2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebişlerini bir kucaklarına alsınalar bizi bile unuturlar. Arkadaşımın kocası doğum öncesi kızı merak edip bir aramazdı ama bebiş oldu şimdi de bıktırıoyo ararken hayret ettim ohaoldumsmile

Ciddi misin?? Ay insAllah bizimki de oyle olur, cok merak ediyorum nasil olucak diye.
Simdi henuz okadar duygularini felan, birsey belli etmiyor bebek konusunda.

Aaa bebek giysisi icin ayri program mi var makinanda ne guzel yaa.
Bende narin program ayarinda yikamayi dusunuyorum canim.

geçen ay farketim canım.ama bılmıyom bı başka kıyafetı deneyım olmazsa.oyle bı program koymuşlar.bakalım ınş. işime yarar.Elde yıkama programıda var ama bebek giysisi yazanı kullanırım sanırım.olumunekankayizsmile

Benimkine diyorum ki hastanede ilk gun sen alicaksin kucagina,
hele ki sezeryan olursam bu cok onemli ilk senin veya benim kokumu alsin diyorum.
Kucagima aldigimda bana baba diyecek mi diye dalga geciyor uyuz. kaydirigubbakcemile3

benimki başlarda herşeyi yaparım onu yapmam diyordu
ben bunu duydum ya illede ona değiştircem altını
akşamları o gündüzleri ben değiştiririm, sadece sevmek olmaz di mi aklinialirimsmile

ayy benim salonda heryer bebek kıyfeti dolu kurusunlar diye serdim
dediğin gibi mis gibi kokuyorlar
bende dalin sıvı kullandım
bide böyle asmışım küçücük küçücük
iyice tuhaf oluyor insan
anne olmak çok özel birşeymiş,daha şimdiden o küçücük kıyafetleri bile bizim içimiizi titretiyor,doğunca nasıl olacak allahım bilir:))

elde yıkamak mı delikafadulden aklından bile geçirme bence:)
ben 30derecede kısa programda yıkadım,yumuşatıcı da kullanmadım ona rağmen acaip yumuşak oldu..bir de yumuşatıcı durulama suyuna karıştığı için çamaşırın üzerinde kalır diye kullanmadım ama tercih meselesi tabi..
bir de etiketleri çıkarırsanız iyi olur kızlar,içinden ferman gibi etiket çıkıyor çünkü:)))
koca koca firmalar bebek kıyafetine o kadar etiketi niye dikiyorsaklava:

canım tskr edrım
:sinifsinif:

Son düzenleme:
kızlar yemekteyım.Bebişimi doyurayımda güzel güzel sohbet edelimdemi annişlerim benimolumunekankayizsmile

Benimkine diyorum ki hastanede ilk gun sen alicaksin kucagina,
hele ki sezeryan olursam bu cok onemli ilk senin veya benim kokumu alsin diyorum.
Kucagima aldigimda bana baba diyecek mi diye dalga geciyor uyuz. kaydirigubbakcemile3

aynen kimseye koklatma kısçemizi benden sonra ilk senin kokunu alacak dedim
nasıl yani alırlarsa engelmi olayım dedi
evet engel ol dedim
ne komik olur kaydirigubbakcemile3
bide normal olursa sanırım eşimde girecek doğuma
sezeryanda izin vermiyorlarmış
şaşırdım biraz sanki sezeryanda daha bi sessiz sakin herşey yanımda olabilir gibi geliyordu ama yasakmış

ben o işi 2-3 hafta önce bitirdim
bide kesmemek gerekiyormuş ucu kalırsa bebeğin cildini tahriş ediyormuş
ben tek tek söküp çıkardım
sonra tekrar diktim
dediğin gibi çarşaf gibi ne kadar saçma insan dışına koyar dimi

kızlar yemekteyım.Bebişimi doyurayımda güzel güzel sohbet edelimdemi annişlerim benimolumunekankayizsmile

Afiyet olsun caniiim. opuyorumnanaktan

Ameliyat gibi birsey oluyor ya sezeryan o yuzden almamalari normal.
Kiz benim koca normal doguma girer de bayilmazsa iyi, sezeyana girdigini hic dusunemiyorum bile.

Ameliyat gibi birsey oluyor ya sezeryan o yuzden almamalari normal.
Kiz benim koca normal doguma girer de bayilmazsa iyi, sezeyana girdigini hic dusunemiyorum bile.

bak o konuda bende güvenmiyorum bizimkine
sezeryan olayında zaten önde perde var bişey görünmezde
normalde bile bayılabilir, :roflol:
bide o da şahit olsun istiyorum doğumuna kucağıma konulmasına

bak o konuda bende güvenmiyorum bizimkine
sezeryan olayında zaten önde perde var bişey görünmezde
normalde bile bayılabilir, :roflol:
bide o da şahit olsun istiyorum doğumuna kucağıma konulmasına

Bizimki de diyor nasil dayanicam seni o halde gormeye diye.
Ama bence de iyi birsey oyle hop bebek geldi hazirdan konmasin.
Nekadar zorluklarla geldigine sahit olsun demi.

Bizimki de diyor nasil dayanicam seni o halde gormeye diye.
Ama bence de iyi birsey oyle hop bebek geldi hazirdan konmasin.
Nekadar zorluklarla geldigine sahit olsun demi.

aynen canım bende şahit olsun istiyorum zorluklarına falan
biz içeri giriyoruz sancıyı acıyı çekiyoruz
hop bunların kucağına bebek geliyor
basit sanılıyor

neysem kızlar bende az kalkayım fasülyelerimi ayıklayayım

Tamam canim sana kolay gelsin bende islerimi halledeyim. Şeniz

melis_melis, bu arada avatarin hosuma gitti bende senden calayim,
msn'de felan kullanirim. opuyorumnanaktan

benimki başlarda herşeyi yaparım onu yapmam diyordu
ben bunu duydum ya illede ona değiştircem altını
akşamları o gündüzleri ben değiştiririm, sadece sevmek olmaz di mi aklinialirimsmile

aynen öyle uzaktan sevmek yok altını değiştirsin hiç olmassa ayy kim bilir ne komik görünürler bazen düşünüyorum da yanında gülmesem bari kaydirigubbakcemile3

kocişleriniz doğuma girecekmi kızlar kafamçokkarıştı benimki giremem dayanamam dedi birkaç kez yoklama çektim ama yok tırsık bu konuda biraz :bbo: valla oralarda bayılıverir de doktorlar beni birakıp onunla mı uğraşacaklar sonra delikafadulden sen dışarda bebişimizi bekle dedim

Benimkide ayni canim igne görse tansiyonu yukselir.Oyuzden esimin huyunun bildigim icin teklif bile etmiyorum.Dogum aninda bide onunla ugrasmiyim.
En iyisi o kapida pasa pasa bizi beklesinn delikafadulden

Canim eger sezeryan genel anestezi olursa zaten seni bayicaklari icin esini almiyolar yanina.Ama epudural sezeryan olursa sen kendinde oldugun icin esinde girebilir yanina.
Sen simdilik normal dusunuyosun sanirim son anda bi aksilik cikarsa seni direkt genel anestezi yapar ve bayiltirlar.Oyuzden esinde giremez yanina.
Ama önceden planli sezeryanlar istege bagli oluyo zaten boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…