2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım sanırım doğum zamanlarımız aynı. Benim sezeryan olucak 39.haftada alırız dedi doktor. 4 Hafta gideyimde ayrılacam 3 hafta da evde kullanırım diye düşünüyorum tabi planlar değişmez inşallah da böyle yolunda gider herşey. Ben ücretsiz izin alımıycam toplamda 3 ay resmi olan izin +2 ay da senelik izinleim var etti 5 ay süt izni birleştirilirse eğer 2 ay da ordan gelirse yeter. Annem bakıcak benim bebişe. Bakalım süt izini olayı olursa çok iyi olacak ama olmuyosa da haftada 1 gün işe gelmem o şekilde kullanırım heralde napalım artık sağlık olsun :ecrin_bebek:

selammm

sensi burda mısın tatlım
ya bu taze fasülye iplikli çıkarsa kenarlarını kesmekten başka çare kalmıyor dimi guclubacismile

Süt iznini birleştirme konusunda ayrıntılı bılgısı olan paylaşırsa sevınırım.Benim bebişe kayınvalidem bakcak ama bıraz daha kızımla kalsam ne guzel olur kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
günaydın opuyorumnanaktan
günayydınn bayanssulusmile

olumunekankayizsmile afiyet şeker olsun....eeee artık bebişler büyüyo canımcım.bende artık çok acıkıyorum.neyse yemek demişken benimde öyle paydosu vakti geldi yemeğe gideyim.gelince biraz daha çoğalırız inşallah

be iyiyiiim canım sen nasılsın

Tskler canim bende iyim ya ne olsun. zemuszemus

selammm

sensi burda mısın tatlım
ya bu taze fasülye iplikli çıkarsa kenarlarını kesmekten başka çare kalmıyor dimi guclubacismile

Evet canim burdayim keyfim de gayet yerinde. kaydirigubbakcemile3
Bende sinir olurum kilcikli fasulyeye, ucundan tutup assagi kadar siyirmayi dene kenarini kesmeye gerek kalmaz olursa eger.

canım hoşgeldin sensiii.iiz canım çok saol sen nasılsın:)ooo stellada gelmiş.ayyy nasıl sevındım kızlar ya

Amaningg saat kac olmus, calismayinca insan guzel guzel
uyuya uyuya saati de unutuyor yeni kalktim. bayanssulusmile

evet canım benim ilk bebiş sezeryanla olduğu için doğal olarak buda sezeryanla olcak.benim doktorumda 1 hafta önce alacağını söledi.doğumdan sonra ertelenirse toplamda 13 hafta yapıyo benimde.yıllık iznimde var 20 gün ama 4 aylık bebişte bakıcıya bırakılmazki :sm_confused: neyse saat 12 öğle paydosuna girdik ben yemeğe çıkıyorum.

sanırım amirin onaylarsa süt izinlerini birleştirebiliyosun günde 1.5 saatten hesaplayınca toplamda 51 gün oluyor sanırım. Özelde çalışanlar alabiliyor diye biliyorum. Ama kamuda çalışan memurlardan kullanan oldu mu şekilde acaba? Varsa paylaşalım en azından olup olmadığını biliriz.

Tskler canim bende iyim ya ne olsun. zemuszemus

Evet canim burdayim keyfim de gayet yerinde. kaydirigubbakcemile3
Bende sinir olurum kilcikli fasulyeye, ucundan tutup assagi kadar siyirmayi dene kenarini kesmeye gerek kalmaz olursa eger.

hep böyle keyifli ol şekerim

bazıları kaynayınca çıkıyor
yapıp başka yere götürcem rezil olmayayım şimdi
iş başa düştübilmiyorumkismile

ayaklarım hep uzatasım var oturamıyorum artık
sol kasığımı yumrukluyor kısçem

eylül haklısın canım o küçücükleri bırakıp işe gitmek gelmez insanın içinden
ben şimdi çalışmıyorum ama doğumdan bi süre sonra iş arayacam
ama bu süreyi elimden geldiğince uzun tutmaya çalışıyorum
1 yaşına kadar çalışmasam süper olacak
tabi maddi anlamda çok rahat olmayacağız ama değer sanırım:asigim:

afiyet olsun cokacimcoook

Bende kizim biraz buyudukten sonra kismet olursa calismayi dusunuyorum canim,
o zamana kadar doya doya onunla vakit gecirmek istiyorum, hakkimizda hayirlisi canim.

kızlar siz yıkama-ütüleme işinde ne durumdasınız
ben dün 3 posta yıkadım astım
hala kurumadılar
malum ıstanbul çok rüzgarlı toz yapışmasın
yarında inşallah annem gelirse ütüleyip yerleştireceğiz
ama en çok hastane çantamı hazırlayıp rahatlamak istiyorum
allah korusun bişey olsa çantasız kalırım ortada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…