2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bende kizim biraz buyudukten sonra kismet olursa calismayi dusunuyorum canim,
o zamana kadar doya doya onunla vakit gecirmek istiyorum, hakkimizda hayirlisi canim.

bi çalışmaya başlayınca artık rutine binecek saatlerimiz kısıtlanacak
şuan çalışmıyor olmamız maddi açıdan kötü olsada bi yandanda şansımız
işe istediğimiz zaman başlayabiliriz
aynen canım hayırlısı tabi

ben daha yıkama işine başlamadım ya:(((((((((Biran önce başlamalıyım.Başka kım var acaba yıkayanlardan arkadaşlar.doğum çantalarıızda hazırmı?

Bebegin cantasina konulacaklar hazir sayilir da benimkileri henuz almadim.
Haha dusunuyorum da yarim dogum yapsam ne olur acaba. kaydirigubbakcemile3
Kismet olursa rapunzel ile bu hafta carsiya cikacagiz kendi eksiklerimizi almaya.

Bebişleri bırakıp işe başlamak gerçekten çok zor olucak. Şimdi yanımızda getirip götürüyoruz. kaydirigubbakcemile3 Napalım sağlıklı ve iyi olsunlar da sonuçta artık onlar için yaşıyoruz. Onların geleceği için çalışıyoruz. Babaları da düşünsenize kızlar biz yine az yada çok bir süre onlarlayız. Ama kocişlere yazık onlar akşamları birkaç saat görebilecekler. Benim kociş doğumda senelik iznini alıcak ama sonra nasıl kızımdan ayrılıp işe gideim diye şimdiden üzülüyor gamyoncuiremsu

ben daha yıkama işine başlamadım ya:(((((((((Biran önce başlamalıyım.Başka kım var acaba yıkayanlardan arkadaşlar.doğum çantalarıızda hazırmı?

ben hastanede giyeceklerimizi yıkadım ütüledim ama hala eksiklerim var yarısı hazır çantamın yarısı değil

Bebegin cantasina konulacaklar hazir sayilir da benimkileri henuz almadim.
Haha dusunuyorum da yarim dogum yapsam ne olur acaba. kaydirigubbakcemile3
Kismet olursa rapunzel ile bu hafta carsiya cikacagiz kendi eksiklerimizi almaya.

ayy allah korusun hayırlı zamanda gelirler inşallah
en kötü hastane önlüğüyle kalırsın ortada :roflol:
bi de bu hafta kesin bitir bence alışverişini
ben son alışverişimi geçen hafta yaptım herşey bitti
artık benim adım atacak halim kalmadı
bundan sonrası temizlik, odayı düzenleme falan

kızlar yıkama-ütüleme ve yerleştirme işini bitirmiş biri olarak söyleyebilirim,bütün ev bebek kokuyor:))
şimdiden havaya girdik:)))
dalin sıvıyı şiddetle tavsiye ediyorum,hem yumuşacık hem de miss gibi yapıyor..

kıyamam ya...evet nasıl bırakıp işe başlıcaz.Çok zorlancaz ama haklısın onların geleceği için herşey.Çok hak veriyorum sana tatlım.

Bizde yıkama ütüleme işlemi bitti annem sağolsun her aldığını yıkadı ütüledi kaldırdik bebişin dolabına bir de hastane çantamızı bitirsek tamam olacak herşey. Pijama, çamaşır, gecelik, ne lazımsa aldım bebişin hastane çıkışarı felan hepsi tamam bir bavula yerleştiricem artık onu da hallettimmi tamamdır inşallah bu arada doğum yapan arkadaşlar özellikle hasta bezi alın dediler bana pedlerden çok daha rahat ve kullanışlı oluyormuş. Siz ne aldınız yada alıcaksınız

ayy benim salonda heryer bebek kıyfeti dolu kurusunlar diye serdim
dediğin gibi mis gibi kokuyorlar
bende dalin sıvı kullandım
bide böyle asmışım küçücük küçücük
iyice tuhaf oluyor insan

Canim babalar bizim kadar ozleyecek mi acaba merak ediyorum.
Anne yuregi ne de olsa farkli, sanirim babalar bizim kadar da duyarli olmazlar. alsanaalsanasmile

bende dalının yumuşatıcısı ve detarjanını aldım tatlım ama daha işlerden fırsat bulamadım ne yazıkki.çok haklılısın bebiş kokmaya başlamıştır şimdi ne güzel.Ben bı ara elde yıamayı düşünüyodum ama abarttığımın farkına vardım.Bıde benım makınada bebek gıysısı dıye bı program var orda yıkıcam.Siz kaç derecede yıkadınız?:ecrin_bebek:

çok haklısın canım, bide onlar doğumdan sonr daha bi hissedecekler baba olduklarını
şimdi hala davulun sesi uzaktan hoş geliyor
benim eşimde geçen senelerden birikmiş izinlerini kullanacak, inşallah sorun çıkmazsa 1 aya yakın doğumdan sonra benimle olacak
bi alışsınlar dediğin gibi ayrılmak zor gelecek

ayy benim salonda heryer bebek kıyfeti dolu kurusunlar diye serdim
dediğin gibi mis gibi kokuyorlar
bende dalin sıvı kullandım
bide böyle asmışım küçücük küçücük
iyice tuhaf oluyor insan

Zaman yaklastikca insan bebegini daha cok ozluyor.
Hic gormedigin dokunmadigin bilmedigin ufacik yaratigi,
senin icinde, senin parcan olmasina ragmen, nasil hala bukadar ozleyebiliyor insan demi.

Canim babalar bizim kadar ozleyecek mi acaba merak ediyorum.
Anne yuregi ne de olsa farkli, sanirim babalar bizim kadar da duyarli olmazlar. alsanaalsanasmile

bebişlerini bir kucaklarına alsınalar bizi bile unuturlar. Arkadaşımın kocası doğum öncesi kızı merak edip bir aramazdı ama bebiş oldu şimdi de bıktırıoyo ararken hayret ettim ohaoldumsmile

canım bende sıvı deterjan + yumuşatıcısını aldım
ama ilk altı ay yumuşatıcıyı kullanma bence önermiyorlar çünkü
makinada elde yıkama programında yıkadım
30 derece 400 devir sıkma
bide + durulama sıkma yaptırıyorum

Aaa bebek giysisi icin ayri program mi var makinanda ne guzel yaa.
Bende narin program ayarinda yikamayi dusunuyorum canim.

Aile olmak böyle bişey sanırım. İkinzin de ortak parçası hayatın merkezi bir anda değişen bi dünya. Ayy nasıl da heyecenlı. Altını değiştirmeyi öğreticem sanırım kocişime ilk iş olarak sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…