemedik laelaelaelaelae

haklısın hayatım da herkes senin gibi düşünmüyor o yüzden diyorum.yoksa bende askerleri cok seviyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…