2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sizi dinliyom bi seyirci olarak
Ne seyircisi kiss sen bu topikten degilmisinn klava:
teşekür ederim gencsin dedigin için
80 dogumluyum ben diyeyim29 sende 30
inşallah canım kavuşuruz hamişlerin duası tutarmış dua et benim için canım
Canim bende 83 dogumluyum.
Umarim hersey gonlunce olur ve esine en kisa zamanda bidaha ayrilmamak uzere kavusursun olumunekankayizsmile

gelinin de bana çekerse görürsün doğru sözü :)))))
Ana istemem ben pasakli gelinnsempatiksalakcinni
Ama ben ögretirim gelinime herseyi anasi ögretmediyse gelinimin sucu ne :roflol:

kızlar ben yavas yavas yatıyorum artık öpüyorum hepinizi iyi gecelerrrrr

bak bugunde ütümü yapamadımmm

Iyi geceler canim iyi bak kendine olumunekankayizsmile

Son düzenleme:

yaa sılacım ne güzel,maşallah sana,merti büyüttün eren geliyor

ben de 83lüyüm ama elde var zeynep lal,o da elde bile değil yolda :roflol::roflol::roflol:

kızıma herşeyi öğretcem ben hem,
malum evi derleyip toplayacak,babasının ütülerini yapacak biri lazım:))))))))
hem bakkala çakkala da yollarım :)))))))))

Canim ben mertimi ilk evlendigim sene sonunda aldim kucagima.Aslinda erken evlenmedim ama hemen cocuk yapmanin faydalari diyelim kaydirigubbakcemile3 Evleneli 4 bucuk sene oluyo 4 bucuk senede 2 cocuk yani
Mertimi babasi istemisti hemen olsun bi cocugumuz diye bunuda ben artik zamani geldi cok yas farki olmasin diye istedim.Ve artik defteri kapadik zaten cocuk konusunda rabbim olmayanlar nasip etsin insallah :Saruboceq:
Benim gelinimi bakkal ciragi gibimi kullancan kiz lmaz:
Ben gelinime is yaptirmam onlar oglumla gezsinler ben yaparim isleri olumunekankayizsmile

Ben cikiyorum kizlar iyi geceler herkesee opuyorumnanaktan

maşallah valla,4,5 seneye iki çocuk
biz gecikmeliyiz yaa,2008 ağustosta evlendik,işte nerdeyse 2.yılımızda doğacak zeyno:)
hadi ben neyse de eşim 71 doğumlu,adam nerdeyse 40 yaşında baba olacak:))
haa sorsan benden genç görünüyor hatta dedeme sence kaç yaşında diye sorduğumda,ben bilmiştim zaten senden küçük kesin dedi:))))))))))
dolayısıyla kayınpederim de dedemden büyük:)))
bizde nüfus çok genç,onlarda yaşlı..annem 20 yaşında doğurmuş beni:)
anneannem yaşasa kayınvalidemden küçüktü:)
ve buna rağmen tanıştığımız günden beri k.validem beni rakip gördü:))

senin gibi kayınvalide bulunmaz,onlar gezerken sen işleri yapacaksın demek:)

Merhaba,
Tatildeyim kim ne yolladiysa ekledim cok eksik bilgi yollayan 1-2 kisi vardi sadece onlari eklemedim/ Listenin son hali eklenmistir lutfen kontrollerinizi yapabilirmisiniz ?

Boston'dan tum annelere selamlar....

Herkese günaydııın :)) bayanssulusmile
ne kadar çabuk ilerliyor sayfalar valla takip etmekte zorlanıyorum
ne güzel burdaki paylaşımları çok seviyorum çok içten ve çok sıcak
değil 12 gün birkaç saat ayrılmaya gelmiyor sayfalar alıp başını gidiyor delikafadulden
görüşmeyeli herkes iyidir inşallah
ben dün çalışabilir raporumu aldım malum çalışınca formalitelerle uğraş dur
bu arada süt iznini saatli değil de birleştirp 50 gün olarak kullanan varmış böyel bişey duydunuz mu
yoksa ben mi yanlış anladım acaba :bbo: hepinizi öptüm tekrar tatlı anneler opuyorumnanaktan

günaydın annişler.pek yazmıyorum ama okuyorum sizleri,paylaşımlarınız çok güzel.heyecan varmı?ben geceleri rüyamda hep doğum yapıyorum görüyorum,korku değil aslında ama merak ediyorum,biran önce bebeklerimiz gelsede onları öpüp koklasak,çok az zamanımız kaldı,hazırlıkları bitrmemizde lazım,çok güzel günler bu günler,kendinizi fazla yormayın.hepinizi çok öpüyorum,tabi bebişlerinizde.

:ecrin_bebek: canım ben hep burdayımda seni az görüyorum.senin işler yoğun galiba. haziran annelerinden çalışan çok az kişiyiz.bende bu cuma 37.haftaya kadar çalışabilir raporu alacam.süt izni konusunda birleştirildiğini duydum ama araştırmadım.ücretsiz izin düşünüyorum çünkü benim bebişe bakacak kimsem yok. :çok üzgünüm: senin bebişine bakacak birisi varmı?

Son düzenleme:
yeni uyandım dün gece sabaha karşı oğlana hıçkırık tutu yine. uyandım uyuyamadım geri bi türlü 1 saat hıçkırdı yine. ağlıycaktım nerdeyse oğluma yazık yeter pis hıçkırık diyeeee

çayımı bekliyorum demlensin kahvaltı yapıcammmm çok açım nedense çok acıkıyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…