çok ii yapmışsın canım ya benım yerımede uyu canım benım.bebişine yarasın o uykular inş.zemuszemus
Bende kizim biraz buyudukten sonra kismet olursa calismayi dusunuyorum canim,
o zamana kadar doya doya onunla vakit gecirmek istiyorum, hakkimizda hayirlisi canim.
kızlar siz yıkama-ütüleme işinde ne durumdasınız
ben dün 3 posta yıkadım astım
hala kurumadılar
malum İstanbul çok rüzgarlı toz yapışmasın
yarında inşallah annem gelirse ütüleyip yerleştireceğiz
ama en çok hastane çantamı hazırlayıp rahatlamak istiyorum
allah korusun bişey olsa çantasız kalırım ortada
ben daha yıkama işine başlamadım ya:(((((((((Biran önce başlamalıyım.Başka kım var acaba yıkayanlardan arkadaşlar.doğum çantalarıızda hazırmı?
Bebegin cantasina konulacaklar hazir sayilir da benimkileri henuz almadim.
Haha dusunuyorum da yarim dogum yapsam ne olur acaba. kaydirigubbakcemile3
Kismet olursa rapunzel ile bu hafta carsiya cikacagiz kendi eksiklerimizi almaya.
Bebişleri bırakıp işe başlamak gerçekten çok zor olucak. Şimdi yanımızda getirip götürüyoruz. kaydirigubbakcemile3 Napalım sağlıklı ve iyi olsunlar da sonuçta artık onlar için yaşıyoruz. Onların geleceği için çalışıyoruz. Babaları da düşünsenize kızlar biz yine az yada çok bir süre onlarlayız. Ama kocişlere yazık onlar akşamları birkaç saat görebilecekler. Benim kociş doğumda senelik iznini alıcak ama sonra nasıl kızımdan ayrılıp işe gideim diye şimdiden üzülüyor gamyoncuiremsu
kızlar yıkama-ütüleme ve yerleştirme işini bitirmiş biri olarak söyleyebilirim,bütün ev bebek kokuyor:))
şimdiden havaya girdik:)))
dalin sıvıyı şiddetle tavsiye ediyorum,hem yumuşacık hem de miss gibi yapıyor..
Bebişleri bırakıp işe başlamak gerçekten çok zor olucak. Şimdi yanımızda getirip götürüyoruz. kaydirigubbakcemile3 Napalım sağlıklı ve iyi olsunlar da sonuçta artık onlar için yaşıyoruz. Onların geleceği için çalışıyoruz. Babaları da düşünsenize kızlar biz yine az yada çok bir süre onlarlayız. Ama kocişlere yazık onlar akşamları birkaç saat görebilecekler. Benim kociş doğumda senelik iznini alıcak ama sonra nasıl kızımdan ayrılıp işe gideim diye şimdiden üzülüyor gamyoncuiremsu
kızlar yıkama-ütüleme ve yerleştirme işini bitirmiş biri olarak söyleyebilirim,bütün ev bebek kokuyor:))
şimdiden havaya girdik:)))
dalin sıvıyı şiddetle tavsiye ediyorum,hem yumuşacık hem de miss gibi yapıyor..
kıyamam ya...evet nasıl bırakıp işe başlıcaz.Çok zorlancaz ama haklısın onların geleceği için herşey.Çok hak veriyorum sana tatlım.
ayy benim salonda heryer bebek kıyfeti dolu kurusunlar diye serdim
dediğin gibi mis gibi kokuyorlar
bende dalin sıvı kullandım
bide böyle asmışım küçücük küçücük
iyice tuhaf oluyor insan
Canim babalar bizim kadar ozleyecek mi acaba merak ediyorum.
Anne yuregi ne de olsa farkli, sanirim babalar bizim kadar da duyarli olmazlar. alsanaalsanasmile
bende dalının yumuşatıcısı ve detarjanını aldım tatlım ama daha işlerden fırsat bulamadım ne yazıkki.çok haklılısın bebiş kokmaya başlamıştır şimdi ne güzel.Ben bı ara elde yıamayı düşünüyodum ama abarttığımın farkına vardım.Bıde benım makınada bebek gıysısı dıye bı program var orda yıkıcam.Siz kaç derecede yıkadınız?:ecrin_bebek:
bende dalının yumuşatıcısı ve detarjanını aldım tatlım ama daha işlerden fırsat bulamadım ne yazıkki.çok haklılısın bebiş kokmaya başlamıştır şimdi ne güzel.Ben bı ara elde yıamayı düşünüyodum ama abarttığımın farkına vardım.Bıde benım makınada bebek gıysısı dıye bı program var orda yıkıcam.Siz kaç derecede yıkadınız?:ecrin_bebek:
çok haklısın canım, bide onlar doğumdan sonr daha bi hissedecekler baba olduklarını
şimdi hala davulun sesi uzaktan hoş geliyor
benim eşimde geçen senelerden birikmiş izinlerini kullanacak, inşallah sorun çıkmazsa 1 aya yakın doğumdan sonra benimle olacak
bi alışsınlar dediğin gibi ayrılmak zor gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?