2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

geldimmm.......tekrar merhaba........melisciğim şimdi eşim aradı.oda süt izni birleştiriliyor diye birşey duymuş bana soruyor bende bilmiyorum ki dedim.bizim Ankara genel müdürlükten öğrenmem lazım

geldimmm.......tekrar merhaba........melisciğim şimdi eşim aradı.oda süt izni birleştiriliyor diye birşey duymuş bana soruyor bende bilmiyorum ki dedim.bizim Ankara genel müdürlükten öğrenmem lazım

Hosgeldin canim a.s.
Sen dogumdan sonra devam calisican galiba.Keske buirdaki calisan annelere sunulan imkanlar turkiyedede olsa.
Burda anne dogumdan sonra 2 sene parali izne cikabiliyo.Bu 2 sene boyunca maasinin yuzde 60 veya 70 ini aliyo sanirimm tam orani bilmiyorum.
Ayrica isterse bu sure 3 seneye cikabiliyo ama son 1 sene ucretsiz izin yapmis oluyoboshayallersmile

Senin dogumdan sonra calisma planin nais canim bilmiyorumkismile

inşallah olur ya ne kadar önemli 50 gün bile olsa bebişlerimizle beraber 10 gün bile fazladan olsun razıyım :sinifsinif:

sen yine birşeyler öğrenirsen paylaşalım ben de soruşturucam bakalım belki de olur. Bir kullanan olsa emsal olur biz de kullanırız CADIARZU

canım ben kamuda memurum.normalde doğum izni doğum öncesi 8 hafta (yani 2 ay) doğum sonrası 8 hafta başka yok.ondan sonra ne yaparsan yap.ya yıllık izin ya rapor al sana kalmış.ama şöyle bi hakkın var.doktora son 3 haftaya kadar çalışabilir raporu yazdırırsan.8 haftanın 5 haftasını doğum sonrasına eklerler.yani doğumdan sonra 13 hafta olmuşoluyo.bilmem anlatabiliyomuyum?:bbo: bende son 3 haftaya kadar çalışıcam :çok üzgünüm: ondan sonra 13 hafta var işte gerisini sen düşün CADIARZU

canım evet yurtdışının imkanları çok güzell ahh ahh burdada olsa.bu gidişle bizim ülkemiz çağdaşlık konusunda ilerleyemeyecek.aynı şekilde yerinde sayacak :1no2:

Kislar ben kactim bugun cok isim var aksama kayinvalidem turkiyeden izinden gelicek onun icin hazirlik yapmam lazimsempatiksalakcinni
Öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan

iyi diyelim iyi olsun kızlar artık iyice ağırlaşıyoruz ya her yerim ağrıyor ama sonunda bebişimize kavuşmak var demi ama

canım evet yurtdışının imkanları çok güzell ahh ahh burdada olsa.bu gidişle bizim ülkemiz çağdaşlık konusunda ilerleyemeyecek.aynı şekilde yerinde sayacak :1no2:

Ne kotu ya bebegine doymadan o sana doymadan ise baslamak zorundasin.Belki turkiyede avrupa ulkeleri arasinda olsa bu imkanlar ordada olurdu.
Sense bebegini 5 hafta fazla görebilmek icin hamile hamile 5 hafta fazla calisiyosun.
Uzuldum gercekten:çok üzgünüm:

ne yapalım işte :çok üzgünüm: tek maaşlada geçinmek zor artık.hele hele birde ikinci geliyosa.hem masraf hem sorumluluk artacak.kaydirigubbakcemile

Bir de 3 çocuk olmalıymış her ailede en az. Maddi manevi hiçbir koşul uygun değil ki bu şartlarda 1 tanesini bile düşünüyoruz nasıl yapıcaz diye. Tamam bana sağlasın her imkanı ben de isterim çocuk. Versin 1 yıl ücretli izin. Çocuk yardımı diye 22 TL. veriyor devlet ne diyeyim artık 3 çocuğa 66 TL. iyi para aslında. 66 TL.'ye oo neler alınır neler kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 evet haklısın canım

Arkadşımın ablası yurt dışında 7 yıldır. O anlatmıştı bebeğin mamasını devlet ücretsiz olarak karşılıoyormuş. Birde devletin kendi kurumlarına bağlı çalışan ve maaşını oradan alan bakıcılarvarmış maddi olanakları yetersiz ise aileye 1 yıl süreyle ücretsiz bakıcı veriyormuş. Çok şaşırmıştım.

:1shok: Allah allaaah hayret .çok iyiymiş wallahi

gözlerim yaşardı,bu saatte nasıl oldu da toplandınız cadılar delikafaduldendelikafadulden

izin konusu gündemde anlaşılan..allahım çalışan annelere yardımcı olsun,hem hamilelik hem doğum sonrası onlar için daha zor..
bu arada benim kocam doğuma girmeye benden hevesli:)))
ilk doğum anına şahit olmak istiyormuş..
allahım davulun sesi uzaktan hoş geliyor bunlara delikafaduldendelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…