bebişlerini bir kucaklarına alsınalar bizi bile unuturlar. Arkadaşımın kocası doğum öncesi kızı merak edip bir aramazdı ama bebiş oldu şimdi de bıktırıoyo ararken hayret ettim ohaoldumsmile
Aaa bebek giysisi icin ayri program mi var makinanda ne guzel yaa.
Bende narin program ayarinda yikamayi dusunuyorum canim.
çok haklısın canım, bide onlar doğumdan sonr daha bi hissedecekler baba olduklarını
şimdi hala davulun sesi uzaktan hoş geliyor
benim eşimde geçen senelerden birikmiş izinlerini kullanacak, inşallah sorun çıkmazsa 1 aya yakın doğumdan sonra benimle olacak
bi alışsınlar dediğin gibi ayrılmak zor gelecek
Aile olmak böyle bişey sanırım. İkinzin de ortak parçası hayatın merkezi bir anda değişen bi dünya. Ayy nasıl da heyecenlı. Altını değiştirmeyi öğreticem sanırım kocişime ilk iş olarak sempatiksalakcinni
anne olmak çok özel birşeymiş,daha şimdiden o küçücük kıyafetleri bile bizim içimiizi titretiyor,doğunca nasıl olacak allahım bilir:))ayy benim salonda heryer bebek kıyfeti dolu kurusunlar diye serdim
dediğin gibi mis gibi kokuyorlar
bende dalin sıvı kullandım
bide böyle asmışım küçücük küçücük
iyice tuhaf oluyor insan
bende dalının yumuşatıcısı ve detarjanını aldım tatlım ama daha işlerden fırsat bulamadım ne yazıkki.çok haklılısın bebiş kokmaya başlamıştır şimdi ne güzel.Ben bı ara elde yıamayı düşünüyodum ama abarttığımın farkına vardım.Bıde benım makınada bebek gıysısı dıye bı program var orda yıkıcam.Siz kaç derecede yıkadınız?:ecrin_bebek:
sanırım amirin onaylarsa süt izinlerini birleştirebiliyosun günde 1.5 saatten hesaplayınca toplamda 51 gün oluyor sanırım. Özelde çalışanlar alabiliyor diye biliyorum. Ama kamuda çalışan memurlardan kullanan oldu mu şekilde acaba? Varsa paylaşalım en azından olup olmadığını biliriz.
Benimkine diyorum ki hastanede ilk gun sen alicaksin kucagina,
hele ki sezeryan olursam bu cok onemli ilk senin veya benim kokumu alsin diyorum.
Kucagima aldigimda bana baba diyecek mi diye dalga geciyor uyuz. kaydirigubbakcemile3
elde yıkamak mı delikafadulden aklından bile geçirme bence:)
ben 30derecede kısa programda yıkadım,yumuşatıcı da kullanmadım ona rağmen acaip yumuşak oldu..bir de yumuşatıcı durulama suyuna karıştığı için çamaşırın üzerinde kalır diye kullanmadım ama tercih meselesi tabi..
bir de etiketleri çıkarırsanız iyi olur kızlar,içinden ferman gibi etiket çıkıyor çünkü:)))
koca koca firmalar bebek kıyafetine o kadar etiketi niye dikiyorsaklava:
kızlar yemekteyım.Bebişimi doyurayımda güzel güzel sohbet edelimdemi annişlerim benimolumunekankayizsmile
aynen kimseye koklatma kısçemizi benden sonra ilk senin kokunu alacak dedim
nasıl yani alırlarsa engelmi olayım dedi
evet engel ol dedim
ne komik olur kaydirigubbakcemile3
bide normal olursa sanırım eşimde girecek doğuma
sezeryanda izin vermiyorlarmış
şaşırdım biraz sanki sezeryanda daha bi sessiz sakin herşey yanımda olabilir gibi geliyordu ama yasakmış
Ameliyat gibi birsey oluyor ya sezeryan o yuzden almamalari normal.
Kiz benim koca normal doguma girer de bayilmazsa iyi, sezeyana girdigini hic dusunemiyorum bile.
bak o konuda bende güvenmiyorum bizimkine
sezeryan olayında zaten önde perde var bişey görünmezde
normalde bile bayılabilir, :roflol:
bide o da şahit olsun istiyorum doğumuna kucağıma konulmasına
Bizimki de diyor nasil dayanicam seni o halde gormeye diye.
Ama bence de iyi birsey oyle hop bebek geldi hazirdan konmasin.
Nekadar zorluklarla geldigine sahit olsun demi.
Ciddi misin?? Ay insAllah bizimki de oyle olur, cok merak ediyorum nasil olucak diye.
Simdi henuz okadar duygularini felan, birsey belli etmiyor bebek konusunda.
Tamam canim sana kolay gelsin bende islerimi halledeyim. Şeniz
melis_melis, bu arada avatarin hosuma gitti bende senden calayim,
msn'de felan kullanirim. opuyorumnanaktan
benimki başlarda herşeyi yaparım onu yapmam diyordu
ben bunu duydum ya illede ona değiştircem altını
akşamları o gündüzleri ben değiştiririm, sadece sevmek olmaz di mi aklinialirimsmile
kocişleriniz doğuma girecekmi kızlar kafamçokkarıştı benimki giremem dayanamam dedi birkaç kez yoklama çektim ama yok tırsık bu konuda biraz :bbo: valla oralarda bayılıverir de doktorlar beni birakıp onunla mı uğraşacaklar sonra delikafadulden sen dışarda bebişimizi bekle dedim
aynen kimseye koklatma kısçemizi benden sonra ilk senin kokunu alacak dedim
nasıl yani alırlarsa engelmi olayım dedi
evet engel ol dedim
ne komik olur kaydirigubbakcemile3
bide normal olursa sanırım eşimde girecek doğuma
sezeryanda izin vermiyorlarmış
şaşırdım biraz sanki sezeryanda daha bi sessiz sakin herşey yanımda olabilir gibi geliyordu ama yasakmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?